Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Mε Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝΑ» Νέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

0
27654

Οι Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Mε Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝΑ» Νέα Πάθη Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας… Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο , δίνει μεγάλο αέρα στα αισθηματικά. Απρόσμενα γεγονότα θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια από τα ζώδια…

Ξεκαθαρίζουν πολλά στον τομέα των σχέσεων, από αυτά που σε έχουν ταλαιπωρήσει

το τελευταίο διάστημα. Πρόσωπα που δεν περίμενες θα σε πλησιάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Έγιvε ΔΥΝΑΤ0Σ Σεισμός Στηv Xώρα (Pic)

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές Προβλέψεις της Παρασκευής 14/4/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε, να επιβληθείτε, και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος της σχέσης σας.

Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα αναζωπυρώσει τις αισθήσεις σας, θα εκδηλωθείτε με πράξεις άμεσες και θα σας βγει σε καλό!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να προκληθούν αναστατώσεις στις επαφές με το ταίρι σας. Η στάση σας ενδεχομένως να είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική, καλό θα είναι να αποφύγετε τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς.

Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Αν κινηθείτε με χαλαρότητα και σταθερό ενδιαφέρον τότε πολύ γρήγορα θα ανοιχτεί δίοδος νέας σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα: H Nέα Σελήvη Απριλiου Θα KΑΨΕΙ Καpδιές! Φτάvουν Νέoι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα μέσα στη σχέση σας, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζουν οι συνθήκες.

Για εσάς που διανύετε στάδιο μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας φλερτάρει με ελκυστικό τρόπο!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας.

Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να θέλετε να εκδηλώσετε την έλξη σας απελευθερωμένα χωρίς αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Σελήvης-Ήλιoυ ΜΑΣ Φέρνει Avατροπές! Γυρiζει Επιτέλους ο «ΤΡ0Χ0Σ» Σε Έρwτα-Χpήμα Για 5 Ζώδια

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία.

Για εσάς που είστε άνευ σχέσης λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον. Καταφθάνουν έντονες επαφές και ανατροπές, που όλες θα είναι υπέρ σας!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε, να κυνηγήσετε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην προσωπική σας βελτίωση.

Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, θα περικυκλώσει την καρδιά σας πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποκαλύψεις και εξομολογήσεις θα τερματίσουν τους αρνητισμούς και τις απαισιόδοξες σκέψεις, τώρα ανοίγεται για εσάς νέα περίοδος με νέα σχέση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΑΝΤΙ0» Στηv Μοvαξiα Aυτά Τα 5 Ζώδια: Ο Νέoς Avάδρομος Eρμής Φέpνει ΔYΝΑΤΕΣ Eπαvασυνδέσεις

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία. Αλλαγή πορείας θα σας δημιουργήσει η συνάντηση σας με ένα πρόσωπο, που θα βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σας ζωή και θα το πετύχει.

Φανείτε δεχτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας δώσει τη δύναμη να αποκοπείτε από σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, θα σας ενθαρρύνει στο να ξεκινήσετε νέα αρχή!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την προσωπική σας ζωή. Θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα χωρίς περιορισμούς.

Θερμή θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας.

Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του δεν αποκλείεται να σημειωθεί γεγονός επανασύνδεσης. Στο χέρι σας θα είναι αν θα γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα προχωρήσετε μπροστά με καινούργιο ταίρι! 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας, θετική στάση θα κρατήσετε στην πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Δεν θα λείψουν οι τολμηρές ενέργειες, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από το καθιερωμένο ίσως και το συμβατικό.

Εσείς που είστε σε σχέση, στις επαφές με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά. Στο δρόμο σας θα εμφανιστεί πρόσωπο-έκπληξη, ανοίγεται νέος ορίζοντας. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η επιθυμία σας για νέα αρχή οι πράξεις σας θα έχουν τόλμη και αυθορμητισμό. Σήμερα θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας βοηθήσει να ξεφρακάρετε τις στάσιμες καταστάσεις.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να αναθερμάνει τη μεταξύ σας έλξη, ίσως να πρόκειται για πρώην ταίρι σας. Για εσάς που δεν έχετε σκοπό να γυρίσετε στο παρελθόν, σε ανυποψίαστη στιγμή τα απρόοπτα θα φέρουν άνοιγμα νέας γνωριμίας! 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι αναζητήσεων, εκφράστε σκέψεις και αισθήματα θα βρείτε άμεση επιτυχία. Καταφθάνει συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας δίνοντας σας κίνητρο για προσωπική συνομιλία. Ακολουθήστε τη ροη των γεγονότων, θα προκύψει νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...