Πρώτη Φoρά Στην Ιστορiα Τoυ MasterChef: Η Αvακοίνωση Aπόψε Πoυ Θα Aφήσει «Παyάκι» Παiκτες και Κοιvό

0
318

Πρώτη Φoρά Στην Ιστορiα Τoυ MasterChef: Η Αvακοίνωση Aπόψε Πoυ Θα Aφήσει «Παyάκι» Παiκτες και Κοιvό

Για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού- Βίντεο.

Έχοντας ήδη περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν οι 23 παίκτες στο σπίτι του MasterChef 4, έρχονται απόψε για να διαγωνιστούν στο πρώτο Mystery Box της φετινής σεζόν και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους…

Το πλεονέκτημα που θα δοθεί για πρώτη

φορά στην ιστορία του διαγωνισμού του MasterChef

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Επαvασύνδεση «Αλλάζει» Πoλλά Σε 5 Zώδια

Έχοντας ήδη περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν οι 23 παίκτες στο σπίτι του MasterChef 4, έρχονται απόψε για να διαγωνιστούν στο πρώτο Mystery Box της φετινής σεζόν και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.

Το Mystery Box -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- πάντα διεγείρει την ανυπομονησία αλλά και τη φαντασία των διαγωνιζομένων.

Με ένα κουτί Ματριόσκα ή κοινώς γνωστή Μπάμπουσκα, οι 23 του διαγωνισμού θα μαγειρέψουν με δική τους και μόνο ευθύνη επιλογής. Τα πράγματα όμως έρχονται να δυσκολέψουν για το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήvος Στην showbiz: Nεκpή η Πασίγvωστη Παρoυσιάστρια

Η επιλογή από τον νικητή του πρώτου Mystery Box του φετινού διαγωνισμού, για το ποιος

θα μαγειρέψει ποια από τις τρεις εκδοχές ενός παραδοσιακού πιάτου, έρχεται να ξεκαθαρίσει το μαγειρικό τοπίο για τους τρεις Μέντορες. Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κωvσταντίνου & Ελέvης: Μάχη Για Την Zωή της Δίvει Γvωστή Πρωταγωvίστρια! Φωτo

Ο ίδιος, έχοντας κερδίσει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στον εξώστη, σκιαγραφεί τους μαγειρικούς χαρακτήρες αποσαφηνίζοντας τις κινήσεις τους στην κουζίνα του MasterChef 4.

Ο νικητής όμως του Τεστ Δημιουργικότητας θα κερδίσει ένα μοναδικό πλεονέκτημα, που δίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef.

Στο τέλος της ημέρας οι chef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας

Κουτσόπουλος, επιβεβαιώνουν ότι τα πιάτα, που δοκίμασαν, φανερώνουν ένα πολύ ανεβασμένο γαστρονομικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ολική Mεταμoρφωση: Την Ξαvθιά Τoυ GNΤΜ, Δεν Την Αvαγνωρίζει Oύτε η Kαγιά Πλέoν! Φωτo

Όμορφα στημένα πιάτα, γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα, οδηγούν τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού, από την πρώτη κιόλας μέρα, σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο, γεμίζοντας όμως έτσι τους κριτές του διαγωνισμού με μεγάλες προσδοκίες.

Η απόφαση για την επιλογή των τριών αδύναμων προσπαθειών είναι αρκετά δύσκολη αλλά οι λεπτομέρειες, που έκαναν τη διαφορά, βοηθούν τους κριτές να αποφασίσουν τους πρώτους, που θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O «Kρατς» 20 Κιλά Ρlus: O Xρήστος Πάχυvε & Οι Γυvαίκες Παραληρoύν! Φωτo

Δείτε όλα όσα θα δούμε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...