O Κρόvος Στον Αιγόκεpω Φέρvει Αvατροπές: Εpwτικές Επιστpοφές Θα «Αvαστατώσoυν» 3 Ζώδια

0
861

O Κρόvος Στον Αιγόκεpω Φέρvει Αvατροπές: Εpwτικές Επιστpοφές Θα «Αvαστατώσoυν» 3 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή μπορούν  να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται ξαφνικά και σε αναστατώνουν…

Νέες συνθήκες δημιουργεί η εβδομάδα αυτή για όλα τα ζώδια.

Οι πρώτες ανάσες οξυγόνου έρχονται σταδιακά για τα σταθερά ζώδια -Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος- από τις 2 Ιουλίου και μετά. «Λήξη συναγερμού» και για Διδύμους, Ιχθύς, Παρθένους και Τοξότες από τις 29 Ιουνίου και μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Επανασύvδεση «Αvατρέπει» Tα Πάvτα Σε 5 Ζώδια

Εκεί μπαίνουν αυτή την εβδομάδα Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού και ο Κρόνος επιστρέφει στις 2 στον Αιγόκερω και τους επηρεάζει -ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου- αλλά και η σεληνιακή έκλειψη με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Προσεκτικά και διαλλακτικά.

Oι προβλέψεις Για Σήμερα 1/7/2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ευχάριστες στιγμές στο οικογενειακό πεδίο. Το τρίγωνο της Σελήνης στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει το ρομαντισμό και δημιουργεί το κατάλληλο στη σκηνικό για να απολαύσεις με το ταίρι σου ένα άκρως τρυφερό βράδυ.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και δημιουργεί το απαραίτητο σκηνικό για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου στον προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να έρθει νέα γνωριμία που δείχνει να είναι ιδανική για εσένα καθώς απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συζητήσεις οικονομικής φύσεως καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε γνωρίσουν και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στο εισόδημά σου. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις πιθανή κυκλοθυμία που δεν θα σου επιτρέψει να χειριστείς σωστά τις καταστάσεις! Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος που θα σε γεμίσουν χαρά. Η εξωστρέφεια είναι χαρακτηριστικό σου και τραβάει την προσοχή των προσώπων που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικά

Είναι δεδομένου ότι θέλεις να νιώσεις μοναδικές στιγμές συντροφικότητας και ζεστασιάς με το ταίρι σου, σήμερα μπορείς να το επιτυχείς και να απολαύσεις τον χρόνο που έχεις μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για έντονο πάθος στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές νέες ευκαιρίες που έρχονται σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Οι επαναστατικές ιδέες σου θα γίνουν αποδεκτές από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι δίνοντάς σου την ευκαιρία να ανοίξεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο που αλλάζουν τα δεδομένα της καριέρας σου. Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Αvακοιvώθηκε: Εγκpίθηκε Το Nέο Επίδομα! Κάvτε Την Αiτηση Σας Tώpα

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες από το παρελθόν που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Ξαφνικές προσκλήσεις από πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό σε ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στην καθημερινότητα να επηρεάσει τη σχέση σου, φρόντισε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό καθώς ο ρομαντισμός θα κατατροπώσει τη ρουτίνα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα και θα εντείνουν το καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η φαντασία, η διαίσθηση και ο δυναμισμός σου ξεχωρίζουν στο εργασιακό περιβάλλον και σου δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις διεκπεραιώνοντας ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο που θα σε ευνοήσουν! Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε γεμίσουν χαρά. Γοητεύεις με τη λάμψη και την αποφασιστικότητά σου και δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά σε κοινούς στόχους που έχεις με φίλους σου.

Αισθηματικά

Το πάθος και η τρυφερότητα εναρμονίζονται και δημιουργούν το καλύτερο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου, αξιοποίησε κάθε στιγμή που σου δίνεται για να περάσεις όμορφα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα σου κεντρίσει την προσοχή και θα απογειώσει την ψυχολογία σου λόγω της τρυφερότητας και του αισθησιασμού που εκδηλώνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται ξαφνικά στην επαγγελματική σου ζωή σου δίνουν τη δυνατότητα να εξελιχθείς και να κάνεις πραγματικότητα στόχους και όνειρα που έχεις. Αξιοποίησε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου που θα βοηθήσουν να εξελίξεις σημαντικά τις συνεργασίες σου οδηγώντας τες σε ένα θετικό μονοπάτι. Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Tον Άpη Στov Κpιό: Ξαφvικές Eπανασυvδέσεις & «Avέλπιστο» Χpήμα Για 4 Ζώδια

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που σε αιφνιδιάζουν με την παρουσία τους και ανακοινώνουν βαθύτερα συναισθήματα. Μην φοβηθείς να εκφράσεις ότι νιώθεις καθώς οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα μοναδικό σκηνικό για δύο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται ξαφνικά που σε αναστατώνουν, μη φοβηθείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις για να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί μοναδικά σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται με λίγη προσπάθεια να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να εξελιχθούν άκρως κερδοφόρα για εσένα! Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που θα αλλάξουν τα δεδομένα των μελλοντικών σου στόχων και της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Αξιοποίησε τις στιγμές καθώς προβλέπεται να περάσεις μοναδικά και να πάρεις πολλά από αυτά.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία και η κατανόηση που κυριαρχούν στη σχέση βοηθούν να εξομαλυνθούν πιθανές εντάσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και να περάσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από τον κοντινό περίγυρο που φαίνεται να είναι ιδανικό για εσένα καθώς απογειώνει τις αισθήσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά σε εμπορικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε υποθέσεις που μπορεί να είναι εξαιρετικά κερδοφόρος για εσένα. Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές προτάσεις που έρχονται αιφνιδιαστικά για να στρέψουν το ενδιαφέρον σου σε ένα διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο. Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eφτασε η Nέα Σελήvη Στoν Zυγό! Καpμικές Συvαντήσεις & Nέοι Έpwτες Για 4 Ζώδια

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές επαφές και προσκλήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά στην ψυχολογία σου. Μην χάσεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς καθώς αυτές οι επαφές μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά σου.

Αισθηματικά

Το πάθος κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις ότι έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου διεκδικώντας την ασφάλεια και τον ρομαντισμό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου την τρίτη την προσοχή καθώς σου δημιουργεί την αίσθηση της σταθερότητας που αποζητάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Οι προτάσεις αυτές μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, άκουσε τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις! Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ψυχολογία σου καθώς σε φέρνει σε επαφή αιφνιδιαστικά με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και οι συζητήσεις πρωταγωνιστούν και δημιουργούν το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για εσένα.

Αισθηματικά

Δημιουργείς το κατάλληλο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή καθώς ο ρομαντισμός και το πάθος κυριαρχούν. Η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να λύσει ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν προβληματίσει στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα εμφανίζονται και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει σε οδηγεί σε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς ενστικτωδώς αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κινηθείς και ποιες επιλογές να κάνεις. Αντιμετώπισε τις οποίες προκλήσεις με αισιοδοξία καθώς θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από ανασφάλειες επικεντρώνοντας την προσοχή σου στον επαγγελματικό δρόμο που έχει να σου προσφέρει πολλά. Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Εpwτικές «Επιστpοφές» Θα Αιφvιδιάσουν 3 Ζώδια

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν έντονα και δεν αποκλείεται να σε αναστατώσουν δημιουργώντας άγχος και ανασφάλεια. Οι δικοί σου άνθρωποι θα καταφέρουν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να νιώσεις ότι πατάς σταθερά στα πόδια σου.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και εναρμονίζεται με το πάθος δημιουργώντας ένα ιδανικό σκηνικό μέσα στο οποίο μπορεί να απογειωθεί η σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται δημιουργώντας ένα εξιδανικευμένο πλαίσιο για εσένα, φρόντισε να μην βιαστείς να δεσμευτείς και σκέψου καλά τα δεδομένα που έχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις που έχεις οικονομικού χαρακτήρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς το γεγονός ότι εκκρεμούν σου δημιουργεί αναστάτωση. Πιθανές είναι οι συζητήσεις στη δουλειά που θα σε βοηθήσουν να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις, δεν αποκλείονται τα θετικά αποτελέσματα! Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες και ξαφνικές προσκλήσεις που θα απογειώσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Αξιοποίησε νέα πρόσωπα που θέλουν να εισβάλουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου θέτοντας κοινούς στόχους, καθώς το δικό σας όραμα σας βοηθά να λειτουργήσετε σαν ένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον έρχονται για να εντείνουν την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες που επιδιώκεις. Οι προτάσεις για συνεργασίες θα σε αιφνιδιάσουν θετικά και θα σου δώσουν δύναμη για να προχωρήσεις στις όποιες επιδιώξεις έχεις με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο σε βοηθά να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μην χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά με οικογενειακά πρόσωπα καθώς αυτό θα βοηθήσει να ξεφύγεις από το άγχος.

Αισθηματικά

Η επαγγελματική σου ζωή δεν αφήνει χρόνο για να αξιοποιήσεις με το ταίρι σου, όμως είναι απαραίτητο να βρεις χώρο στη ζωή σου καθώς αυτό θα ικανοποιήσει και εσένα δίνοντάς σου σπουδαίες ανάσες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα εκτοξεύσει την τρυφερότητα και το ρομαντισμό στα ύψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσει σημαντικά σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει με βάση την διαίσθηση και την δημιουργικότητά σου. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις που σε ενδιαφέρουν, αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να της επανεξέτασης! Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το εξάγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο ενισχύει την χαρά, την παιδικότητα και το κέφι και είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο αιφνιδιαστικές προσκλήσεις όπου η διασκέδαση θα πρωταγωνιστήσει. Μην χάσεις πιθανές ευκαιρίες που μπορείς να απολαύσεις την παρέα και το ξεφάντωμα.

Αισθηματικά

Ο αισθησιασμός και ο πόθος απογειώνεται και σε ωθούν να δημιουργήσεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και το πρόσωπο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν με πάθος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αφουγκράσου την διαίσθηση σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό και ανοίγουν νέους δρόμους στην καριέρα σου. Οι επιλογές που θα πραγματοποιήσεις θα οδηγήσουν σε πλήρη αναθεώρηση στόχων και φιλοδοξιών που έχεις. Δες Τις Epwτικές Προβλέψεις Ιoυλiου ΕΔΩ…….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...