«Παpακαλώ Να Διαβαστεi Ψύχραιμα! Ναί, η Αλήθεια Είvαι Oτι ο Παvτελής Παvτελiδης…»

0
544

«Παpακαλώ Να Διαβαστεi Ψύχραιμα! Ναί, η Αλήθεια Είvαι Oτι ο Παvτελής Παvτελiδης…»

Ναί, η Αλήθεια Είvαι Oτι ο Παvτελής Παvτελiδης…

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τη θλιβερή επέτειο του 8ανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα…

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από τη θλιβερή επέτειο του 8ανάτου

του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Το Επιβεβαiωσε η Iδια: Έγκυoς η Αγαπημέvη μας Ελληνiδα Ηθοποιός! Φωτo

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μην βρίσκεται πια στη ζωή -ωστόσο, όπως θα δείτε πιο κάτω- εξακολουθεί να «ζει και να βασιλεύει» στις καρδιές των θαυμαστών του μέσα από τα τραγούδια του, κάποια εκ των οποίων κυκλοφόρησαν μετά το 8άνατό του.

Δεν είναι πρώτη φορά που φιλοξενούμε απόψεις αναγνωστών στο blog μας.

Ανθρώπων καθημερινών που έχουν ωστόσο πολύ πιο σοβαρό κριτήριο απο δημοσιογράφους ετών. Ανθρώπων που αντιλαμβάνονται τα όσα συμβαίνουν γύρω τους με μια πιο ψαγμένη ματιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eυρυδiκη Βαλαβάvη: Η Eγκυμoσύνη Πoυ της Άλλαξε την Zωή! Οι Πρώτες Φωτo με Φoυσκωμέvη Koιλiτσα

Μαθαίνουμε από τους ανθρώπους αυτούς. Και τους ευχαριστούμε! 

Ένας από αυτούς που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του μου έστειλε ένα κείμενο που με συγκλόνισε. Δεν ξέρω αν το έγραψε ο ίδιος ή κάποιος άλλος. Δεν ξέρω αν είναι σχόλιο κάτω από κάποιο άλλο ρεπορτάζ ή βίντεο στο You tube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Φεβρουαρίoυ Φέρvει Aνατρoπές: Το Παρελθόv «Xτυπά» Επίμοvα Την Πoρτα σε 5 Ζώδια

Ξέρω πώς μέσα σε λίγες σειρές ο άνθρωπος αυτός σκιαγράφησε το προφίλ ενός καλλιτέχνη που έγινε από ένας άσημος πιτσιρικάς του διαδικτύου… Μύθος…

Διαβάστε το πιο κάτω:

«Παρακαλώ, το παρακάτω κείμενο να διαβαστεί ψύχραιμα,. ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης, έβαλε τη βάση για την καριέρα του μόνος του, αναρτώντας ο ίδιος στο YouTube τα τραγούδια που έπαιζε με μια κιθάρα στην κρεβατοκάμαρα του ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι εκείνα τα τραγούδια του, ακόμα κι αν ήταν ακατέργαστα, είχαν αυτό το “κάτι” που τα έκανε να ξεχωρίζουν, και που ελάχιστα τραγούδια το έχουν ΝΑΙ, η αλήθεια είναι ότι ο Παντελίδης είχε ξεχωριστό ταλέντο! KAI όλα αυτά, ΕΣΥ, που σήμερα τον λατρεύεις, ΤΟΤΕ (2012) ΑΚΟΜΑ δεν τα είχες ανακαλύψει! ΟΣΟ χωρίς φραγμούς και “τσουβαλάτα” τα έλεγε μέσα από τα τραγούδια του, ΤΟΣΟ προσεκτικά και μετρημένα τα έλεγε μέσα στις συνεντεύξεις του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Όμως, η Αδερφή της Bάλιας τoυ ‘Kαφέ της Xαράς’ θα Eριχvε & τον Μαvωλάκη στα πατώματα! Φωτo

Ο Παντελίδης έγινε ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ Στην Ελληνική δισκογραφία έχουν περάσει ανά τις δεκαετίες αρκετά MEN αντίστοιχα ταλέντα. ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΜΩΣ!

Υπάρχει λόγος όμως που ο Παντελίδης, σε αντίθεση, έγινε! O Παντελίδης ήταν μοντερνολαϊκός. Ήταν super star (για τα Ελληνικά δεδομένα) αναμφισβήτητα, λατρεύτηκε φανατικά από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, αναμφισβήτητα, γέμιζε ασφυκτικά τα μαγαζιά, όπου εμφανιζόταν αναμφισβήτητα, και τραγουδούσε πάνω σε βουνά από γαρύφαλλα.. Αν δεν ήμουν ο πρώτος, πάντως ήμουν ΣΙΓΟΥΡΑ από τους πρώτους που μίλησαν το καλοκαίρι του 2012 δημόσια εκφράζοντας την ευχάριστη έκπληξη μου για την κυκλοφορία του πρώτου single που Παντελίδη “Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω”!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τέσσερα Xρόνια Xωρίς τον Παvτελή Παντελίδη: Ο Βoυβoς Πόvος της Αθηvάς Στον Tάφο τoυ Γιoύ της

το τραγούδι αυτό ήρθε σαν ευχάριστη έκπληξη για να ανατρέψει single-handedly το αφόρητα ανιαρό σκηνικό της τότε Ελληνικής δισκογραφίας, που για όλη την προηγούμενη πενταετία μας είχε ταλαιπωρήσει με τα μονότονα “Ελληνικά dance” άσματα, με ένα ατέλειωτο βαρετό ντάπα-ντούπα, που εξανάγκαζε μέχρι και το Βασίλη Καρρά να τραγουδάει βλαχο-techno προκειμένου να έχει μια ευκαιρία να ακουστεί στο ραδιόφωνο!

Ε! Ο Παντελίδης, με ΕΝΑ τραγούδι, κατάφερε να το ανατρέψει όλο αυτό!

ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Ο “ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ” ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ “ΜΥΘΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ”!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eλέvη Φoυρέιρα: To «Aποστoμωτικό» Μήνυμα Στov Στέφαvο Μoυαγκιέ Για Τη Μεταμφiεση του Στο YFSF! Φωτo

Στο μυαλό των θαυμαστών του που τον λάτρεψαν και θα τον λατρεύουν για πάντα, ο Παντελής Παντελίδης ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ασυμβίβαστος, αυτοδημιούργητος, που θυσίασε την καριέρα του αξιωματικού για να ζήσει το όνειρο του, που τα κατάφερε μόνος του, χωρίς εταιρείες, μανατζαραίους, ατζέντηδες και δημόσιες σχέσεις, χωρίς μάρκετινγκ και διαφήμιση”!

Ο Παντελής Παντελίδης θα παραμείνει για πάντα ο 32χρονος λαϊκός super star, ο άρχοντας της πίστας που τα τραγούδια του ήταν “βγαλμένα μέσα από τη ζωή” και που πέ8ανε στο απώγειο της καριέρας του, μέσα σε ένα τζιπ με δυο πανέμορφα κορίτσια “, μέσα στην τεράστια ατυχία που τον βρήκε, να χάσει τη ζωή του στα 32 του χρόνια, εγίνε θρύλος.

ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Λυπάμαι τον για την απώλεια του λαμπρου αυτού νέου. Μα πιο πολύ λυπάμαι για τους γονείς του 8ανόντος που είδαν το βλαστάρι τους να εμφανίζεται ως διάττοντας, αλλα και έτσι να σβήνει πάλι δυστυχώς, παραγκωνίζοντας τις πληγές τους στο χρονοντούλαπο μέχρι να σβήσει το φως τους σε αυτόν τον άδικο κόσμο και να ξανασυναντηθούν και ενωθούν ξανά σε έναν καλύτερο…» πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...