Πάγωσε η Τουpκία: «Η Ελληvική Πoλεμική Αεpοπορία Μπoρεi Να Μας Xτυπήσει Aκόμα και Στην Άγκυpα»! Φωτo

0
946

Πάγωσε η Τουpκία: «Η Ελληvική Πoλεμική Αεpοπορία Μπoρεi Να Μας Xτυπήσει Aκόμα και Στην Άγκυpα»! Φωτo

Πρoειδοποίηση Φωτιά- Ερτνογάν ακούς?

Πάγωσε η Τουρκία- Τους γκρέμισε το όνειρο. Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της γείτονος, αφού αρκετοί Τούρκοι “έπεσαν από τα σύννεφα”, μιας και έχουν «διδαχθεί» πως…

Mην υποτιμάτε την Ελλάδα- Τους γκρέμισε το όνειρο

Η Ελλάδα σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του παρελθόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση Φέρvει «Αλλαγές» Σε Aυτά Τα 5 Ζώδια

Σάλος στην Τουρκία μετά από δηλώσεις του Τούρκου Υποπτέραρχου ε.α. Erdogan Karakus ο οποίος σε δηλώσεις του στο CNN Turk αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία μπορεί να χτυπήσει τις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας επιτυχώς, μέσα στην Άγκυρα.

Σε τηλεοπτική εκπομπή στο CNN Türk απόστρατος της τουρκικής αεροπορίας δήλωσε πως η Ελλάδα δεν θα πρέπει να υποτιμάται από την Τουρκία, γιατί διαθέτει μεγάλες αεροπορικές δυνατότητες και μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην τουρκική αμυντική βιομηχανία, φτάνοντας ακόμα και μέχρι την Άγκυρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόνα-Ντοκουμέντο: Η Στιγμή Πoυ Η Φpεγάτα Λήμvος Bγάζει «Νoκ Άoυτ» Το Κemal Reis! Φωτo

Συγκεκριμένα, ο Αντιπτέραρχος ε.α. Erdoğan Karakuş είπε στο CNN Türk:

«Η Ελλάδα σήμερα δεν είναι η Ελλάδα του παρελθόντος. Η Πολεμική της Αεροπορία είναι ισχυρή. Έχει την δυνατότητα να πλήξει με τα αεροσκάφη της μέχρι και τις εγκαταστάσεις της αμυντικής μας βιομηχανίας στην Άγκυρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αντiο» Στη Mοναξιά Aυτά Τα 3 Ζώδια: Η Αvτίθεση Tης Σελήvης Στoν Καρκίvο «Ζωvτανεύει» Παλιoύς Έpwτες

Στα social media Τούρκοι χρήστες τον «έκραξαν» να μην τα λέει αυτά δημόσια.

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της γείτονος, αφού αρκετοί Τούρκοι “έπεσαν από τα σύννεφα”, μιας και έχουν «διδαχθεί» πως η Αεροπορία τους είναι, υποτίθεται, ανώτερη της Ελληνικής.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Κατά τον Υποπτέραρχο, η Πολεμική μας Αεροπορία είναι σχεδόν ανώτερη της Τουρκικής

Αεροπορίας. Καλό θα ήταν όμως να αναφέρουμε ότι σε συγκεκριμένους τομείς η Πολεμική Αεροπορία πλέον έχει ενδεχομένως μεγάλο ποιοτικό πλεονέκτημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Moυ Τo Ζώδιο Του Nα Σoυ Πω, ΠΩΣ Θα Τov «Φέpεις» Aμέσως Kοvτά σoυ

Οι εκκαθαρίσεις πιλότων στις τάξεις της Τουρκικής Αεροπορίας μετά το πραξικόπημα του 2016, ήταν καταστροφικές για την Τουρκική Αεροπορία η οποία έχασε μεγάλο μέρος των μάχιμων και έμπειρων πιλότων της με αποτέλεσμα να φέρουν πιλότους από… το Πακιστάν για να καλύψουν τα κενά, καθότι οι Τούρκοι είχαν μεν αεροσκάφη αλλά όχι κάποιους να τα πετάξουν. Ταυτόχρονα , προσπάθησαν να επαναφέρουν στις τάξεις της Τουρκικής Αεροπορίας πιλότους από την πολιτική αεροπορία, οι οποίοι είχαν περάσει από τις τάξεις της παλαιότερα. Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Ο Τούρκος Υποπτέραρχος αποκάλυψε την “πικρή” αλήθεια όσον αφορά τις αεροπορικές δυνάμεις των δύο χωρών.

Θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να εκπαιδευτούν πάλι νέοι πιλότοι και να φτάσουν στα επίπεδα εμπειρίας που είχαν οι προηγούμενοι. Αντίθετα, οι Έλληνες πιλότοι «μασάνε σίδερα» ενώ και ο χώρος που θα κληθούν να πολεμήσουν οι πιλότοι της Τουρκικής Αεροπορίας είναι δύσκολος. Το Αιγαίο από μόνο του είναι μία πολύ επικίνδυνη θάλασσα για τους επιτιθέμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ‘Πε & Το ‘Καvε: Η Πpώτη Xώρα Πoυ ‘Κλείvει’ Τα Σύνορα Σε Όλoυς Τoυς Tούpκους Πoλίτες! Φωτo

Η δυνατότητα της Πολεμικής Αεροπορίας να επιφέρει πλήγματα βαθιά στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτή ενώ πολλές βιομηχανίες που ασχολούνται με τον αμυντικό τομέα, βρίσκονται στα υπό κατοχή παράλια, τουτέστιν εντός της εμβέλειας των μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας, εφόσον η τελευταία εξασφαλίσει αεροπορική υπεροχή και η Τουρκική Αεροπορία υποστεί πολλές απώλειες…πηγή

Εμείς θα παραθέσουμε το παρακάτω βίντεο με “αυτό” που περιμένει τους αγαπητούς γείτονες στους ουρανούς του Αιγαίου, αν απελευθερωθούν οι κανόνες εμπλοκής:




Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...