Λένε «ΑNTI0» Στην Εργέvικη Ζωή Mέσα Στον Iούνιο: Αυτά Tα 4 Ζώδια BΡΙΣΚ0ΥΝ Eπιτέλους Τον Mεγάλο Έρwτα

0
39584

Λένε «ΑNTI0» Στην Εργέvικη Ζωή Mέσα Στον Iούνιο: Αυτά Tα 4 Ζώδια BΡΙΣΚ0ΥΝ Eπιτέλους Τον Mεγάλο Έρwτα

Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Το καλοκαιράκι καταφθάνει, η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, τα ρούχα χαλαρώνουν, η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη και αρχίζει να τονώνεται πολύ παραπάνω και η ανάγκη…

Το καλοκαιράκι καταφθάνει, η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει, τα ρούχα χαλαρώνουν,

η διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη και αρχίζει να τονώνεται πολύ παραπάνω και η ανάγκη για έρωτα … (Της αστρολόγου Αθηνάς Βαγενά)

Ιούνιος λοιπόν, ο μήνας όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, πυροδοτώντας δυνατά ερωτικά πάθη και μεγάλες συγκινήσεις!

Τα 4 Ζώδια που ευνοούνται στα ερωτικά τον Ιούνιο:

ΛΕΩΝ

Μετά από πολύ καιρό έφτασε και η δική σου στιγμή να «λάμψεις» από ερωτική

ικανοποίηση, αφού τον Ιούνιο η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο, θα σημάνει την ενεργοποίηση της αισθηματικής σου ζωής. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο σου για 4 ολόκληρους μήνες, φέρνοντας ζητήματα καρδιάς σε πρώτο πλάνο. Ειδικά τον Ιούνιο όπου θα έχει συνοδοιπόρο της και τον Άρη, είναι βέβαιο ότι έρχονται φλογερές στιγμές πάθους που σε ξυπνούν για τα καλά από τον λήθαργο που είχες πέσει. Για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ο έρωτας ξυπνά κάθε κύτταρά σου, τον βιώνεις με πάθος, ένταση, αλλά υπάρχουν και σταθερές προοπτικές.

Για σένα που είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου, ο μήνας ξεκινά και με Πανσέληνο στον Τοξότη που εντείνει τον ενθουσιασμό και το ερωτικό παιχνίδι, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σου θα φέρουν την πολυπόθητη ερωτική ένωση που περιμένεις, κοντά στα μέσα του Ιουνίου! Όσο για σένα που είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου, ο έρωτας θυμίζει μεθυστικό κοκτέιλ τις τελευταίες μέρες του μήνα, δείξε προσοχή στις επιλογές σου , μην βιάζεσαι να κρίνεις ή να αποφασίσεις για το τί είναι σωστό, τι λάθος, τι θέλεις και τί όχι, εξάλλου ο έρωτας που έρχεται είναι απρόβλεπτος, άστατος, αντισυμβατικός ή και εκκεντρικός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο και να θέλεις να κάτσεις ήσυχα, φρόνιμα, δίχως ερωτικούς μπελάδες

στο κεφάλι σου, η αρχή του καλοκαιριού προμηνύεται αρκετά καυτή για τον ερωτικό τομέα! Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, πυρπολώντας με πάθος την ερωτική ζωή, από τις 5/6 το πέρασμα και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει στο κατακόρυφο την επιθυμία για ένωση αλλά και για συντροφική ζωή! Ο έρωτας σε πολιορκεί, σε διεκδικεί αλλά και σε κατακτά στην πορεία του Ιουνίου! Αν είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου, σίγουρα δεν μπορείς να αντισταθείς στο πάθος που αναβλύζει τώρα μέσα σου, ενώ μία ερωτική ιστορία φαίνεται ότι σε μεταμορφώνει και σε οδηγεί σε δεσμεύσεις!

Αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου εκπληρώνεις μία προσδοκία σου, ή κάνεις μία νέα γνωριμία που ξυπνά μέσα σου νέες επιθυμίες. Όσο για σένα που είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, είσαι … «τραβάτε με και ας κλαίω» στην πορεία του Ιουνίου, με λίγα λόγια θέλεις να χαρείς, δεν αφήνεις τον εαυτό σου, μπερδεύεσαι για το τι είναι σωστό και τι όχι και έχεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα… δεν παύει όμως ο έρωτας να είναι εκεί στο πλευρό σου και να σου ζητά να κάνεις την προσωπική σου ανατροπή.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι απλά ότι θα ευνοηθείς στα αισθηματικά σου τον Ιούνιο, είναι ότι

θα πάρεις «φόρα» και κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει φίλε μου Κριέ. Ο Ιούνιος ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και ο 5ος οίκος του αστρολογικού σου χάρτη που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, παίρνει κυριολεκτικά φωτιά… Κυνηγάς τον ερωτικό σου πόθο και είσαι διεκδικητικός στα αισθηματικά! Στις 5/6 περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και από τότε ξεκινά το «πάρτι» απόλαυσης και διασκέδασης στον έρωτα! Φλερτ, νέες ερωτικές προσδοκίες, αναζωπύρωση αισθηματικής ζωής σε κάνουν να ζήσεις τις πρώτες στιγμές του καλοκαιριού με πόθο!

Αν είσαι Κριός του 1ου δεκαημέρου, μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, προμηνύεται θυελλώδης και παθιασμένη! Αν είσαι Κριός του 2ου δεκαημέρου, θα σε ενθουσιάσει μία νέα γνωριμία ή αν είσαι σε σχέση, αναμένεται να περάσεις καλά με το σύντροφό σου ή και να κάνετε μαζί ένα ανανεωτικό ταξίδι! Αν είσαι Κριός του 3 δεκαήμερου πιο τυχερές αναμένονται οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, το σημαντικό είναι να μην διχαστείς και αναβάλεις αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος, στην λίστα των ευνοημένων στα ερωτικά

για τον Ιούνιο … Φίλε μου Αιγόκερε ένας τυχερός μήνας ανοίγεται για τον έρωτα, όπου αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ στα αισθηματικά, θα μπορέσεις και να το έχεις, αρκεί να είσαι ανοιχτός στα όμορφα κόλπα της τύχης. Αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, δέχεσαι τις ευεργεσίες του Δία, όπου κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και προσφέρει όμορφες ερωτικές εξελίξεις και ευκαιρίες για να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε έναν νέο έρωτα με προοπτικές. Σταθεροποιείς σχέση, ή γνωρίζεις πολύ καλύτερα τι θέλεις, τι επιθυμείς και είσαι ανοιχτός σε νέα φλερτ τα οποία προκύπτουν!

Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου, δεν λείπουν τα μηνύματα, τα ραντεβουδάκια και οι συζητήσεις γύρω από τα ερωτικά σου. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, διεγείρουν τον ερωτικό σου πόθο και περνάς τις πρώτες μέρες και νύχτες του καλοκαιριού με πάθος και ένταση! Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου καλωσορίζεις τον Ιούνιο τρυφερά, ζεστά, αγαπησιάρικα, είναι πολύ πιθανή μία μετακίνηση με το ταίρι σου ή μία γνωριμία που θα ξυπνήσει το ρομαντικό σου ένστικτο! Ο Ουρανός από τον Ταύρο στην πορεία του μήνα σε βάζει σε ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες που φαίνεται ότι σε εξιτάρουν… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...