Όλα Ψέμα: Παiκτρια Τoυ «The Bachelor» Εivαι Zευγάρι Με Παiκτη Τoυ «Big Brother»! (Pics)

0
2539

Όλα Ψέμα: Παiκτρια Τoυ «The Bachelor» Εivαι Zευγάρι Με Παiκτη Τoυ «Big Brother»! (Pics)

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Όλα Ψέμα – Το «Big Brother» και το «The Bachelor» απασχολούν τους τηλεθεατές όσο ελάχιστα τηλεοπτικά προγράμματα την τρέχουσα σεζόν, με τους παίκτες τους να μονοπωλούν και το ενδιαφέρον των χρηστών….

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Οι δυο τους εθεάθησαν σε καφετέρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδoπoιεi Για Nέο Αvάδρομο Epμή: Kαρμικές Συvαvτήσεις και Eπαvασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

Το «Big Brother» και το «The Bachelor» απασχολούν τους τηλεθεατές όσο ελάχιστα τηλεοπτικά προγράμματα την τρέχουσα σεζόν, με τους παίκτες τους να μονοπωλούν και το ενδιαφέρον των χρηστών των social media.

Σε ό,τι αφορά στο ριάλιτι του ALPHA, τα γυρίσματα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί -μένει μόνο αυτό του τελικού- με τις περισσότερες παίκτριες να έχουν αποχωρήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Yπoκλίθηκε Mέχρι & η Φαiη: Οι Νέες Φωτo Της Συvτρόφoυ Τoυ Λιάγκα Δεiχvουν Πόσo «Εvτυπωσιακή» Eivαι! (Pics)

Μία εξ’ αυτών, μάλιστα, «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό σε περιπτ ύξεις

με έναν παίκτη του «Μεγάλου Αδερφού» ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Aντio» Στη Μovαξιά Mέσα Στoν Oκτώβριo: Τα 5 Ζώδια Πoυ Θα Έχoυν ‘Σiγoυρα’ Επανασύvδεση ΠPIN Βγει Ο Μήvας

Οι δυο τους εθεάθησαν σε καφετέρια της Λεμεσού, με τις φωτογραφίες να δημοσιεύονται στο showbizcyprus.com.

Ο λόγος για την Σαμάνθα Στοκμάγιερ και τον Βλαδίμηρο Νικολά, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν είναι μόνο φίλοι. Εκείνος, μάλιστα, τις προσέφερε ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Ο Αvάδρομoς Ερμής Οκτωβρiου & Kρύβει Avατρoπές: Το Εpwτικό Παpελθόν «Εισβάλει» Στο Παρόν Για 3 Ζώδια

Το αν ήταν από πριν ζευγάρι ή αν… τους προέκυψε μετά την αποχώρησή τους από τα ριάλιτι, δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...