Πισπιρiγκου-Δασκαλάκης: Διέρρευσε Φωτογραφία-Σ0Κ, Mόλις Έvαν Μήνα ΜΕΤΑ Τον Θάνατo Της Mαλένας (Pic)

0
1819

Πισπιρiγκου-Δασκαλάκης: Διέρρευσε Φωτογραφία-Σ0Κ, Mόλις Έvαν Μήνα ΜΕΤΑ Τον Θάνατo Της Mαλένας (Pic)

Η φωτό που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αυτή τη φορά, μία νέα φωτογραφία προκαλεί την οργή της κοινής γνώμης, η οποία…

Δεν πίστευαν στα μάτια όσοι την είδαν.

Η φωτό που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Ίχνος πένθους δεν έδειχνε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου έναν μήνα μετά τον θάνατο του πρώτου της παιδιού, της 3,5 ετών Μαλένας Δασκαλάκη.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα για την υπόθεση της Πάτρας βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.  Αυτή τη φορά, μία νέα φωτογραφία προκαλεί την οργή της κοινής γνώμης, η οποία αναρτήθηκε έναν μήνα μετά τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας.

Στα ντοκουμέντα που βλέπουν το ένα μετά το άλλο το φως της δημοσιότητας,

η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας παρουσιάζεται απόλυτα απαθής με το κακό που έχει βρει την οικογένειά της, με μόνη της έννοια να είναι… η ερωτική ζωή του Μάνου Δασκαλάκη.

Στη νέα φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ρούλα κάνει… πλάκα στον σύζυγό της, σχετικά με τα μεταξύ τους καβγαδάκια.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε στο Facebook μια χιουμοριστική εικόνα με ένα ζευγάρι στο κρεβάτι, με τη γυναίκα να λέει «Για ποιο θέμα να μαλώσουμε άραγε σήμερα;», γράφοντας μάλιστα ως λεζάντα «Manos, where are you?».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη ανάρτηση σχολιάστηκε απόλυτα αρνητικά, καθώς η Πισπιρίγκου, χωρίς καν να κρύβεται, αδιαφορούσε πλήρως για το γεγονός πως δεν είχε γίνει καν το 40ήμερο μνημόσυνο του παιδιού της… πηγη

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...