Oι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Δευτέρας: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNA» Αναμvήσεις Σε 4 Ζώδια

0
6052

Oι Ερwτικές Προβλέψεις Tης Δευτέρας: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNA» Αναμvήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; H σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί μια κατεδαφιστική επίδραση. Ότι ήταν αδύνατο ή λάθος ή ανθυγιεινό, πλέον θα ισοπεδωθεί.….

Η εβδομάδα ξεκινά πολλά υποσχόμενη, ωστόσο πρέπει να γίνει ένας καλός… έλεγχος

των συναισθημάτων. Συνομιλίες που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν, είναι καιρός να ολοκληρωθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι ΠΙO «Iσχυρές» Kαρμικές Σχέσεις Αvάμεσα Στα 12 Ζώδια

Επηρεάζονται πιο πολύ Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Δευτέρας 29/11/2021

Kριός

Φίλοι μου Κριοί, έκταση θα πάρει η διορατικότητα σας, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει τις αναγκαίες και απαιτούμενες λύσεις. Εσείς οι καταπιεσμένοι θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις ασφυκτικές συνθήκες, θα ελκύσετε ό,τι σας ανανεώνει και σας δίνει ενέργεια.

Σήμερα θα είστε δυναμικοί, με ισχυρό πείσμα θα καταπολεμήσετε φοβίες, θα εναντιωθείτε σε πιέσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, η προσέγγιση σας θα έχει θερμό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα απαιτητική θα κάνει τη στάση σας, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν εσωτερικές συγκρούσεις ίσως και απογοητεύσεις. Ενδεχομένως να κινηθείτε ως προς το ταίρι σας νευρικά, ανυπόμονα και πιεστικά, προσοχή στις παρορμητικές αντιδράσεις.

Ένα καινούργιο πρόσωπο θα γίνει αιτία για να αλλάξετε στόχους στην ερωτική σας ζωή. Η συνομιλία σας θα ανοίξει δίοδο ερωτικών επαφών, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε ξαφνικά και απρόσμενα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κώστας Λεφάκης ΜΑΣ Προειδoποιεί: Έpχεται «Σκληpή» Εβδoμάδα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι αισθήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την αλλαγή. Μην κάνετε πίσω στις ερωτικές σας διεκδικήσεις, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις νέες σας αποφάσεις.

Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικούς ερωτικούς βραχνάδες. Ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα διεκδικεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι αντιδραστική ίσως και κατακτητική. Η έκβαση της ερωτικής σας συζήτησης θα εξαρτηθεί από τον τόνο και το ύφος με το οποίο θα μιλήσετε.

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε την οπτική σας γωνία. Οι συγκύριες θα σας φέρουν ευχάριστα γυρίσματα γι αυτό αποφύγετε τις αγχωμένες ή κτητικές ενέργειες.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από σκοτούρες, στόχος σας θα είναι να σταματήσετε τις ενοχλητικές πιέσεις. Τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις θα σας δώσουν την  ευκαιρία να ξεφύγετε από τη στασιμότητα.

Οι ερωτικά μόνοι θα είστε θετικοί στις νέες γνωριμίες, απελευθερωμένες θα είναι οι προτιμήσεις σας και οι αναζητήσεις σας. Σήμερα θα τραβήξει την προσοχή σας ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να προκύψει αρχή δεσμού!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, η συγκαταβατική σας στάση θα σας κάνει θετικούς σε πρόταση επανένωσης.

Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ. Αν είστε χωρίς σχέση κι αν θέλετε να πάρουν οι επαφές σας ερωτικές διαστάσεις τότε εκδηλωθείτε άφοβα, δείξτε το ενδιαφέρον σας. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού που θα σας ανανεώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τέρας Με ‘Aγγελικό’ Πpόσωπο: Το «Kαλό Παιδi» Tου Xώρου Που Kακοποiησε Tην Άvνα Μαρiα Bέλλη (Pic)

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα κυριαρχήσει η ερωτική, ξέγνοιαστη και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η έλξη σας γι αυτό.

Οι διαθέσεις σας θα είναι θερμές, ικανές να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, σε συνάντηση που θα γίνει σε γνωστό οικείο σας περιβάλλον, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, με αισιοδοξία και παρόρμηση θα διεκδικήσετε ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες. Κάτι μέσα σας θα σας οδηγήσει στο να τολμήσετε να κυνηγήσετε αυτό που μπορεί να σας συναρπάσει και να σας αναζωογονήσει.

Αυτή τη φορά δεν θα υποκύψετε σε ηττοπάθειες, θα  βρείτε τρόπο να εκτοπίσετε τις ανασταλτικές σκέψεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε ή να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο ερωτικό ταίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά ΠPIN Bγει Ο Νοέμβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Επαvασύνδεση Mέσα Στο Μήvα

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα δραστηριοποιηθείτε, δεν θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής, θερμές συνομιλίες με καινούργιο πρόσωπο θα τονώσουν τις αισθήσεις σας. Εσείς που θέλετε επανασύνδεση, η προσπάθεια σας να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρώην ταίρι σας θα βρει άμεση ανταπόκριση. Προσωπικό ραντεβού θα γίνει μεταξύ σας, καταφθάνουν απρόσμενες ερωτικές εξομολογήσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να το τραβήξετε το σκοινί με το ταίρι σας, οι διαθέσεις σας δε θα είναι συγκαταβατικές, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας αγχώνουν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Σε περίπτωση που ερωτικά είστε μόνοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε τη διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα ερωτικά ρίσκα, τολμηρές και αυθόρμητες θα είναι οι  ενέργειες σας. Θερμή και ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές.

Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και δεχτικοί, δεν θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Η μεταξύ σας συνομιλία θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ανιαρές καταστάσεις. Μέσα στη σχέση σας, ναι μεν θα δείξετε κατανόηση στο ταίρι σας, ωστόσο θα θέσετε τους όρους σας, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα, θα περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις.

Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία, προσοχή στα συναισθηματικά διλλήματα…