Πάτρα- Σε Κατάσταση Σ0Κ Ο Μάvος Δασκαλάκης! Δεν Κατάφερε Να Aποφύγει ΑΥΤΟ Που Φοβόταν (Ρics)

0
3435

Πάτρα- Σε Κατάσταση Σ0Κ Ο Μάvος Δασκαλάκης! Δεν Κατάφερε Να Aποφύγει ΑΥΤΟ Που Φοβόταν (Ρics)

Σε άθλια κατάσταση ο Μάνος Δασκαλάκης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να φωτίζουν την υπόθεση. Σε κάκιστο σημείο ήταν -όπως όλα δείχνουν- οι σχέσεις του ζευγαριού από την Πάτρα…

Σε άθλια κατάσταση ο Μάνος Δασκαλάκης.

O Μάνος Δασκαλάκης είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα να φωτίζουν την υπόθεση. Σε κάκιστο σημείο ήταν -όπως όλα δείχνουν- οι σχέσεις του ζευγαριού από την Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφνική Eπαvασύνδεση «AΛΛΑΖΕΙ» Κανόνες Σε 5 Ζώδια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης έχασε τις τρεις κόρες του σε διάστημα τριών μηνών σε μία υπόθεση που έχει σοκάρει για το πανελλήνιο.

Ως γνωστόν, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή του και είχε νέα

σύντροφο η οποία ονομάζεται Ζωή και εργάζεται στον χώρο της εστίασης. Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η σύντροφος που έμενε ο Μάνος Δασκαλάκης, τον εγκατέλειψε και δεν βρίσκεται πλέον στο πλευρό του.

Μέχρι και πρίν απο λίγες ώρες υπήρχαν συγκεκριμένες διαρροές για την εντυπωσιακή 30χρονη που στέκεται ωσάν βράχος δίπλα στον Δασκαλάκη.

 Σε κατάσταση-σοκ ο Δασκαλάκης. Τον εγκατέλειψε & η σύντροφός του

Μαθαίνω τώρα πώς το κορίτσι αυτό έχει απομακρυνθεί πολύ απο τον τερματοφύλακα καθώς ήδη έχει μιλήσει με κάποιους συναδέλφους και έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί Για Αποψιvή Έκλειψη: Φτάνουν Σκληpές «Δoκιμασίες» Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απομακρυνθεί απο τον Μάνο και του έχει ζητήσει να παγώσουν την σχέση τους. Αυτό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Μάνο που έβλεπε στην κοπέλα το στήριγμά του.

Σημείωση. Το κορίτσι δεν είναι κομμώτρια όπως γράφτηκε.

Η 30χρονη που συνδέεται ερωτικά τα τελευταία χρόνια με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πρόκειται για μια γυναίκα που ασχολείται επαγγελματικά στην ελεύθερη αγορά και διαμένει στα Βόρεια προάστια των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι της έχει βρει καταφύγιο ο Μάνος και είναι εκείνη που προσπαθεί να διαχειριστεί τους δαίμονές του…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...