Οι Ερwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «TΑΡΑΖΕΙ» Το Παρόν Σε 5 Ζώδια

0
14075

Οι Ερwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπαvασύνδεση «TΑΡΑΖΕΙ» Το Παρόν Σε 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το δικό σας ζώδιο…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου;

Αυτό το διήμερο, απαιτεί από εμάς να αναζητήσουμε την βαθύτερη αλήθεια μας, να ξεπεράσουμε φοβίες και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θα φέρει την ισορροπία και…

Αυτό το διήμερο, απαιτεί από εμάς να αναζητήσουμε την βαθύτερη αλήθεια μας,

να ξεπεράσουμε φοβίες και να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που θα φέρει την ισορροπία και – γιατί όχι – την ευτυχία στη ζωή μας, μέσα από τις σχέσεις μας, και ιδιαίτερα τις αισθηματικές!

Τώρα έχουμε την ανάγκη να νοιώσουμε την πραγματική αγάπη, γι’ αυτό και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα για τους αδέσμευτους. Το Σάββατο, οι δεσμευμένοι θα συνειδητοποιήσουν αν η σχέση τους βασίζεται σε δυνατά συναισθήματα, οπότε και θα την ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο και δεν αποκλείεται να αποφασίσουν και μια επισημοποίηση, ή αν είναι αποτέλεσμα της ανασφάλειας τους και του φόβου της μοναξιάς. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσουν να την διακόψουν και να γυρίσουν σελίδα!

Η Κυριακή χαρίζει ενεργητικότητα και δυναμισμό, αλλά και μια ενισχυμένη libido, που τα οδηγεί να ρισκάρουν στον έρωτα. Από την άλλη, με αυτή τη διέλευση οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί καλό θα είναι να προσέχετε, καθώς θα είστε μάλλον αδιάλλακτοι στις σχέσεις σας και… έτοιμοι για καυγά!

Οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18 ως 19/3/2023

ΚΡΙΟΣ

Ένα περίεργο σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Κριέ! Το Σάββατο σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση, ενδεχομένως να νοιώσεις πως έχεις βουλιάξει σε μια ρουτίνα, που δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις… Ίσως μάλιστα να θεωρήσεις πως ανάμεσα σε όλα αυτά που σε κρατούν… καθηλωμένο στη γη, να είναι και η σχέση σου και να θελήσεις να απαλλαγείς από αυτή, για να νοιώσεις ελευθερία.

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. Αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτό που θα σε ωθήσει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Πριν παραδοθείς όμως σε μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, σκέψου: Είναι αυτό το άτομο που μπορεί να σε ακολουθήσει στην πορεία; Κράτα τις επιφυλάξεις σου και μη βιαστείς να απαντήσεις στο ερώτημα ούτε θετικά ούτε αρνητικά, άσε το χρόνο να δώσει την απάντηση!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ταυράκι, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτή η διαδικασία αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπλέξεις το ταίρι σου σε αυτήν, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις ανάμεσά σας. Μην ξεχνάς πως το Σάββατο το βράδυ εντείνει τις ανασφάλειες σου, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει διαμάχες, που καλό θα είναι να αποφύγεις, δείχνοντας ψυχραιμία!

Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και μάλιστα με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, που θα σας φέρει σε επαφή και θα “οργανώσει” τη γνωριμία σας. Βεβαίως, ναι μεν αυτή η γνωριμία θα έχει τα φόντα να μακροημερεύσει, αλλά μη βιαστείς να ενθουσιαστείς και να δεσμευτείς, γιατί η Κυριακή μπορεί να θολώσουν το κριτήριό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Δίδυμε, θέλει προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο, μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και χειρισμούς, που σύντομα θα… μετανιώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, μπορεί να νοιώθεις πως το ταίρι σου δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, πως είναι ένα… βαρίδι που δεν σε αφήνει να πετάξεις! Ίσως να πιστέψεις πως περνάς καλύτερα με τους φίλους σου, απ’ ό,τι μαζί του! Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις όμως, σκέψου το δυο φορές, για να… μην κλαις μετά!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις τον έρωτα να σε χτυπάει… κατακούτελα! Πριν αποφασίσεις όμως να παραδώσεις… γη και ύδωρ στο άτομο αυτό, σκέψου αν ο έρωτας αυτός είναι αληθινός ή αν πηγάζει μόνο από την ανάγκη σου να αλλάξεις το… status στα αισθηματικά σου! Και κυρίως, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να… εκτεθείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο, αγαπημένε μου Καρκίνε, φέρνει στο προσκήνιο τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου νοιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου, θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές όμως, καλό θα είναι να τις κάνεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις! Μην ξεχνάς πως η Κυριακή θα στρέψει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, αναγκάζοντάς σε να παραμελήσεις το ταίρι σου, που φυσικά θα εκφράσει τα παράπονά του. Φρόντισε λοιπόν την ανανέωση που επιθυμείς, να την πραγματοποιήσεις το Σάββατο, βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση σου!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! Οι θαυμαστές σε περικυκλώνουν κι εσύ δεν έχεις παρά να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Αξιοποίησε λοιπόν το σαββατόβραδο για να βγεις και να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή μπορεί να έχεις άλλες υποχρεώσεις, επαγγελματικού ενδιαφέροντος…

ΛΕΩΝ

Αγαπημένο μου Λιονταράκι, αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή προσοχή. Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο, εξίσου έντονη όμως θα είναι και η ανάγκη σου να επιβληθείς και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, πράγμα που θα προσπαθήσεις να κάνεις με κάθε τρόπο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή σου η ανάγκη να ξέρεις πως θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και μπορεί να προκαλέσεις ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αξιοποιήσεις τον ενισχυμένο σου ερωτισμό και να εκτονώσεις τις εντάσεις στο… κρεββάτι, όπου μπορείς να διαπρέψεις, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο!

Όσο για σένα που είσαι ένας… ελεύθερος κι ωραίος Λέων, εσύ αυτό το διήμερο, είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να ταράξει τα ήρεμα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να κάνεις μαζί της ένα νέο ξεκίνημα! Ωστόσο, μην πιέσεις καταστάσεις, αλλά άσε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε μου Παρθένε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό το διήμερο ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σου, ίσως να αναρωτηθείς αν σε καλύπτει και αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Άσε που το Σάββατο το βράδυ μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις όμως, είναι να καθίσεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του με ηρεμία και λογική το κάθε τι που σε απασχολεί, μόνο έτσι θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να κάνεις νέες γνωριμίες. Η γοητεία σου είναι στα ύψη και τα φλερτ δε θα σου λείψουν. Και να θυμάσαι πως μια σχέση που θα ξεκινήσει τώρα, θα έχει τα φόντα να κρατήσει στο χρόνο και να καλύψει απόλυτα τα συναισθηματικά σου κενά.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, εσένα το μυαλό σου είναι… αλλού! Νοιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε γιατί αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και το ταίρι σου. Μη λειτουργείς παρορμητικά, αλλά σκέψου καλά τι θέλεις. Μην χαλάσεις για ψύλλου πήδημα μια σχέση που σε καλύπτει, γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις!

Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. Αυτό βέβαια είναι γεγονός, πράγματι μπορείς να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο, όμως πρόσεξε, γιατί οι επιλογές σου αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι και οι καλύτερες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο θα σε πάει από τη ζέστη στο… κρύο, μυστηριώδη Σκορπιέ μου! Το Σάββατο, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου. Ακτινοβολείς και τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο μπορεί ο ενθουσιασμός και οι έντονες επιθυμίες σου να σε οδηγήσουν σε μια λανθασμένη επιλογή…

Από την άλλη, κι εσύ που ήδη έχεις σχέση θα συναντήσεις… πειρασμούς, στους οποίους θα πρέπει να αντισταθείς, αν θέλεις να παραμείνεις στο… κλαμπ των δεσμευμένων! Την Κυριακή ωστόσο, το σκηνικό αλλάζει κάπως. Στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και σε κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα νοιώσει ότι το παραμελείς και δεν του δίνεις τη σημασία που του αξίζει! Για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις, φρόντισε να του εξηγήσεις με σαφήνεια τι ακριβώς αντιμετωπίζεις και να είσαι σίγουρος/η πως θα δείξει κατανόηση. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις σε μια νέα γνωριμία και να μη δεσμευτείς, γιατί αύριο ίσως να έχεις αλλάξει γνώμη…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό σου τομέα. Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα κάνουν τον εκνευρισμό σου ακόμα πιο έντονο. Πρόσεξε λοιπόν, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις με τη στάση σου ρωγμές στη σχέση σου, που δεν θα είναι εύκολο μετά να τις γεφυρώσεις… Μην ξεχνάς πως το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να φέρει στο δρόμο σου κάποιες νέες γνωριμίες, που θα σε ξεμυαλίσουν… Πριν παρασυρθείς σε… ατασθαλίες όμως, σκέψου αν αξίζει να χαλάσεις μια σχέση δοκιμασμένη, για μια εφήμερη περιπέτεια…

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο, με την γοητεία σου θα μπορέσεις να έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση. Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις τώρα να σε ξεσηκώσει και να σε ενθουσιάσει με την έντονη προσωπικότητά του, όμως πριν προχωρήσεις μαζί του αναλογίσου αν είναι αυτό που σου ταιριάζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από… ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δεν συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νοιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να νοιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου…

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει και ενδεχομένως να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, κάνοντας σε να αφήσεις τα αισθηματικά σου σε δεύτερο πλάνο. Όμως, μην κάνεις το λάθος να αγνοήσεις το ταίρι σου, όχι μόνο για να αποφύγεις την γκρίνια του, αλλά και γιατί στο πρόσωπό του μπορείς να βρεις έναν σημαντικό σύμμαχο, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα με τις συμβουλές του. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία και μην δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο δεν θα είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου! Μάλλον θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια θέματα οικονομικής ασφάλειας, ενώ στα αισθηματικά σου θα προκύψουν ζητήματα… εξουσίας. Νοιώθεις την ανάγκη να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις με το ταίρι σου. Ευτυχώς η Κυριακή επαναφέρει την διαλλακτικότητα και τη λογική σου, όμως πρόσεξε, γιατί μπορεί να έχεις ήδη προκαλέσει μια απόσταση με το ταίρι σου, που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί…

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο θα νοιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να αποκτήσεις ένα ταίρι, που θα σε συντροφεύει τις… ρομαντικές βραδιές της άνοιξης, που τώρα μπαίνει. Αυτή σου η ανάγκη όμως, μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λανθασμένη επιλογή, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφήσεις την παρόρμησή σου να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις, που αργότερα θα μετανιώσεις. Άσε τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, να εξελιχθούν με τους δικούς τους ρυθμούς και μη βιάζεσαι να δεσμευτείς. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ, θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτή σου η ανάγκη βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου. Πριν το κάνεις όμως, και πριν φέρεις μια οριστική ρήξη μεταξύ σας, βάλε κάτω τη λογική σου και σκέψου αν αξίζει να καταστρέψεις έναν δεσμό που σε καλύπτει απόλυτα, μόνο και μόνο για να νοιώσεις μια… απατηλή ελευθερία!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, να ξέρεις πως πλέον, τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Βεβαίως, από το βράδυ του Σαββάτου, καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες, γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Μην ξεχνάς πως οι σχέσεις θέλουν τον χρόνο τους για να εξελιχθούν… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...