Για Πρώτη Φoρά Στα Χροvικά του MasterChef: Η Αvακοίνωση Των Κpιτών Που Άφησε «Άφωvους» τoυς Παiκτες

0
645

Για Πρώτη Φoρά Στα Χροvικά του MasterChef: Η Αvακοίνωση Των Κpιτών Που Άφησε «Άφωvους» τoυς Παiκτες

Πώς αντέδρασαν οι διαγωνιζόμενοι- Δείτε βίντεο.

Για Πρώτη Φορά Στα Χρονικά του MasterChef – Ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος ήταν ο νικητής στο Mystery Box του MasterChef και πήρε το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας που…..

Για Πρώτη Φορά Στα Χρονικά του MasterChef

Ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος ήταν ο νικητής στο Mystery Box του MasterChef και πήρε το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας που είχε βασικό υλικό τον ανανά και χρόνο 50 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σήμερα Κλεiδωσε: Το Νoύμεpο Πoυ «Δείχvει» ΑΝ η Eλλάδα Θα Γίvει Ιταλiα

Όλοι οι παίκτες είχαν πέντε λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να επιλέξουν τα υλικά τους, ωστόσο, για κάθε υλικό που θα επέλεγαν, θα έχαναν δύο λεπτά από τον χρόνο μαγειρικής τους.

Το πλεονέκτημα του Δημήτρη ήταν ότι θα είχε δέκα λεπτά στην αποθήκη τροφίμων για να πάρει όσα υλικά ήθελε, χωρίς να του αφαιρείτε χρόνος κι επίσης μπορούσε να επιλέξει άλλον έναν συμπαίκτη του και να του δώσει το ίδιο πλεονέκτημα. Ο Δημήτρης επέλεξε την Μαρία Μπέη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κωvσταvτίνα Σπυpοπoύλου: Mόλις Bγήκαν τα Αποτελέσματα Από το Τεστ Kορωvοϊού Πoυ υπoβλήθηκε! Φωτό

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήταν άλλη.

Οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας, εκτός του ότι θα γινόταν αρχηγός στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωνοϊός-Πάτρα: Τα Πpώτα Θετικά Nέα! Εκατοvτάδες Δείγματα Είvαι αρvητικά

Θα είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα που δίνεται για πρώτη φορά στο MasterChef.

«Εκείνος που θα μαγειρέψει το καλύτερο πιάτο θα είναι κι ο αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία. Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζετε είναι ότι έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα…», είπε για αρχή ο κριτής του μαγειρικού show.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Kοpωvοϊό: «Θα Έχoυμε Θετικές Εξελiξεις Μέχpι της…»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν:
Το πλεονέκτημα αυτό είναι η ασυλία. Ο νικητής, δηλαδή, του τεστ δημιουργικότητας, θα έχει ασυλία, στην περίπτωση που η ομάδα του χάσει στην επόμενη ομαδική δοκιμασία…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...