Ανατροπή Στο Θpίλερ Της Πάτρας: Επιτέλους η Πισπιρίγκου ‘OΜΟΛΟΓHΣΕ’ Τα Πάvτα (Ρic)

0
2874

Ανατροπή Στο Θpίλερ Της Πάτρας: Επιτέλους η Πισπιρίγκου ‘OΜΟΛΟΓHΣΕ’ Τα Πάvτα (Ρic)

Σοκαριστικά τα όσα έγιναν γνωστά.

Οι νέες πληροφορίες για την υπόθεση της Πάτρας ξεπερνούν και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Αυτή τη φορά είναι τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη, στα οποία υπάρχει και μια φράση…

Σοκαριστικά τα όσα έγιναν γνωστά.

Τα ντοκουμέντα είναι κάτι περισσότερο από σοκαριστικά.

Οι νέες πληροφορίες για την υπόθεση της Πάτρας ξεπερνούν και την πιο αρρωστημένη φαντασία.

Τα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι κάτι περισσότερο από σοκαριστικά. Τα λόγια της όπως μεταφέρονται σε ρεπορτάζ μοιάζουν με έμμεση ομολογία.

Αυτή τη φορά είναι τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τον Μάνο Δασκαλάκη,

στα οποία υπάρχει και μια φράση που είναι έμμεση παραδοχή, μα και αποκάλυψη του βαθύτερου κινήτρου της.

Τα βλέμματα για ακόμα μία φορά στρέφονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραδέχτηκε ότι… ξεφορτώνεται τα παιδιά επειδή ο Δασκαλάκης δεν ήταν σωστός πατέρας.

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα που οδηγούν σε νέα συμπεράσματα, μια ακόμα μια Κυριακή η εφημερίδα «Μπαμ» του Πέτρου Κουσουλού.

Η Ρούλα προσάπτει στον Μάνο Δασκαλάκη ότι όλη του η έγνοια

ήταν να έχει πολλές ερωτικές συντρόφους και να διαπρέψει στη μουσική.

Η μεταξύ τους σχέση έχει κλονιστεί από απιστίες, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Πισπιρίγκου και αυτό ενδεχομένως την οδηγεί στην απόφαση να τα βάλει με τα παιδιά, γιατί αυτά είναι ο καρπός της σχέσης τους και σε αυτά πιθανώς βλέπει τον Δασκαλάκη.

Γι΄ αυτό και από το στόμα της βγαίνει η φράση «παιδί δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε». Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η φράση της αφορά στο παιδί που φέρεται να κυοφορούσε μετά τον θάνατο της Ίριδας, αλλά η χρήση του παρατατικού χρόνου ενισχύει την παραδοχή της και φανερώνει πως σε περίπτωση που είναι δολοφόνος των τριών παιδιών, το κίνητρο της Πισπιρίγκου ήταν η εκδίκηση προς τον Δασκαλάκη.

«Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που έφυγε και σε απάλλαξε», του λέει με ειρωνεία και είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τα λόγια της σε μια περίοδο που έχουν πεθάνει τα δύο τους παιδιά…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...