O ‘Kρυφός’ Γάμoς της Έλεvας Ράπτη: Ο «Άγvωστος» Σύζυγoς της Κίμωvας και το Aσύλληπτο Nυφικό

0
565

O ‘Kρυφός’ Γάμoς της Έλεvας Ράπτη: Ο «Άγvωστος» Σύζυγoς της Κίμωvας και το Aσύλληπτο Nυφικό

Oι φωτό που ακολουθούν τα λένε όλα.

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα lifestyle δημοσιεύματα. Αυτή τη φορά, όμως, η Έλενα Ράπτη κράτησε τη σχέση αλλά και τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας….

Αυτή τη φορά, όμως, η Έλενα Ράπτη κράτησε τη σχέση

αλλά και τον γάμο της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Προειδoποίηση Του Σάκη Αρvαούτογλου: Aυτός Θα Εiναι ο Kαιρός το «Υπόλoιπο» Αυγoύστου

Παντρευτήκαμε όπως το είχαμε ονειρευτεί

Κανείς δεν θα ήξερε το παραμικρό, εκτός βέβαια από τους στενούς της φίλους και την οικογένειά της, αν η ίδια δεν ανακοίνωνε το γεγονός του γάμου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή. Εκεί, η Έλενα Ράπτη έγραψε:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου» σημείωσε πλάι σε μια φωτογραφία της με νυφικό, που όπως η ίδια σημειώνει είναι της Σήλιας Κριθαριώτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζoυν Όλα Mε την Nέα Σελήvη Στους Διδύμoυς: Νέoι Έpwτες & Kαpμικές Δεσμεύσεις Για 5 Ζώδια

«Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη» κατέληγε στην ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

Τι γνωρίζουμε για τον γάμο της Έλενας Ράπτη

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα». Με αυτή τη φράση, ο οίκος Celia Kritharioti μοιράζεται τη φωτογραφία της Ελενας Ράπτη και του συζύγου της πλέον από την ημέρα του γάμου της. Ο λογαριασμός του οίκου, σημειώνει πως η πρώτη σε σταυρούς στη Βόρεια Ελλάδα κράτησε την ξεχωριστή ημέρα της μακριά από τη δημοσιότητα ώσπου να περάσουν οι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πραγματoποιήθηκε ο Πιο «Λαμπερός» Γάμoς της Ελληvικής showbiz! Οι πρώτες Φωτo

Από τα όσα αναγράφονται στη λεζάντα της φωτογραφίας, συμπεραίνουμε λοιπόν πως ο γάμος έλαβε χώρα πριν τις εκλογές, με την Έλενα Ράπτη να μην επιθυμεί να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας με τέτοιο τρόπο.

Ποιος είναι ο «Άγvωστος» Σύζυγoς της Κίμωvας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Μας Πρoειδoπoιεi: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρvει Xρήμα & Έpwτες σε 5 Ζώδια

Σύμφωνα με την ανάρτηση του οίκου, μαθαίνουμε επίσης πως ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο και σε απόμερο μοναστήρι, ίσως κάπου στη Βόρεια Ελλάδα.

«Είθε η δυνατή τους αγάπη και πίστη να τους οδηγεί για το υπόλοιπο της ζωής τους» κλείνει η ανάρτηση για τον γάμο της Ελενας Ράτπη.

Μυστήριο παραμένει για τα μέσα ενημέρωσης και η ταυτότητα του γαμπρού, τον οποίο η Έλενα Ράπτη φαίνεται να θέλει να προστατεύσει από τα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνο που γνωρίζουμε από τις διαρροές στο διαδίκτυο είναι πως το μικρό του όνομα είναι Κίμωνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Την Aπέρριψαν Aπό τo GNTM Γιατi «Δεν Hταν Aρκετά Όμoρφη»: Σήμερα, θα Μετάvιωναν Όλoι τους

Από το 2014 και ως τις αρχές του 2017, η Έλενα Ράπτη διατηρούσε σχέση με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, η οποία και έληξε χωρίς τυμπανοκρουσίες. Τότε, ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2011, έλεγε πως δεν ήταν μαζί με την βουλευτή, αλλά ότι συνέχιζε να τη στηρίζει στο φιλανθρωπικό της εγχείρημα…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...