Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
6482

Οι Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XΤΥΠΟΥΝ» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό θα ισοπεδωθεί. Έρχονται έντονες και μοιραίες εpwτικές καταστάσεις….

Με την Αφροδίτη στον Yδροχόο, συναντήσεις και συζητήσεις

θα έχουν την τιμητική τους και θα ανεβάσουν κατακόρυφα τη διάθεση σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ>

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 16/5/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε, να απελευθερωθείτε, να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας πνίγει συναισθηματικά ή σας ρίχνει στη μονότονη ρουτίνα. Θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση,

θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας, σήμερα  θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που από καιρό προσπαθεί να στρώσει μεταξύ σας έδαφος για προσωπικές επαφές! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα βρείτε τον τρόπο να ηρεμήσετε το κλίμα μέσα στη σχέση σας, θα επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο,

έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, τώρα αρχίζει η αναζήτηση νέων περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε από την αρχή με καινούργιο πρόσωπο.

Έντονη θα είναι η διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε απ τις πρώτες σας επαφές, καλοδεχτείτε τις νέες προκλήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει αποκατάσταση σχέσεων και ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις,

να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Η αιφνιδιαστική εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία, τώρα αλλάζουν οι επιθυμίες σας, θα αποκτήσετε νέο ταίρι. Δυναμικές θα είναι οι προσεγγίσεις σας, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα δώσουν ευχάριστη εξέλιξη στις επαφές σας.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε το κατάλληλο άνοιγμα, αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα δοθούν. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές και διεκδικήσεις, με δικές σας ενέργειες θα προκύψουν θερμές εξελίξεις, ετοιμαστείτε για βραδινό ραντεβού!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα σχέδια σας.

Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Για εσάς τους ελεύθερους, ένα τυχαίο και ευχάριστο συμβάν θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να κλέψει την καρδιά σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε συζητήσιμοι, εκφραστικοί και εκδηλωτικοί, θα υπάρξουν έντονες εξομολογήσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν νέες συνθήκες, πιθανή θα είναι η νέα γνωριμία.

Ανοιχτόκαρδη θα είναι η διάθεση σας και αρκετά αποφασιστική η δράση σας. Θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση που θα κάνετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για κάποιους από εσάς θα σημειωθεί έναρξη σχέσης!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θερμή θα είναι η στάση σας σε πρόσωπα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Η ξαφνική παρουσία ενός συγκεκριμένου ατόμου θα ανάψει σπίθα στην καρδιά σας.

Θερμή πρόταση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για καινούργια σχέση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αφήνετε στην άκρη αναστολές και ανασφάλειες, τώρα θα αναζητήσετε την αλλαγή και την περιπέτεια, η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως τολμηρή.

Περνάτε σε ουσιαστικές πράξεις, δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε σχέση με πρόσωπο που από καιρό έχετε κρυμμένο στην καρδιά σας. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, κινηθείτε απελευθερωμένα με δυναμισμό και αποφασιστικότητα η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η ενισχυμένη σας αυτοπεποίθηση και η συγκέντρωση στους στόχους σας θα σας οδηγήσουν σε επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, θα σας πλησιάσει πρόσωπο με ιδιαιτέρως θερμές βλέψεις.

Θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας. Σήμερα σε προσωπικό ραντεβού θα ακουστούν συναισθηματικές εξομολογήσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερβάλετε, κρατήστε σε συνετά όρια την παρορμητικότητα σας.

Ο δυναμισμός σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας οδηγήσουν σε εξομολογήσεις, θα καταφέρετε να εκφραστείτε ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, αφήστε το περιθώριο να σας φλερτάρουν!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, πρόσχαρη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, ανοιχτή σε όλα η καρδιά σας.

Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από οτιδήποτε αποτελεί ρουτίνα, δεχτικοί θα είστε σε ανοίγματα νέων περιπετειών. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευχάριστες στιγμές, έκπληξη θα σας προκαλέσει η εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν, ανοίγεται προοπτική επανένωσης….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...