Για Πρώτη Φoρά Στη Δημοσιoτητα! Οι Απiστευτοι «Όρoι» Τoυ Συμβολαiου Πoυ Υπoγράφουν οι Παiκτριες στο GΝΤΜ

0
528

Για Πρώτη Φoρά Στη Δημοσιoτητα! Οι Απiστευτοι «Όρoι» Τoυ Συμβολαiου Πoυ Υπoγράφουν οι Παiκτριες στο GΝΤΜ

Τι ελέγχει το κανάλι για έναν ολόκληρο χρόνο;

Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται- Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι ‘μυστικοί’ οι όροι, στο συμβόλαιο, που καλούνται να υπογράψουν όλες οι παίκτριες, λίγο πριν μπουν στο σπίτι του ριάλιτι. Το θέμα αυτό, ξεκίνησε με το….

Στο «TV Έθνος» και τη Φωφώ Μπόνιου μίλησε η γνωστή πρώην παίκτρια και όπως

συμβαίνει συνήθως στις συνεντεύξεις της, αποκαλύπτονται πράγματα που δεν γνώριζε κανείς για το GNTM.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Tην Αvαγvώρισε Oύτε η Αvvίτα: Έκανε Πλαστική, Έγιvε Aλλη & Σήμερα… Ψάχvει άvτρα

Ο λόγος για την Μέγκι Ντρίο

Ένα από αυτά είναι και οι όροι στο συμβόλαιο που καλούνται να υπογράψουν οι παίκτριες λίγο πριν μπουν στο σπίτι του ριάλιτι. Το θέμα ξεκίνησε με το κινητό που αποκαλύφθηκε ότι είχε η Μέγκι στο ξενοδοχείο του ριάλιτι .

-Προ ημερών δηλώσατε μέσα από το “Ευτυχείτε” ότι πέρυσι, όταν συμμετείχατε στο GNTM, καταφέρατε να βάλετε στο σπίτι κινητό και αλκοόλ, κάτι που δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους του συγκεκριμένου προγράμματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Θoλό «Τοπiο» & Αιφvίδια Γεγοvότα Για 3 Ζώδια

“Για το κινητό η ιστορία ξεκίνησε από το ξενοδοχείο, όπου μέναμε πριν μετακομίσουμε

στο σπίτι. Το ριάλιτι, παρότι δεν είχαμε μεταφερθεί στο σπίτι, το οποίο δεν ήταν έτοιμο, είχε ξεκινήσει, καθώς είχαμε υπογράψει συμβόλαιο. Τα κορίτσια ανακάλυψαν ότι δεν τήρησα τους όρους και έτσι στη συνέχεια μας επιτέθηκαν λέγοντας ότι η παραγωγή μας στηρίζει και δεν μας διώχνει, αφού σπάμε ρήτρες από το συμβόλαιο. Στην πραγματικότητα η παραγωγή δεν ήξερε τίποτα για το κινητό που εγώ είχα. Όταν το κατήγγειλαν τα κορίτσια, μου πήραν το κινητό, αλλά είχε ήδη δημιουργηθεί το κλίμα έντασης μεταξύ μας και έτσι δημιουργήθηκε η τριάδα της φωτιάς.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Χάvεται» Μπρoστά της η Τατιάvα: Δεiτε Για Πρώτη Φoρά Την Καλλοvή Aδελφή Τoυ Ευαγγελάτου

-Δηλώσατε ακόμη ότι κάποιοι σας έφεραν και αλκοόλ στο σπίτι. Ποιοι ήταν αυτοί;

“Ήταν δύσκολο να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Αλλά υπήρχαν κάποιες συμπάθειες από τους διασώστες, οι οποίοι μας έφεραν αλκοόλ δύο φορές και σοκολάτες.”

-Δεν ήταν ρίσκο αυτό για εσάς;

“Εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι άνθρωπος που ρισκάρει γενικά. Μπορεί να ήταν βλακεία, μπορεί να με είχαν πιάσει και να με είχαν διώξει. Την έκανα τη βλακεία και τη λέω και δεν βλάπτει και κανέναν, δεν τη λέω για μαγκιά, αλλά για να ξέρει ο κόσμος τι γινόταν.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aλλάζoυν «OΛΑ» Πριν Bγει το 2019!! Tα 5 Ζώδια Πoυ Bρiσκoυν Φέτoς Tο Άλλo Toυς Mισό

-Το συμβόλαιο που είχατε υπογράψει με το Star δεν όριζε τι απαγορεύεται μέσα στο παιχνίδι;

“Διαβάσαμε το συμβόλαιο και στην αρχή είχα ζοριστεί να το υπογράψω γιατί μου είχε φανεί πολύ σκληρό, όπως ότι για έναν χρόνο το Star πρέπει να εγκρίνει τις δουλειές που θα κάνει η κάθε κοπέλα. Δηλαδή εάν το Star δεν θέλει να κάνω εγώ όνομα, θα χαθώ;”

-Συστάσεις σας έγιναν τότε από την παραγωγή; Δεν φοβηθήκατε μήπως σας διώξουν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος & Πάλι η Κατερίvα Καραβάτoυ; Η Φoυσκωμέvη Κοιλiτσα Πoυ Πλέoν ΔEN Kρύβεται

“Μας έγιναν συστάσεις για το κινητό, αφού στο συμβόλαιο είχε το απαγορευτικό για το αλκοόλ και για το κινητό. Δεν φοβήθηκα όμως κι αν φοβόμουν δεν θα είχα φτάσει εκεί που ήμουν. Δεν έχω κάτι με την παραγωγή του GNTM, αλλά το Star δεν με είχε βοηθήσει και τόσο πολύ.”

-Τι εννοείτε δεν σας βοήθησε το Star;

“Μου έβγαλαν το όνομα της κακιάς, της αρχηγίνας, που μόνο αρχηγίνα δεν ήμουν. Με πείραξε που δεν με βοήθησε στη δουλειά μου, ακόμα και σήμερα που εγώ κάνω βήματα, ενώ άλλες συμπαίκτριές μου είναι ανύπαρκτες.”…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...