Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιoi Έpwτες «Xτυπoύν» Πάλι Την Πoρτα Σε 4 Ζώδια

0
1514

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιoi Έpwτες «Xτυπoύν» Πάλι Την Πoρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Έντονα και μοιραία αυτά που έρχονται. H νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει απροσδόκητο πά8ος στα αισθηματικά αλλά και ξαφνικές εpwτικές καταστάσεις σε κάποια ζώδια….

Η επικοινωνία αλλάζει καθώς ο Κριός σε ωθεί σε δράση. Η στασιμότητες τελειώνουν,

 

όμως πρόσεχε παρορμητικές αντιδράσεις και παρορμητικά λόγια, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν ένα ντόμινο εντάσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Nέα Σελήvη Ιαvουαρiου Aύριο Φέρvει Αvατρoπές: Εpwτικές Eπιστρoφές «Αvαστατώνoυv» Το Παpών Σε 3 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι. 

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 13/01/2021

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, κάτι θα σας αποτρέπει στο να εμπιστευτείτε, ίσως να είναι μία υποσυνείδητη φοβία ή μία προσωπική ψευδαίσθηση.

Η στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δε θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις δύσκολες καταστάσεις, προσοχή να μη δημιουργήσετε αδιέξοδα. Η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει την απαιτούμενη δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την εpwτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, να την στηρίξετε σε γερές βάσεις.

Τηλεφώνημα θα λάβετε, θα εστιάσετε στο ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το εpwτικό σας παρελθόν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι κινήσεις σας δε θα είναι επιπόλαιες, ούτε παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Eγιvε Δυvατός Σεισμός Στην Xώpα: Έντοvα Aισθητός Σε Πoλλές Περιoχές (Pic)

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι κάπως βαρύ, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι νιώθετε.

Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή τής γνωριμίας σας, καλό θα είναι να μη δημιουργήσετε συναισθηματικά κενά, μη προκαλέσετε καταστάσεις αβεβαιότητας!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας με το πρώην σας ταίρι, ωστόσο, προσοχή να μην την κλείσετε με τις αμφιβολίες ή τις επιφυλάξεις σας. Αν θέλετε επανασύνδεση ή περεταίρω επαφές, καλό θα είναι να μην κρατήσετε απρόσιτη στάση.

Εσείς που είστε σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων, η μπερδεμένη σας σκέψη καθώς και οι ανασφάλειες σας θα δημιουργήσουν αρνητικές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Oλική Aπαγόpευση Mετά Τα 866 Σημεριvά Κpούσματα»: Έpχεται ΠIO Σκληpό Lockdown Tύπoυ Mαpτiου

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, αρνητικός και απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δε θα κατανοήσετε το ταίρι σας σε περίπτωση που οι απόψεις ή οι βλέψεις του δεν ταιριάζουν με τις δικές σας.

Εσάς τους μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας αναστατώσει η έντονη εpwτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Ανοίγεται προοπτική σοβαρής σχέσης, θα καταφέρετε να στεριώσετε και να κατασταλάξετε εpwτικά!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναλύσετε αιτίες και να δώσετε εξηγήσεις σε ζητήματα που δυσκολεύουν την πορεία της σχέσης σας.

Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από απαισιόδοξες εκδοχές, μη ξεχάσετε και την θετική πλευρά των καταστάσεων. Συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει απρόσμενες διαστάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική έναρξης εpwτικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση Φέρvει «Αvατρoπές» Σε Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, επιφυλάξεις, φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Αν περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, θα προκύψουν ειλικρινείς συναισθηματικές αποκαλύψεις. Δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε, δείξτε εμπιστοσύνη, θα σας λυθούν απορίες, θα απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την εpwτική σας διάθεση.

Σήμερα θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο που θέλει σοβαρό δεσμό μαζί σας, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας, έρχονται ξαφνικές και θετικές αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδοποιεi Για Aρη Στoν Tαύρο: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Nέοι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να νιώσετε πως το ταίρι σας δε σας κατανοεί, αν κρατήσετε απόμακρη στάση τίποτα δε θα καταφέρετε να διορθώσετε. Στη σκέψη σας ίσως να μην υπάρχει απόλυτη λογική, εσωτερικές ή υποσυνείδητες φοβίες θα σας δημιουργήσουν αυταπάτες, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σας.

Λανθασμένα συμπεράσματα ενδέχεται να φέρουν ένταση ή αρνητισμό, σας δίνω τη συμβουλή να μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αυτά που θα νομίζετε ίσως να μην ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, ωστόσο η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα καταφέρει να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας.

Κάπως υποτονικό θα εμφανιστεί αρχικά το κλίμα μέσα στη σχέση σας, όμως θα αλλάξουν οι συνθήκες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να πράξετε με ορθολογισμό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αναστατωμένη θα είναι η στάση σας, ο τρόπος συμπεριφοράς σας απέναντι στο εpwτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απόμακρος ή αρνητικός,

σας δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας. Εσείς οι εpwτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Σας συμβουλεύω να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα,

θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του. Δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...