Διέρρευσε Ντοκουμέvτο-Σ0Κ Για Πισπιρίγκου! Ήταν Σε Έπαυλη Ναρκέμπορων Κεταμίνης Στη Πάτρα (Ρic)

0
2738

Διέρρευσε Ντοκουμέvτο-Σ0Κ Για Πισπιρίγκου! Ήταν Σε Έπαυλη Ναρκέμπορων Κεταμίνης Στη Πάτρα (Ρic)

Οι νέες εξελίξεις σοκάρουν.

Η μικρή Τζωρτζίνα ήταν τελικά εκείνη που έδωσε απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας, με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματούν. Και ενώ η Πισπιρίγκου…

Οι νέες εξελίξεις σοκάρουν.

8-66

Ενώ η Πισπιρίγκου κατηγορεί τους γιατρούς.

Η μικρή Τζωρτζίνα ήταν τελικά εκείνη που έδωσε απαντήσεις για το θρίλερ της Πάτρας, με τα τρία νεκρά κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, ωστόσο οι εξελίξεις δεν σταματούν.

Και ενώ η Πισπιρίγκου κατηγορεί τους γιατρούς για την ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας -η οποία ποσότητα ήταν ικανή να «ξεκάνει κοπάδι ελεφάντων, όπως τονίζουν οι ιατροδικαστές-, τα ντοκουμέντα τη διαψεύδουν.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν τη σύλληψή της

με την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση της 8χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, και το «Μπαμ στο ρεπορτάζ της Κυριακής φέρνει μία νέα μαρτυρία η οποία ίσως τη συνδέει με τη δολοφονική ουσία που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ήταν η αιτία του θανάτου της.

Σε trailer που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Πέτρος Κουσουλός ακούγεται η μαρτυρία ενός ανθρώπου με αλλοιωμένη φωνή να αναφέρει ότι έχει στοιχεία για κεταμίνη σε σπίτι στην Πάτρα στο οποίο βρέθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, την εποχή που είχε πορτοκαλί μαλλιά. Το σπίτι χαρακτηρίζεται ως βίλα των ναρκεμπόρων της κεταμίνης ενώ στο ηχητικό ντοκουμέντο για τη διαδρομή της κεταμίνης, ακούγεται ο άντρας να λέει ότι θα μπορούσε να την αναγνωρίσει αν τη δει με καροτί περούκα.

Επίσης στο κυριακάτικο φύλλο προαναγγέλθηκαν και νέοι διάλογοι ανάμεσα στο ζευγάρι Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και της αδερφής της κατηγορούμενης για παιδοκτονία… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...