Σε Πελάγη ΕYΤΥΧΙΑΣ η Eύα Καϊλή: Έμαθε ΣHΜΕΡΑ Τα Ευχάpιστα! Xαμογελάει Ξαvά (Ρics)

0
1618

Σε Πελάγη ΕYΤΥΧΙΑΣ η Eύα Καϊλή: Έμαθε ΣHΜΕΡΑ Τα Ευχάpιστα! Xαμογελάει Ξαvά (Ρics)

Pαγδαίες οι εξελίξεις για την Εύα Καϊλή.

Τόνισε επίσης, πως θα είναι πολύ σκληρός και προκλητικός απέναντι στους δικαστές, διότι είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που κινήθηκαν οι βελγικές Αρχές…

Pαγδαίες οι εξελίξεις για την Εύα Καϊλή.

Κατήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις.

Τόνισε επίσης, πως θα είναι πολύ σκληρός και προκλητικός απέναντι στους δικαστές, διότι είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που κινήθηκαν οι βελγικές Αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έσκασε Νέος Χωρισμός «B0MBA» Στην Showbiz: 0ριστικό ‘ΤΕΛ0Σ’ Για Το Γvωστό Zευγάρι Mετά Από 6 Χρόvια (Ρics)

Ο γνωστός Βέλγος δικηγόρος, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κατήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις.

«Αδύνατον να μην αφεθεί ελεύθερη»

Εξοργισμένος από την απόφαση της Δικαιοσύνης του Βελγίου να αφήσει ελεύθερο με βραχιολάκι τον Πιερ Αντόνιο Παντσέρι, την ώρα που η Εύα Καϊλή παραμένει στη φυλακή, εμφανίζεται ο Βέλγος δικηγόρος της, Σβεν Μαρί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Νέα Σελήvη Στοv Tοξότη ΑΠ0ΨΕ Φέρvει Αvατροπές: Φτάvουν «ΔYΝΑΤΕΣ» Επαvασυνδέσεις Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Ο γνωστός Βέλγος δικηγόρος, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κατήγγειλε ότι η Εύα Καϊλή δέχεται πιέσεις και αποκάλυψε ότι τη Μεγάλη Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η ακρόαση της Ελληνίδας πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα ζητήσει από τους Βέλγους δικαστές να αφήσουν ελεύθερη την πελάτισσά του, όπως έγινε και με όλους τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Qatargate.

«To πιο εξοργιστικό, αηδιαστικό και απίστευτο πράγμα είναι ότι ο κ. Παντσέρι είναι εκτός φυλακής γιατί -ελπίζω να κάθεστε- έχει κατάθλιψη. Και είπε επίσης πως έχει πρόβλημα και με τα μάτια του. Όντως και θα είμαι σκληρός τώρα. Έχω πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πρόβλημα με τα πάντα. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος», δήλωσε ο Βέλγος δικηγόρος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λεφτά Με Το «ΤΣ0ΥΒΑΛΙ» Mέσα Στον Aπρίλιο: Η Άvτα Λεούση Για Λέoντες & Άλλα 3 Ζώδια Που Θα Χαμoγελάσουν Πλατιά

Τόνισε δε πως θα είναι πολύ σκληρός και προκλητικός απέναντι στους δικαστές, διότι είναι απογοητευμένος από τον τρόπο που κινήθηκαν οι βελγικές Αρχές… πηγη

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...