Ο Λιάγκας Κάvει ‘Βούκιvο’ την Aσημίvα του GΝΤΜ: «Πoια Είvαι Αυτή, Πoυ Πρoσβάλει Δημόσια την…»

0
423

Ο Λιάγκας Κάvει ‘Βούκιvο’ την Aσημίvα του GΝΤΜ: «Πoια Είvαι Αυτή, Πoυ Πρoσβάλει Δημόσια την…»

Απίστευτο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα.

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Παρασκευής με την Ασημίνα Χαρίτου. Ο παρουσιαστής μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για την πρώην παίκτρια του GNTM, με αφορμή σχόλια που έκανε η 27χρονη για την…

Έξαλλος έγινε ο Λιάγκας το μεσημέρι της Παρασκευής με την Ασημίνα Χαρίτου.

Μετά και την τελευταία ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χαρίτου για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Πάυλο Σταματόπουλο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

“Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω ούτε το όνομά της…”

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο δημοσιογράφος πήρε θέση και “κάρφωσε” την πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H «Πικρή» Aλήθεια Για τις Πλαστικές της Aσημίvας! Οι Φωτό Από το Παρελθόν Μoυ Μας Αφήvουν… παγωτo

Η ανάρτηση της Ασημίνας του GNTM

«Επιτυχία στη ζωή είναι να κινείσαι από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις

τον ενθουσιασμό σου. Θαυμάζω Κατερίνα Ζαρίφη. Είναι για μένα πρότυπο γυναίκας γιατί κάποτε έκανε ένα πρωινό με τον Νίκο Μουτσινά και μπορεί να απέτυχε σε νούμερα αλλά την έκανε απλά πιο δυνατή. Θα μπορούσε να είχε κάνει βήματα πίσω και να συνεχίσει να είναι η κωμική βοηθός παρουσιαστή της εκάστοτε εκπομπής, όμως εκείνη συνέχισε να κυνηγά τα όνειρά της. Γιατί αυτό είναι η δύναμη της γυναίκας. Βρίσκεται όχι στο να προσαρμόζεσαι πάνω στο τι θεωρείται επιτυχία, αλλά να παραμένεις σταθερή στις θέσεις και τον χαρακτήρα της και στην Κατερίνα Ζαρίφη φαίνεται, γιατί το χιούμορ της έμεινε αφιλτράριστο» έγραφε, στην ανάρτησή της η Ασημίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις της Παρασκευής! Ξαφνική Επανασύνδεση Φέρvει «Αvατροπές» σε 3 Ζώδια

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ασημίνα

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και αναφερόμενος στην Ασημίνα είπε σε έντονο ύφος:

«Έχω τσαντιστεί τώρα. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί της δίνουμε βήμα και από τη δική μας εκπομπή. Τι εκφράζει η κυρία αυτή; Συγγνώμη αλλά θα τσαντιστώ και με την Τρυφίδου τώρα που μου το πούλησε το θέμα το πρωί. Γιατί να δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν εκφράζουν απολύτως τίποτα; Δηλαδή βγήκε η κυρία αυτή να προσβάλει την Κατερίνα Ζαρίφη; Να βγει η κυρία αυτή που δεν ξέρω ούτε το όνομά της και δεν με ενδιαφέρει και να την ειρωνευτεί, λέγοντας από αποτυχία σε αποτυχία… Είναι απρεπέστατο, είναι αγένεια και δεν καταλαβαίνω γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε λόγο σε αυτούς τους ανθρώπους. Τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία υπόσταση, τους δίνουμε υπόσταση εμείς. Έχουμε ευθύνη για το τι παρουσιάζουμε»…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oλική Mεταμόρφωση: Tη Νέα «Σταυρoύλα» του Kαφέ της Xαράς, Δεν θα την Αναγvωρίζει Oύτε ο Φατσέας

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...