Αισθηματικές Πρoβλέψεις Της Τρίτης: Παλιoi Έpwτες «Αvατρέπoυν» Στο Παpόν Για 4 Ζώδια

0
9024

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Της Τρίτης: Παλιoi Έpwτες «Αvατρέπoυν» Στο Παpόν Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης;

Mε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων, έρχεται μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί πλέον. Κάποια ζώδια θα ζήσουν έντονες και μοιραίες καταστάσεις…..

Άφησε πόρτες ανοιχτές σήμερα. Εκείνοι που σε πλήγωσαν στο παρελθόν, έρχεται η ώρα

που καταλαβαίνουν τα λάθη τους. Δώσε τους την ευκαιρία της επανόρθωσης κι εσύ θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eρwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση Φέρvει «Aπpόoπτες» Aλλαγές Σε 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τρίτης 4/5/2021

Κριός

Το μήνυμα που σας στέλνουν τα άστρα, σε ότι αφορά την αισθηματική και εpwτική σας ζωή, είναι να αποφασίσετε να την αλλάξετε. Εάν είστε μόνοι, ίσως τώρα μια επικοινωνία μέσα από ένα διαδικτυακό μέσω, σας φέρει κοντά με ένα άτομο που μπορεί να υπάρχει απόσταση μεταξύ σας αλλά συναισθηματικά επικοινωνείτε όσο με κανέναν άλλο άνθρωπο.

Έτσι θα αρχίσετε να δένεστε περισσότερο. Βέβαια εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, η αλλαγή στη συμπεριφορά σας, πιθανόν να γίνει διακριτή από το σύντροφό σας κ μπορεί να μπει στη διαδικασία να “ψάξει” το λόγο!

Ταύρος

Ο έρωτας σε καιρούς κρίσης, μπορεί να γίνει όχι μόνο μια σπουδαία διαφυγή αλλά και να σας δώσει την έμπνευση εκείνη που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε ότι σας δυσκολεύει στην καθημερινότητα. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο, να επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο φιλικό για κάποιο άσχετο θέμα και η συζήτηση μεταξύ σας να καταλήξει σε έναν εpwτικό διάλογο τελικά.

Αυτό μάλιστα θα έχει και εξέλιξη, αφού όσο θα περνούν οι ημέρες, θα επικοινωνείτε όλο και πιο συχνά. Πριν να αρθούν οι αντιστάσεις σας, καλό θα ήταν να πάρετε και μια γνώμη από κάποιον που εμπιστεύεστε για το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Mου Τo Ζώδιο Toυ Nα Σoυ Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦEPΕΙΣ» Aμέσως Koντά Σου

Δίδυμοι

Η θέληση δε σας λείπει, όσο και αν περιοριστείτε να αλλάξετε το σκηνικό της καθημερινότητάς σας. Και αν στην παρούσα φάση η εpwτική και αισθηματική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση, ακόμα και περιορισμένοι, μπορείτε να την εξελίξετε. Το δυνατό σας χαρτί, για άλλη μια φορά, είναι η επικοινωνία.

Στους καιρούς που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι πολλοί εκεί έξω και γιατί όχι κι εσείς, που θα ήθελαν να παίξει στη ζωή τους ένα τέτοιο σενάριο. Μήπως λοιπόν να δοκιμάζατε την ερωτική σας τύχη στέλνοντας εκείνο το μήνυμα που δεν τολμήσατε κάποτε, στο άτομο που επιθυμείτε τελικά;

Καρκίνος

Στους καιρούς που ζούμε, και μας βάζει σε συνθήκες αυτό-περιορισμού, η δική σας ψυχολογία αλλάζει και μάλιστα προς το καλύτερο. Κι επειδή εδώ για έpwτα μιλάμε θα έβαζα το χαρακτηρισμού του κρυφού κι ανομολόγητου, εάν έχει ήδη προκύψει ή έπεται. Μία διαδικασία που θα σας πάρει καιρό να αποδεχτείτε, όμως το σίγουρο είναι, ότι θα το ζήσετε.

Αν το ζείτε ήδη, αφήστε το να εξελιχθεί γιατί θα λειτουργήσει σαν ισχυρή διαφυγή απ όλα όσα σας απασχολούν. Μην υπολογίσετε πόσο θα διαρκέσει. Ένα μόνο είναι το μυστικό. Αφιερωθείτε του τόσο όσο, δηλαδή συντηρητικά, ναι;

Λέων

Επιτέλους πέστε το πολυπόθητο “ναι” στον έpwτα, που εδώ και καιρό τον έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή σας. Διεκδικείστε το κομμάτι εκείνο που πραγματικά σας αξίζει και μη βάζετε άλλη ρουτίνα στη ζωή σας.

Η καθημερινότητά σας μοιάζει στατική στην παρούσα φάση, κάτι που σύντομα θα σας εκνευρίσει σε βαθμό να το δείχνετε με θυμό στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και κυρίως στον άνθρωπο που συνοδεύει την εpwτική σας ζωή. Μην το κάνετε. Τώρα εάν είστε μόνοι, γνωρίζετε ότι αρέσετε. Διαλέξτε λοιπόν τον επόμενο εpwτικό σας στόχο και πολιορκήστε τον τώρα!

Παρθένος

Η καθημερινότητά σας βρίσκεται σε μια φάση αναδιοργάνωσης, αφού πολλά που θεωρούσατε σταθερά, δεν είναι σίγουρα. Ότι όμως και αν σας απασχολεί, η διαφυγή σας είναι μία. Ο έpwτας. Ναι θα ερωτευτείτε την κατάλληλη στιγμή, όταν όλα γύρω σας δείχνουν στείρα και ανεξέλικτα.

Εάν τώρα, υπάρχει ένας άνθρωπος που κέρδισε το μυαλό και την καρδιά σας σε οποιαδήποτε φάση και αν βρίσκεται η προσωπική σας κατάσταση,μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε την εpwτική σας τύχη μαζί του. Θα πάρετε πράγματα που αν μη τι άλλο, θα σας τονώσουν τις συναισθηματικές ισορροπίες. Κάντε το.

 

Ζυγός

Πιθανόν εδώ και καιρό, να βρίσκεστε σε μία εpwτική κατάσταση που δε σας δίνει την πολυπόθητη σταθερότητα που θα θέλατε, με αποτέλεσμα συναισθηματικά να μοιάζει σα να αναιρείστε πάνω στο κενό. Σε διαφορετική περίπτωση, ίσως να ξεκινήσατε κάτι με έναν άνθρωπο και να το αφήσατε ανολοκλήρωτο το ίδιο ξαφνικά, όπως το ξεκινήσατε.

Αν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ίσως χρειάζεται να απαλλαγείτε από σκέψεις που προέρχονται από το εpwτικό σας παρελθόν, δίνοντας ένα τέλος σε εκκρεμότητες κυρίως συναισθηματικές που προέρχονται από εκεί. Έχετε δουλειά να κάνετε! 

Σκορπιός

Το χειρότερο που μπορεί να σας διακρίνει το διάστημα αυτό, είναι η αναποφασιστικότητα. Εάν λοιπόν υπάρχει στο μυαλό και στην καρδιά σας ένα άτομο που για διάφορους λόγους αισθάνεστε ότι μεταξύ σας δεν έγινε ένας κύκλος ή έμεινε στη μέση εpwτικά, αφήστε πίσω σας τους εγωισμούς και τολμήστε να κάνετε την υπέρβαση.

Μιλήστε μαζί του όχι με μνησικακία ούτε με απωθημένα που σας κάνουν να φανείτε εμπαθείς. Πέστε του αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, ακόμα και αν βάλλεται ο εγωισμός σας. Πιάστε την ευκαιρία από τα μαλλιά και μη νοιάζεστε καν για το αποτέλεσμα που φέρει.

 

Τοξότης

Περιμένοντας την άφιξη, ενός νέου μεγάλου και συναρπαστικού έpwτα σας κάνει σαν να το προκαλείτε για να σας συμβεί. Ίσως μάλιστα να υπάρχει στο πεδίο σας ένας άνθρωπος, που εδώ και καιρό τον έχετε στοχοποιήσει εpwτικά και σύντομα θα κάμψετε τις αντιστάσεις του, όποιες και αν στην παρούσα φάση σας προβάλλει.

Μείνετε προσηλωμένου στο στόχο σας γιατί μια εpwτική αναγέννηση βρίσκεται προ των πυλών της ζωής σας. Καλλιεργήστε την ιδέα στο μυαλό αλλά και στις επαφές σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Κάντε το με τρόπο έμμεσο αλλά συνάμα στρατηγικό! 

Αιγόκερως

Δεν είναι απαραίτητο να αντιδράτε σε ότι ακούτε και δε σας αρέσει, ιδίως όταν αυτό προέρχεται από τον άνθρωπο των ερωτικών επιθυμιών σας, είτε αυτός είναι ο σύντροφός σας, είτε εκείνος που θα θέλατε να κρατήσετε στη αγκαλιά σας.

Επειδή λοιπόν τις ημέρες αυτές, η συμπεριφορά σας θα είναι ευμετάβλητη, θα είναι πολύ εύκολο μια εpwτική ατμόσφαιρα να μετατραπεί εύκολα σε πεδίο μάχης. Με υπέρμετρο παρορμητισμό, μπορεί να πείτε λόγια, που μετά και θα είναι δύσκολο να μαζέψετε και δε θα τα εννοούσατε στο βαθμό που θα εκληφθούν. Προσπαθήστε να κατευνάσετε το συναίσθημά σας. 

Υδροχόος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες μικρές και μεγαλύτερες αιτίες, θα σας δίνουν χαρά, άνθρωποι θα βρίσκονται κοντά σας και θα σας υποστηρίζουν και κάποια σχέδια που έχετε κάνει, θα δείτε να αρχίζουν να δρομολογούνται.

Έτσι η διάθεσή σας φτιάχνει, ενώ παράλληλα θα σας δοθεί ο χρόνος και η δυνατότητα, να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Ο έpwτας θα προσθέσει εpwτικές πινελιές, είτε τονώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, είτε αν είστε μόνοι, βάζοντας κάποιο πρόσωπο που συμπαθείτε να σας πολιορκήσει ερωτικά. Όλα έχουν θετική έκβαση! 

Ιχθύς

Φαίνεται σήμερα το πολύ αύριο, πως θα επικοινωνήσετε με ένα πρόσωπο, το οποίο θα σας ανοίξει την καρδιά του και θα σας εκφράσει εκείνα που σκέφτεται για σας. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε μία εpwτική εξομολόγηση εκ βαθέων, ή να σας φανερωθούν προσδοκίες που τρέφει για σας αρκετό χρονικό διάστημα μέσα του.

Αυτό μάλιστα σας αφορά, είτε είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή, είτε διατηρείτε μία μόνιμη ερωτική σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Φερθείτε με λεπτότητα για αρχή, εκτιμήστε το γεγονός ότι σας μιλά με ειλικρίνεια και αφήστε το χρόνο να σας δείξει τι να κάνετε….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...