Η Ρόζ Υπερπαvσέληvος Απόψε Φέρvει Aλλαγές: Tύχη, Έpwτας και Χpήμα Για 3 Ζώδια

0
1397

Η Ρόζ Υπερπαvσέληvος Απόψε Φέρvει Aλλαγές: Tύχη, Έpwτας και Χpήμα Για 3 Ζώδια

Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2020 έρχεται και αναμένεται να είναι και η εντυπωσιακότερη του έτους. Κάθε Πανσέληνος μπορεί να είναι για κάποιους μια εξαιρετικά ενθουσιώδης και ευχάριστη εμπειρία…

Η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2020 έρχεται

και αναμένεται να είναι και η εντυπωσιακότερη του έτους.

Η «ροζ υπερπανσέληνος» όπως ονομάζεται, καθώς είναι η εποχή που ανθίζει ένα συγκεκριμένο είδος ροζ άγριων λουλουδιών (ground phlox), θα είναι ορατή από το βράδυ της Τρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Παvσέληνο Απριλiου: Aλλάζoυν «Όλα» Σε Σχέσεις & Oικοvομικά Για 5 Ζώδια

Κάθε Πανσέληνος μπορεί να είναι μια εξαιρετικά ενθουσιώδης και ευχάριστη εμπειρία. Όταν το φεγγάρι είναι ολόγιομο, οι υποσυνείδητες αλήθειες σας θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Και αυτό μπορεί να είναι εξίσου ευεργετικό όσο και δύσκολο. Γι’ αυτό όσοι ευνοήστε από την Ροζ Πανσέληνο του φετινού Απριλίου, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για μια μαγική περιπέτεια!

Σημειώστε την 7η Απριλίου στο ημερολόγιο σας, μιας και όλοι έχετε μια αιφνίδια

και επιβλητική ενέργεια στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Αλλά αυτή η Πανσέληνος είναι η μεγαλύτερη Υπέρ Σελήνη της χρονιάς, που αναδύεται στον ισορροπημένο και αρμονικό Ζυγό της χάρης. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οδηγός Για Την Eλλάδα: Η Πpώτη Ευρωπαϊκή Χώpα Πoυ Κάvει «Άpση» Των Μέτpων Μέσα στον Απpiλη

Ο Ζυγός είναι ο μαχητής του δικαίου, που αναζητά τη χρυσή τομή ανάμεσα σε δύο πλευρές. Αφήστε το δικό του πάθος για ισονομία και κατανόηση να σας βοηθήσει, για να βρείτε την πορεία σας μέσα από τις προκλήσεις που σας περιβάλουν!

Η Πανσέληνος θα σχηματίσει όψεις τριγώνου με τον υποκινητή Άρη και τη ρομαντική Αφροδίτη:

Έτσι θα γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη και πάθος για τους άλλους. Και καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ακλόνητο Κρόνο, θα έχετε και τη δύναμη να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας!

Όλοι θα λάβετε κάτι όμορφο από αυτή την επονομαζόμενη Ροζ Πανσέληνο.

Αλλά όσοι ανήκουν στα παρακάτω ζώδια είναι βέβαιο ότι θα την αγαπήσουν περισσότερο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωvoϊός-Ελλάδα: Eχoυμε & Καλά Nέα! Aυτή Είvαι η Ημεpομηvία Πoυ Θα «Υποχωpήσει» ο Iός στη χώpα! Φωτό

Δίδυμοι: Ανατέλλει μια Αποκάλυψη για την Εpwτική σας Ζωή

Αυτή η Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική σας πτυχή, αγαπητοί Δίδυμοι. Θα στραφείτε στην ποίηση, τα εpwτικά ραβασάκια, τη δημιουργικότητα και την αγνή και ανόθευτη χαρά. Είναι καιρός να θωρακίσετε ένα μέρος στη ζωή σας, όπου αυτά θα ανθίσουν με ανεξέλεγκτη ανεμελιά!

Εντοπίστε τους λόγους που αποτρέπατε τον εαυτό σας να βιώσει την ομορφιά της ζωής – και ξεριζώστε τους. Αφήστε τον ακατέργαστο ενθουσιασμό που είστε ζωντανοί, να διαπεράσει όλο το είναι σας. Ίσως είναι η στιγμή να ερωτευτείτε τρελά και παθιασμένα… Αλλά πρώτα, πρέπει να δώσετε την άδεια στον εαυτό σας να το κάνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όταv η Γυvαiκα «Πάψει» Ν’ Aγαπάει Έvαv Άvδpα, Συμβαiνoυν ‘Aυτά’ τα 9 Πράγματα! Το 7ο, Σημαiνει Σiγουρo Xωpισμό

Ζυγός: Συμφιλιώνεστε με το Άτομο στο Οποίο Εξελίσσεστε

Είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή που θα αντανακλά τον εξελιγμένο εαυτό σας, αγαπητοί Ζυγοί. Είναι σαν να έχουν παλιώσει τα ρούχα σας, άρα πρέπει να σας χαρίσετε μια καινούργια γκαρνταρόμπα!

Μπορεί να μην «χωράτε» πλέον στο πλαίσιο που είχατε θέσει κάποτε. Απελευθερωθείτε τώρα από τους περιορισμούς που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να παραμένετε δέσμιοι αυτού που ήσασταν κάποτε. Βρείτε μέσα σας το θάρρος να εκφράσετε την πραγματική σας αλήθεια, γιατί ο κόσμος θα σας λατρέψει γι’ αυτήν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Είvαι Πλεόν Επίσημο: Η Αvτίδpαση Τoυ Κoρωvoϊού Σε Yψηλή Θεpμοκρασία Σαν Τoυ Ελληvικού Καλοκαιpιού

Υδροχόος: Μαθαίνετε να Εκτιμάτε το Παρόν

Όσο σπαταλάτε χρόνο στο να ξαναζείτε το παρελθόν και να φαντάζεστε το μέλλον, χάνετε το μόνο πράγμα που είναι εξασφαλισμένο: Το παρόν, τη στιγμή τώρα. Παράλληλα σας διαφεύγει η ομορφιά του να είσαι ζωντανός!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απαγόρευση Kυκλoφοpίας: Απάντηση ‘Επoς’ Τoυ Γοvίδη σε Αστυvομικό Που Τον Pώτησε «Πoυ Πας;»! Φωτo

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε το παρελθόν, ούτε υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το μέλλον. Αντ’ αυτών, αφήστε τη φιλοσοφία σας να εστιάσει στην αξιοποίηση και απόλαυση του εδώ και τώρα. Έχετε πολλούς τρόπους να αποδράσετε από τους δικούς σας περιορισμούς του μυαλού. Αναζητήστε και εστιάστε στην ομορφιά του παρόντος, μετρήστε τις ευλογίες που σας περιβάλλουν τώρα…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...