Ο Μπέλλος Pεζιλεύει Παiκτpια Τoυ MasterChef: «Μoυ Εiπε Να Γίvουμε Zευγάρι, Αρvήθηκα Και Mετά Με Έβpιζε»

0
699

Ο Μπέλλος Pεζιλεύει Παiκτpια Τoυ MasterChef: «Μoυ Εiπε Να Γίvουμε Zευγάρι, Αρvήθηκα Και Mετά Με Έβpιζε»

Και μάθαμε και ποια είναι- Δείτε φωτό.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος στο περιοδικό You, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την «πρόταση» που δέχτηκε από συμπαίκτριά του στο ΜasterChef να… το παίξουν…

Και μάθαμε και ποια είναι- Δείτε φωτό.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος στο περιοδικό You, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων την «πρόταση» που δέχτηκε από συμπαίκτριά του στο ΜasterChef να… το παίξουν ζευγάρι για να ασχολούνται μαζί τους τα κανάλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Άpης Στoυς Iχθύες Φέρvει Αvατρoπές: Το Παpελθόν Κάvει Δυvαμική «Eμφάvιση» Σε 5 Ζώδια

Αργότερα, μάλιστα – όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- όταν ο ίδιος έγινε ζευγάρι με τη Μαρία Μπέη, εκείνη άρχισε να τον βρίζει στις κάμερες και να μιλά πολύ απαξιωτικά για τη σύντροφό του.

Και μπορεί ο ίδιος να μην αποκάλυψε το όνομά της, το έκανε όμως η Μαρία η οποία για ακόμα μία φορά δεν μάσησε τα λόγια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύνδεση Φέρvει «Απpόoπτες» Εξελiξεις Σε 5 Ζώδια

Βγαίνοντας πια από το παιχνίδι και βλέποντας τα επεισόδια,

έπεσες από τα σύννεφα με τις δηλώσεις συμπαικτών σου;

Με πολλούς έπεσα πάνω, κάτω, πλάγια από τα σύννεφα! (γέλια) Δεν περίμενα με τίποτε να χρησιμοποιούν για μένα διάφορα κοσμητικά επίθετα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aση Μπήλιου Για Mετά Την Έκλειψη Ιουvίου: Γυρiζει ο «Τpοχός» Σε Έpwτα-Xpήμα Για 4 Ζώδια

Έλεγε, για παράδειγμα, ο Γιώργος ότι κρυβόμουν πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας, ποιος, ο Γιώργος που είχε συνέχεια στα χέρια του τη φωτογραφία της Λότους της αρραβωνιαστικιάς του, την οποία αποκαλούσε συνέχεια «το μωρό μου»!

Δεν είχα προγραμματίσει αυτό που συνέβη ανάμεσα σε μένα και τη Μαρία.

Μας προέκυψε μέσα στο παιχνίδι, κάποιους τους πείραζε αυτό και μας ζήλευαν. Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα». Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεi: Αvέλπιστη «Tύχη» Σε Epwτικά-Οικovομικά Για 3 Ζώδια

Πιστεύεις ότι με τη συμπεριφορά της σε εκδικήθηκε στη συνέχεια για την απόρριψη, ειδικά όταν είδε ότι έγινες ζευγάρι με τη Μαρία;

Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

Όσο για το ποια ήταν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αφpοδiτη Στoυς Διδύμoυς «Κpύβει» Eκπλήξεις: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Δούν Αvατροπές Σε Έpwτα-Χpήμα

Όπως φάνηκε, ο Δημήτρης αναφερόταν στην Μαριάννα Πουλμέντηπηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...