Επίδομα-Aνάσα για Xιλιάδες Δικαιoύχους!! Mπαίνουν 580 Eυρώ στους λoγαριασμούς

0
1550

Επίδομα-Aνάσα για Xιλιάδες Δικαιoύχους!! Mπαίνουν 580 Eυρώ στους λoγαριασμούς

Επίδομα ανάσα πρόκειται να πάρουν αρκετοί δικαιούχοι.

Όπως είχε εξαρχής δεσμευθεί ο Οργανισμός, τα στοιχεία των δικαιούχων που συγκεντρώθηκαν από διαφορετικές πηγές εντάχθηκαν σε ένα, ενιαίο μητρώο και πλέον όλοι οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν το επίδομά τους σε ένα ενιαίο μητρώο…

Όπως είχε εξαρχής δεσμευθεί ο Οργανισμός, τα στοιχεία των δικαιούχων

που συγκεντρώθηκαν από διαφορετικές πηγές εντάχθηκαν σε ένα ενιαίο μητρώο και πλέον όλοι οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν το επίδομά τους σε μηνιαία βάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Lοve- Διαρρoή: Η Απiστευτη Διπλή Απoχώρηση την Παρασκευή! Οι Φωτo που τους «Πρόδωσαv»

Συγκεκριμένα, τα αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα θα καταβάλλονται σταθερά στις 25 κάθε μήνα, τα οποία και θα δώσουν ανάσα σε πολλούς πολίτες.

Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα θα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους και σε σταθερή ημερομηνία, η οποία θα είναι η 25η εκάστου μήνα.

Όπως είχε εξαρχής δεσμευθεί ο Οργανισμός, τα στοιχεία των δικαιούχων που συγκεντρώθηκαν από διαφορετικές πηγές εντάχθηκαν σε ένα, ενιαίο μητρώο και πλέον όλοι οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν το επίδομά τους σε μηνιαία βάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Eρμής στoν Πλούτωvα Φέρvει «Αvατρoπές»: Επαvασυvδέσεις & Kαpμικές Δεσμεύσεις Γι’ Aυτά τα 6 Ζώδια

Κάθε μήνα θα καταβάλλεται την 25η ημέρα το μηνιαίο επίδομα που αντιστοιχεί

στον τρέχοντα κάθε φορά μήνα. Έτσι οι πληρωμές έρχονται νωρίτερα, καθώς τα Άτομα με Αναπηρία εισέπρατταν τα επιδόματά τους κάθε δίμηνο και για τους δυο μήνες που είχαν προηγηθεί (για παράδειγμα, τον Ιούλιο εισέπρατταν τον Μάιο και τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο εισέπρατταν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο κ.ο.κ.).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γέρoντας Παΐσιoς Για Άσχημα Όvειρα: «Όταv Bλέπεις Άσχημo Όνειρο, Πoτέ Nα Mηv…»

Με το νέο σύστημα όλοι θα γνωρίζουν πως θα λαμβάνουν στις 25 του μηνός το ποσό που αντιστοιχεί στο τρέχον μηνιαίο επίδομά τους. Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Μαΐου θα καταβληθούν την Παρασκευή 24 Μαΐου, καθώς η 25η τυγχάνει να είναι Σάββατο.

Αναλυτικά, θα εξοφληθούν τα δικαιούμενα ποσά σε όλους όσοι πληρώνονταν μέχρι το 2018 από τους Δήμους και τις Περιφέρειες, όπως και σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των Κέντρων Κοινότητας και αυτή έχει εγκριθεί μετά από τους ηλεκτρονικούς και διοικητικούς ελέγχους του ΟΠΕΚΑ. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται για τον Μάιο…

Επίδομα Αvάσα- Εγκρiθηκαν: Μπαίνoυν στους Λoγαριασμούς 500 Περiπου Eυρώ- Ποιοι θα τα Λάβoυν

To Επίδομα εγκρίθηκε και θα μπει στους λοογαριασμούς.

Τεράστια ανάσα θα λάβουν χιλιάδες Έλληνες σε μορφή… χρημάτων. Ποιοι θα βρείτε ξαφνικά ένα μεγάλο ποσό στον λογαριασμό σας;

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί στους δικαιούχους το επίδομα ενοικίου εφόσον οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν εντός του Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήvη στην Παρθέvο: Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοποιεί!! Αλλάζoυν «Όλα» σε Εpwτικά-Οικοvομικά Γι’ Aυτά τα 4 Ζώδια

Στόχος είναι η πληρωμή να γίνεται κάθε μήνα κοντά στις 22 κάθε μήνα. Οι δικαιούχοι θα πληρωθούν το επίδομα ενοικίου μηνός, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Το επίδομα στέγασης και γενικότερα όλα τα προνοιακά επιδόματα σε άτομα με αναπηρία δε θα προσμετρούνται στο εισόδημα, όσον αφορά τα κριτήρια για τη χορήγηση του ΚΕΑ, του επιδόματος τέκνων και άλλων προνοιακών παροχών.

Σχετικά με το επίδομα ενοικίου αναμένεται να είναι αφορολόγητο και δεν υπόκειται σε κρατήσεις, να είναι ακατάσχετο, να συμψηφίζεται και να μη λογίζεται ως εισόδημα για τα κριτήρια του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και του επιδόματος τέκνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Lονe: Άφωvοι Όλoι στο Σπiτι! Η Αποχώρηση Πασiγνωστου Παiκτη και το Πρoβλημα Υγεiας

Το επίδομα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Το επίδομα δεν καταβάλλεται εάν ο αιτών δεν έχει δηλώσει στην αίτησή του αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.