Αισθηματικές Πρoβλέψεις Της Πέμπτης: Παλιά Εpwτικά Πάθη «Φoυντώvoυν» Πάλι Για 4 Ζώδια

0
4710

Αισθηματικές Πρoβλέψεις Της Πέμπτης: Παλιά Εpwτικά Πάθη «Φoυντώvoυν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Με το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Καρκίνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό, έρχονται ξαφνικές συναντήσεις. Απρόσμενες καταστάσεις, που θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Η αισιοδοξία που θα σε διακατέχει σήμερα, θα λειτουργήσει ως κινητήριος δύναμη για να

καταφέρεις πολλά από όσα σκέφτεσαι. Στα αισθηματικά, την εμφάνιση τους θα κάνουν σκέψεις επισημοποίησης και δέσμευσης. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Καρκίνοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Ιχθύες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κύβος Eρρiφθη: Οι 4 «Avακοιvώσεις» Για Το Lockdown Πoυ Θα Kάvει Την Παpασκευή Ο Πρωθυπoυργός

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 3/12/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνική διάθεση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα ανοίξουν δίοδο συνεννόησης.

Η συναισθηματική σας σταθερότητα και η θερμή εpwτική σας στάση θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα στην εpwτική σας επικοινωνία κλείνοντας με επιτυχία αρνητικές υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να γίνετε ιδιαιτέρως συμπαθείς στα καινούργια άτομα, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού προσώπου!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλλήματα και λάθος εpwτικές κατευθύνσεις. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους μόνους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα ενισχύσει τον εpwτισμό σας, θα έχετε ευκαιρία νέας ερωτικής σχέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδoποιεi Για Δεκέμβpιo: Φτάvουv «Eξελίξεις» Σε Epwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, περνά η εpwτική σας ζωή σε νέα τροχιά, τακτοποιούνται οι ανησυχητικές υποθέσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητα. Συμφιλίωση και επανασύνδεση θα υπάρξει,

αν κάποιο γεγονός σας είχε απομακρύνει με το ταίρι σας, τώρα ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα δώσουν λύση στις διαφορές σας. Αποκαλυπτική στάση θα έχει το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Αν αναζητάτε μια έντονη σχέση ικανή να σας συναρπάσει τότε μην φέρετε εμπόδια στη ροη των γεγονότων!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει επικοινωνιακούς και ανοιχτόκαρδους, θα έχετε τη διάθεση να συζητήσετε και να φανερώσετε την συναισθηματική σας κατάσταση.

Η συγκαταβατική σας διάθεση θα αλλάξει τη συμπεριφορά του εpwτικού σας συντρόφου, αυτή τη φορά θα τολμήσει να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας ήταν πρόσφατος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μας «Τελεiωσε» Ο Mητσoτάκης: Aυτά Τα Μαγαζιά ΔEN Ανοiγoυν Aκόμα & Mετά Την Άpση Τoυ Lockdown

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις.

Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και εpwτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το εpwτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε αισθήματα έλξης και αγάπης!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο – έκπληξη ερχόμενο από το μακρινό εpwτικό σας παρελθόν. Πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη θα σας φανερώσει αισθήματα ικανά να ανοίξουν δίοδο επανένωσης.

Οι συγκυρίες θα σας φέρουν χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, ανοίγεται νέος εpwτικός κύκλος. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήστε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΤEΛOΣ» Στη Μοvαξιά Mέσα Στο Δεκέμβpιο: Το Παpελθόν Γυρiζει Δυvαμικά Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εφοδιάσουν με συναισθηματισμό, εpwτισμό, και σωστή διαίσθηση. Δεν αποκλείεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει το βήμα να σας ξανά προσεγγίσει, η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα εξαρτηθούν από τις δικές σας βλέψεις.

Γι’ εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερή εpwτική σχέση!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας ως προς το ταίρι σας δεν θα είναι ανταγωνιστική. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας, να λύσετε διαφορές ή παρεξηγήσεις.

Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το εpwτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχovται Μεγάλες «Φουρτούvες» MEΣΑ Στo Δεκέμβpιo: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eivαι ο Δυσκoλότερoς Μήvας Της Χροvιάς

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, στις εpwτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο εpwτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σας.

Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, αν είστε χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συνειδητή ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα δείξετε στο εpwτικό σας ταίρι θα δημιουργήσει άνοιγμα για δεσμευτικές υποσχέσεις. Κατανόηση θα βρείτε στις ερωτικές σας συζητήσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας.

Οι ειλικρινείς κουβέντες σας θα καταφέρουν να κλείσουν διαφωνίες ή αρνητικές εντυπώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα επανασυνδεθείτε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτική θα είναι η εpwτική σας στάση, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζεστε από υγιές πείσμα, συγκρατημένη επιμονή και μεθοδικότητα.

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει συγκαταβατικούς, η απόφαση σας να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στο πρώην ταίρι σας θα φέρει ευχάριστο ίσως και δεσμευτικό αποτέλεσμα!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις και συναισθηματικές ανακατατάξεις, περάσετε σε άμεσες πράξεις οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Διαισθητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης.

Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα εpwτική αρχή. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...