Ολική Απαγόpευση Κυκλοφοpiας: Πότε και «ΓΙΑΤΙ» Έpχεται;

0
978

Ολική Απαγόpευση Κυκλοφοpiας: Πότε και «ΓΙΑΤΙ» Έpχεται;

Δεν βάλαμε μυαλό και έρχονται τα χειρότερα.

Ολική Απαγόpευση Κυκλοφοpiας- Οι σημερινές εικόνες στην παραλία της Θεσσαλονίκης που θύμιζαν κάτι από Δεκαπενταύγουστο και σίγουρα όχι χώρα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα επισπεύδουν τις αποφάσεις της…

Ο κύβος ερρίφθη

Δεν βάλαμε μυαλό και έρχονται τα χειρότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Άpης Στον Υδpoχόο Φέρvει Αvατροπές: Τα 6 Ζώδια Πoυ θα Δούν Aλλαγές σε Έpwτα-Χpήμα

Οι σημερινές εικόνες στην παραλία της Θεσσαλονίκης που θύμιζαν κάτι από Δεκαπενταύγουστο και σίγουρα όχι χώρα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα επισπεύδουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηνικολάου που αποκάλυψε στο αποψινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στο τραπέζι έχει πέσει το μέτρο της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας, το οποίο έρχεται όλο και πιο κοντά μετά τη μη συμμόρφωση των πολιτών στα ήδη υπάρχοντα μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απαγόpευση Κυκλοφοpiας: Aυτή Θα Είvαι η Νέα «Σκληpή» Aλλαγή Στο Μέτpο

Πιο συγκεκριμένα στο κυβερνητικό επιτελείο έχουν αναφορές που δείχνουν ότι μετά

τις 4 πρώτες μέρες του μέτρου της ελεγχόμενης απαγόρευσης κυκλοφορίες όπου πράγματι η συμπεριφορά της πλειονότητας των πολιτών ήταν υποδειγματική, ακολούθησε μια ανησυχητική χαλάρωση που σήμανε συναγερμό στα γραφεία της πολιτικής προστασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λiτσα Πατέρα Για Κoρωvοϊό: Η Ιστοpία Aυτή «Kαταλαγιάζει» Πλέoν Mέσα στον…

Εφόσον κάποιοι απ’ τους πολίτες συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια ανεύθυνη συμπεριφορά τότε στο επόμενο δεκαήμερο η κυβέρνηση θα πάρει πιο δραστικά μέτρα προχωρώντας στην ολική απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Στελέχη του Μαξίμου σημειώνουν με νόημα ότι ειδικά το επόμενο δεκαπενθήμερο που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ρισκάρει και θα πάρει όποιο μέτρο χρειαστεί, όσο δυσάρεστο και αν είναι, προκειμένου εκλείψει ο κίνδυνος να γίνει η χώρα μας Ιταλία…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...