Χωρισμός «Β0ΜΒΑ» Στην Ελληνική Showbiz: 0ριστικό ‘ΤΕΛΟΣ’ Mετά Από 12 Χpόνια Γάμoυ Για Το Γvωστό Ζευγάpι (Ρics)

0
16039

Χωρισμός «Β0ΜΒΑ» Στην Ελληνική Showbiz: 0ριστικό ‘ΤΕΛΟΣ’ Mετά Από 12 Χpόνια Γάμoυ Για Το Γvωστό Ζευγάpι (Ρics)

Άφωνη στην κυριολεξία η ελληνική showbiz.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ζευγάρι έχει χωρίσει βελούδινα. Mάλιστα, διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια, ενώ το ότι είχαν ούτως ή άλλως σπάνιες κοσμικές…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , το ζευγάρι έχει χωρίσει βελούδινα.

Mάλιστα, διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια, ενώ το ότι είχαν ούτως ή άλλως σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό τους, θέλοντας έτσι να μη δώσουν τροφή για κους κους στα κοσμικά σαλόνια.

Έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας το γνωστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso…

Οpιστικό Τέλος Mετά Από 12 Xρόvια Γάμου

Έπειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η Ολγα Τρέμη και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας δεν είναι πια μαζί, με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων και τον διακεκριμένο χειρουργό να προσπαθούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, να κρατήσουν κρυφό τον χωρισμό τους, θέλοντας έτσι να μη δώσουν τροφή για κους κους στα κοσμικά σαλόνια και στους κύκλους με τους οποίους συναναστρέφονται!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ζευγάρι έχει χωρίσει βελούδινα.

Όλγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια, ενώ το ότι είχαν ούτως ή άλλως σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις είναι «βοηθητικό» στο να μη μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό.

Ακόμη και όταν η Ολγα Τρέμη ήταν στο Open το βράδυ των εκλογών για να σχολιάσει τα αποτελέσματα, δεν πρόδιδε τίποτα το τι έχει συμβεί στην προσωπική της ζωή.

Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά μιλούσαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και, παρόλο που η Ολγα Τρέμη ήταν μεγαλύτερη του Νίκου Νικητέα, αυτή η ηλιακή διαφορά δεν έκανε «μπαμ». Όσοι τους ήξεραν έλεγαν πως εκείνη με τον δυναμισμό και το τσαγανό που τη χαρακτηρίζουν ήταν η κινητήριος δύναμη στη σχέση, αφού ο γιατρός ήταν πολύ σοβαρός και μετρημένος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...