Σε Πελάγη Ευτυχiας Η Μαpία Μπεκατώpου: Το Αvακοίνωσε Δημoσια Κι Eπεσαν «Bροχή» Οι Eυχές (Pics)

0
4493

Σε Πελάγη Ευτυχiας Η Μαpία Μπεκατώpου: Το Αvακοίνωσε Δημoσια Κι Eπεσαν «Bροχή» Οι Eυχές (Pics)

Ευχάριστα τα νέα για την Μαpία Μπεκατώpου.

Σε Πελάγη Ευτυχίας- Η ίδια δεν δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε, νιώθω όμως ότι…

Ευχάριστα τα νέα για την Μαpία Μπεκατώpου.

Της χαμογέλασε η τύχη και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Η ίδια δεν δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρίγωvο Σελήvης-Κρόvου Θα ‘KΑΨΕΙ’ Kαρδιές: Το Ερwτικό Παρελθόv «Αvαζητά» Θέση Στο Παρόν Για 4 Ζώδια

Μετά από καιρό, ευχάριστα νέα για την Μαρία Μπεκατώρου, αφού όπως ανακοίνωσε η ίδια της χαμογέλασε η τύχη και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Μετά από τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον σύζυγο της με το να χαλαρώνουν

στο σπίτι τους, επιστρέφει στην τηλεόραση η Μαρία Μπεκατώρου.

H παρουσιάστρια παίρνει τα ηνία του The Chase, του παιχνιδιού που κάνει χαμό στο εξωτερικό και θα φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση.

Η ανακοίνωση του MEGA για το The Chase της Μπεκατώρου

«To The Chase, που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, έρχεται στο MEGA με ένα αγαπημένο πρόσωπο στην παρουσίαση, που ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι. Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει στο MEGA για να δώσει με τη θετική της ενέργεια και την αμεσότητά της ρυθμό στο νέο τηλεπαιχνίδι που θα κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το Τhe Chase δεν είναι ένα συνηθισμένο τηλεπαιχνίδι.

Είναι μια αναμέτρηση που απαιτεί ταχύτητα, στρατηγική και γνώσεις που απλά… δεν παίζονται. Τέσσερις παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τους Chasers και διεκδικούν μέχρι και 10.000 ευρώ. Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής, «κυνηγούν» τους παίκτες με τις σωστές απαντήσεις τους και προσπαθούν να τους αποκλείσουν από το παιχνίδι. Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Ποιος θα καταφέρει να ξεφύγει από τους Chasers για να κερδίσει το έπαθλο;»

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας για την νέα συνεργασία με το MEGA

Η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή καθώς μετά από τόσα χρόνια που βρισκόταν στον ΑΝΤ1 αποφάσισε πως έχει έρθει η ώρα για να κάνει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά της.

Μετά από την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεγάλο κανάλι το πρωί της Πέμπτης 12/8, η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει επίσημα πλέον στο δυναμικό του MEGA.

Η ίδια δεν δίστασε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram. Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά για την μεταγραφή της: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε, νιώθω όμως ότι δεν αργεί η στιγμή που θα ξανά συναντηθούμε. Στο mega θα ξανά συναντηθούμε και ετοιμάζουμε φανταστικά πράγματα»… πηγή 

Ακούστε την στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...