Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XTYΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
19479

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XTYΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Τι επιφυλάσσει πάλι στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Έρχονται μοιραίες καταστάσεις για κάποιους. Tο τρίγωνο Σελήνης-Δία, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις για κάποια ζώδια…

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Δία στον Κριό.

Η Σελήνη συνεχίζοντας το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη θα βρεθεί μέσω μιας αρμονικής όψης με το Δία στο ζώδιο του Κριού και θα κάνει την ημέρα ιδιαίτερα εξωστρεφή και ευχάριστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για ΜΕΤΑ Τη Χθεσιvή Παvσέληνο! Eπιτέλους Θα «BΡΕΞΕΙ» Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις αλλά και κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες φαίνεται πως δεν θα λείψουν. Βελτιώνεται πλέον αισθητά η ζωή των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Τοξοτών.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 07/05/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε εξοπλισμένοι με ερωτική γοητεία και τολμηρή διάθεση. Δυνατό ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας καθημερινότητα.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την κάνετε τη νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σας θα καταφέρει να σας γοητεύσει. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει θερμός διάλογος που θα καταλήξει σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, αν επιλέξετε την ειλικρίνεια τότε θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας καθώς και τις μεταξύ σας επαφές.

Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κρατήστε στάση οικεία και θερμή, και θα δείτε πως η μέρα σας θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΑΝΤΙ0» Στην Εpγένικη Zωή Mέχρι Τις 15 Μαΐoυ! Τα 3 Ζώδια Που Θα Έχουν ‘ΞΑΦNΙΚΗ’ Επαvασύνδεση

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και πιεστικές ή αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δε θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να φλερτάρετε.

Καταφθάνει δυνατή ερωτική έκπληξη, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, οι περεταίρω επαφές σας θα φέρουν έναρξη σχέσης!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ερωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Διάχυτες και πολύ ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας και αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά λύνονται παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπική συνάντηση τερματίζει χωρισμός ή τσακωμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To Πέρασμα Αφροδiτης Στο Καpκίνο Θα KAΨΕΙ Kαρδιές! Nέοι ‘ΔΥΝΑΤ0Ι’ Έρwτες Για Tαύρους, Σκoρπιούς & Άλλα 3 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τολμηρή θα είναι η στάση σας, απαλλάσσεστε απ τυχόν αναστολές. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα βρουν στόχο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τα ερωτικά σας δεδομένα, αναστάτωση θα νιώσει η καρδιά σας.

Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και άτομο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό. Καταφθάνουν επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις, τα γεγονότα θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα ανοιχτείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές ή προκαταλήψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί.

Για εσάς τους ερωτικά μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η ερωτική σας ζωή πορεία σταθερή, δεν αποκλείεται και δεσμευτική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε, να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας.

Ζωηρή θα είναι η καρδιά σας, θα επιχειρήσετε να αποτινάξετε ταμπού και δεσμά. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ερωτικούς, απρόβλεπτους, και τολμηρούς. Η ελκυστικότητα στην εμφάνιση σας σε συνδυασμό με την καλά μελετημένη σας προσέγγιση, θα σας οδηγήσει σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, εσείς οι χωρισμένοι θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε.

Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ερωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις. Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, θα έχει για εσάς θέρμες και ειλικρινείς βλέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον ρομαντισμό σας ταυτόχρονα και τον δυναμισμό σας. Ερωτικά αναστατωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε,

θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε στάσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε ιδιαιτέρως τολμηροί στις προτάσεις σας. Περάστε σε προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα δώσετε πολύ μεγάλη χαρά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική και απρόβλεπτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε, θα δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που θα σας τηλεφωνήσει.

Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και ερωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ερωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα την αναζητήσετε την περιπέτεια. Γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε.

Σήμερα εντελώς απρόοπτα δεν αποκλείεται πρόσωπο απ τα παλιά να επικοινωνήσει μαζί σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι το δηλώσετε χωρίς υπεκφυγές!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή.

Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό περνάτε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.