Οι Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝA» Αναμvήσεις Σε 4 Ζώδια

0
6496

Οι Αισθηματικές Προβλέψεις Tης Παρασκευής! Συvάντηση Με Παλιά Αγάπη «ΞYΠΝA» Αναμvήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής;

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον Ουρανό

, μας δημιουργεί μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Απρόσμενες συναντήσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…..

Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και τις τυχών εντάσεις που θα προκύψουν.

Κράτα όσο το δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις ασφαλείας από καταστάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mε Πoιο Ζώδιο Eίvαι «ΓΡΑΦΤ0» Nα Zήσεις Eπιτέλους Toν Mεγάλo Έρwτα

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Παρασκευής 26/05/2023

Κριός

Κάντε σήμερα φίλοι Κριοί μια δεύτερη ανάγνωση σε όσα σας λένε οι συνεργάτες σας και σε εκείνα τα ζητήματα που προσπαθούν να σας πείσουν οι κοντινοί σας άνθρωποι, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα στο περιβάλλον που κινείστε, για να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι κόντρες στην προσωπική σας ζωή.
Μην παρερμηνεύετε τα λόγια του εpwτικού σας συντρόφου και μην πλανάστε από φρούδες ελπίδες και άκαρπες υποσχέσεις, φερθείτε με την ανάλογη εξυπνάδα για να κερδίσετε τον δεσμό σας! 

Ταύρος

Προσέξτε σήμερα αγαπητοί Ταύροι τις οικονομικές σας συναλλαγές και τις πάσης φύσεως δοσοληψίες στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή, μην σπαταλάτε από το περίσσευμά σας σε άσκοπες αγορές μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό και την φιλαρέσκειά σας,

επιλέξτε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην συναισθηματική σας ζωή, ίσως δεν είναι όλες τόσο έντιμες και ειλικρινείς, ενώ οι ζευγαρωμένοι αγκαλιάστε το ταίρι σας με άδολα αισθήματα και απόλυτη δοτικότητα.

Δίδυμοι 

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Δίδυμοι, ενδυναμώνει τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε για την πρόοδο της δουλειάς σας και τροφοδοτεί με επιτυχία τις προσωπικές και κοινωνικές σας φιλοδοξίες.

Να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί και εγκρατείς στις συζητήσεις που κάνετε με τα προσφιλή σας άτομα και στις συμβουλές που δέχεστε από τους φίλους σας, μην επιτρέπετε σε κανένα εμπόδιο να δημιουργεί κραδασμούς και εντάσεις στον δεσμό σας! 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Mάιος ΠΡΙΝ Φύγει Μας Φέρvει Δώpα! Xρήμα Με «ΦΤYΑΡΙ» Mέσα Στο Mήvα Γι’ Αυτά Τα Ζώδια

Καρκίνος

Η τάση που έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, ίσως δεν είναι ο καταλληλότερος δρόμος για να επιτύχετε τις εργασιακές επιδιώξεις και τα προσωπικά σας οράματα.

Υιοθετείστε μια αδιάφορη και απόμακρη στάση σε όσα θέματα δεν σας αφορούν άμεσα και δεν επηρεάζουν αρνητικά την συναισθηματική σας ζωή, απομακρυνθείτε οι δεσμευμένοι από ευκαιριακούς, αισθησιακούς πειρασμούς που είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις και κόντρες με το ταίρι που σας συντροφεύει.

Λέων

Να είστε σήμερα ιδιαίτερα προσεχτικοί και ετοιμόλογοι με πρόσωπα και συνεργάτες από το περιβάλλον που κινείστε που υπόσχονται πολλά, ενώ έχουν σκοπό να μην τηρήσουν τίποτα.

Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας στα κακόβουλα σχόλια και τις επικρίσεις για την συναισθηματική σας ζωή, μην επιτρέπετε να αμαυρώνουν την σταθερότητα και την ενότητα του δεσμού σας άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας, οι αδέσμευτοι γοητέψτε το αντίθετο φύλο, μην πιστεύετε κολακείες και φιλοφρονήσεις της στιγμής! 

Παρθένος

Σήμερα φίλοι Παρθένοι και εσείς πρέπει να δείξετε όλη σας την προσοχή σε καταστάσεις και γεγονότα που μπορεί να σας ξεγελάσουν και σε ανθρώπους που σκάβουν το λάκκο σας στην δουλειά και στο κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε.

Καλύτερα να είσαστε δύσπιστοι και υποψιασμένοι στις συζητήσεις με τον εpwτικό σας σύντροφο και τους φίλους σας, παρά να πιαστείτε κορόιδο σε ένα σοβαρό ζήτημα που επηρεάζει την ευτυχία της σχέσης σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Mου Τo Ζώδιο Τoυ Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦEPΕΙΣ» Aμέσως Κοvτά Σου

Ζυγός

Τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας, ο χρόνος σας είναι πολύτιμος για να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις υπευθυνότητες και τα βάρη που έχετε επωμιστεί στην δουλειά σας,

να επιλέξετε έμπιστους φίλους και όχι περιστασιακούς γνωστούς που δεν επιθυμούν την χαρά και την ευτυχία σας, να διαχωρίσετε την θέση σας στον άνθρωπο που αγαπάτε για τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στον δεσμό σας, καλμάροντας τα νεύρα και τον θυμό σας!

Σκορπιός

Μπορεί οι σκέψεις και τα σχέδιά σας σήμερα να είναι αντίθετα από αυτά που πραγματικά και ουσιαστικά επιθυμείτε να κάνετε φίλοι Σκορπιοί, ωστόσο καλείστε να αντιμετωπίσετε την ωμή αλήθεια στην δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές.

Ισορροπήστε τον εσωτερικό σας κόσμο και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες με τα θέλω και τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, μην στέκεστε σε μικρολεπτομέρειες κι άσκοπες παρατηρήσεις, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στην ενότητα της σχέσης σας.

Τοξότης

Πρέπει να είσαστε σήμερα αγαπητοί Τοξότες ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συζητήσεις και τις συμφωνίες που κάνετε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, να μην εξαπατηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και κάλπικους όρκους στην δουλειά σας,

να μην εμπιστευθείτε τα συναισθηματικά και προσωπικά σας μυστικά σε άτομα που δεν ανήκουν στους έμπιστους φίλους σας, γιατί η σημερινή αστρολογική όψη είναι πιθανό να φέρει μπερδέματα και παρεξηγήσεις στο περιβάλλον που κινείστε!

Αιγόκερως

Δώστε βάση και σημασία σήμερα φίλοι Αιγόκεροι, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συναδέλφους και τους οικείους σας, έχετε την τάση να ονειρεύεστε και να καταστρώνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και πλάνα για το άμεσο μέλλον χωρίς να υπάρχουν τα εχέγγυα και οι αποδείξεις πως μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επιλέξτε στο πλάι σας τον εpwτικό σύντροφο που ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας και την προσωπικότητά σας οι αδέσμευτοι, μην χάνετε τις ευκαιρίες για φλερτ και καινούριες γνωριμίες. 

Υδροχόος

Μην παίρνετε στραβά τις όποιες παρατηρήσεις ή υποδείξεις από τους ανωτέρους και τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και μην παρεξηγείτε την οικειότητα και την ένθερμη συμπεριφορά των έμπιστων φίλων σας σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι,

ξεχάστε για λίγο τα παράπονα και τις παρανοήσεις με το ταίρι σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την ενότητα και την αμοιβαιότητα στον δεσμό σας, ενώ οι αδέσμευτοι δρέψτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για ένα εξαιρετικό φλερτ, για ένα νεογέννητο ειδύλλιο! 

Ιχθύς

Σήμερα φίλοι Ιχθύς, ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα που καλείστε να τις παρακάμψετε με τόλμη και αισιοδοξία, είτε γιατί μια διαφωνία με τον εpwτικό σας σύντροφο,

δεν αποκλείεται να οδηγήσει για λίγο την σχέση σας στα μονοπάτια της αμφιβολίας και του άγχους για το άμεσο μέλλον, μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό, μην πετάτε κουβέντες που πληγώνουν τους άλλους.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...