Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδοποιεί Για Σεπτέμβριo: Επιτέλoυς, «Αλλαγές» σε Epwτικά- Οικονoμικά Για 3 Ζώδια

0
887

Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδοποιεί Για Σεπτέμβριo: Επιτέλoυς, «Αλλαγές» σε Epwτικά- Οικονoμικά Για 3 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας….Ποια θα είναι τα τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου;

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά και μας βάζει για τα καλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας, της συνήθειας και των υποχρεώσεων. Αυτή την χρονιά αναμένεται ωστόσο να δοθούν και πρακτικές λύσεις στα ζητήματά μας….

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά και μας βάζει για τα καλά στους ρυθμούς της καθημερινότητας,

της συνήθειας και των υποχρεώσεων. Αυτή την χρονιά αναμένεται ωστόσο να δοθούν και πρακτικές λύσεις στα ζητήματά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Πρώτες Πρoβλέψεις Σεπτεμβρiου: Tύχη, Xρήμα & Έpwτες Για 4 Ζώδια

Δείτε αναλυτικά στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου όλες τις αστρολογικές τάσεις του μήνα και ενημερωθείτε για όλα τα σημαντικά γεγονότα του μήνα…

Οι προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 από τον Κώστα Λεφάκη

Κριός

Κινηθείτε μεθοδικά, προφυλάσσοντας τα εργασιακά σας συμφέροντα και οτιδήποτε άλλο σχετικό κεκτημένο.

Οι μέρες που ακολουθούν, θα παρουσιάσουν αντιξοότητες και θα σας υποχρεώσουν άλλοτε να αμυνθείτε στο κίνδυνο μιας ενδεχόμενης επίθεσης και άλλοτε να κινηθείτε περισσότερο προσπαθώντας να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν.

Εpwτικά δεν αλλάζει πολύ το σκηνικό το πρώτο μισό του μήνα και πολλοί από εσάς μπορεί να πιστέψετε ότι το απίθανο δεν μπορεί να συμβεί. Στις 15 όμως η Αφροδίτη περνά στον απέναντί σας Ζυγό και σας θέλει γοητευτικούς, στοχευμένους και αποφασιστικούς.

Ο Άρης από την Παρθένο δίνει διάρκεια στις καταστάσεις και χρειάζεται προσοχή σε ότι δεν σας κάνει τη χάρη να βελτιωθεί στην εργασία. Προστατέψτε την περιουσία και το εισόδημά σας και επεξεργαστείτε ιδέες και σχέδια που βελτιώνουν το μέλλον σας. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ταύρος

Οι μέρες αυτές έχουν κάποιες εντάσεις ενώ παράλληλα σας δίνονται ευκαιρίες να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά το προηγούμενο διάστημα.

Η εργασία επιδρά στον ψυχισμό σας, ιδιαίτερα όσους από εσάς λείψατε πολύ από το πεδίο της δράσης. Φροντίστε να ανακτήσετε τον έλεγχο σταδιακά χωρίς να βιάζεστε και χωρίς να πιέζετε άλλες καταστάσεις.

Αισθηματικά αποφύγετε τις εκπλήξεις, μην αλλάζετε στάση και γνώμη στα δεδομένα που επικρατούν στη σχέση σας και μην βάζετε σε κίνδυνο όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 14 μπορεί να καθυστερήσει να φέρει τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, ή να σας παραπλανήσει σχετικά με τα αισθήματα του συντρόφου ή του ανθρώπου που επιδιώκετε να κατακτήσετε.

Οικονομικά υπάρχει μια μικρή βελτίωση στο περιβάλλον σας, όχι όμως τόσο έντονη ή αποφασιστική όσο την επιδιώκατε. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όταv «Oνειρευόμαστε» Kάποιoν Πoλύ, Σημαίνει Oτι….

Δίδυμος

Ο Άρης στην Παρθένο εξακολουθεί να σας επιστρατεύει σε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Από την μια το μυαλό σας από την άλλη ο χορός των συμπτώσεων σίγουρα δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε αλλά και δεν θα αποφύγετε συχνά την αίσθηση μιας εξουθενωτικής κούρασης.

Αξιοποιήστε τις εξωτερικές συγκυρίες για να πετύχετε κάτι σημαντικό στον εργασιακό χώρο. Επιδιώξτε μια χρηματοδότηση ή μια οικονομική βοήθεια, αλλά φροντίστε κι εσείς με τη σειρά σας να συμμορφωθείτε με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Αισθηματικά να είστε επιφυλακτικοί με το καινούριο και συγκαταβατικοί με τις ανάγκες του παλαιού. Σιγά – σιγά ανακάμπτετε από τις ταλαιπωρίες των σχετικά πρόσφατων απροσεξιών σας και χρησιμοποιείτε έξυπνα τις γνωριμίες και τις δυνατότητές σας.

Προσπαθήστε όμως να έχετε εναλλακτικές λύσεις εκεί που στενεύουν τα περιθώρια την ώρα που προσπαθείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Καρκίνος

Για εσάς τα πράγματα είναι λίγο πιο ήπια και πιο ευχάριστα. Ο προηγούμενος μήνας σας βοήθησε να ξεφύγετε από αδιέξοδα τα οποία είχαν διογκωθεί και τώρα χρειάζεται να βάλετε σε λειτουργία όλα τα καλά σας στοιχεία για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οικονομικά θα χρειαστεί να λειτουργήσετε πιο προσεκτικά και πιο μελετημένα.

Αισθηματικά ο μήνας είναι ρευστός και δεν δίνει καθαρές ενδείξεις βελτίωσης. Δεν αποκλείονται οι εντάσεις και οι διαφωνίες, τις οποίες πρέπει να κρατήσετε υπό έλεγχο. Οι νέες γνωριμίες μπορεί να ενθουσιάσουν ορισμένους από εσάς, αλλά και πάλι, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στα βήματά σας.

Η οικογένεια είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσεις, ειδικά τους γονείς οι οποίοι πρέπει να φροντίσετε για τα θέματα των σπουδών των παιδιών σας. Ταξίδια και μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, είναι καλύτερα να γίνουν αφού προηγουμένως έχετε μελετήσει καλά τις επιδιώξεις σας! Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aλλάζει «Kάθετα» ο Kαιρός από Aύριο: Βρoχές, Καταιγiδες & Xαλάζι στις Παρακάτω περιοχές

Λέων

Οι πρώτες ημέρες του μήνα επηρεάζουν μεν λίγο τις σχέσεις σας με το περιβάλλον, αλλά γενικά δεν θα σταματήσετε να εξυπηρετήστε στις επιδιώξεις σας. Επίσης δεν θα λείψει και ένας μικρός οικονομικός ανεφοδιασμός που θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις οικογενειακές και προσωπικές σας υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά, αποφύγετε να βιαστείτε, ή να εκτεθείτε, ή  να ξοδέψετε χρήματα περισσότερο από όσο πρέπει ή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο τώρα.

Κάποιες ημέρες του μήνα, κυρίως στο δεύτερο μισό του, θα έχουν ιδιαίτερη κούραση για μικρό σχετικά αποτέλεσμα. Όσοι κινείστε με κεκτημένη ταχύτητα, φροντίστε να έχετε σωστά αντανακλαστικά και να μην περιμένετε να συμβούν όλα χωρίς προσπάθεια.

Αισθηματικά, η Αφροδίτη στον Ζυγό, από τις 15 και μετά, προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις, κυρίως για τους ελεύθερους από εσάς. Επιμεληθείτε λοιπόν του εαυτού σας, της εμφάνισης και της συμπεριφοράς σας και λειτουργήστε με τακτική, εκεί που θέλετε να εντυπωσιάσετε και να σας προσέξουν ιδιαιτέρως! Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Παρθένος

Και για εσάς οι μέρες που ακολουθούν είναι κουραστικές όπως σχεδόν για όλο τον κόσμο. Η παρουσία όμως της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, μέχρι τις 14, σας σώζει πολλές φορές και σας βοηθά άλλες τόσες να καλύψετε τουλάχιστον τα πιο απαραίτητα.

Αυτή η όψη επίσης ενισχύει την εpwτική σας διάθεση και πολλές φορές, μπορεί να σας βγάλει από τις συνήθειές σας, μόνο και μόνο για να μπορέσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σας, αναμοχλεύει τις προσδοκίες σας και σας κάνει εύστοχους στην εργασία. Εδώ πρέπει να προσέξετε να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι, ούτε απέναντι στον εαυτό σας, ούτε απέναντι στους άλλους.

Οι ιδέες σας είναι εφαρμόσιμες σε αυτόν τον τομέα και δεν έχετε παρά να βρείτε τα μέσα για να τις υλοποιήσετε. Σε γενικότερες γραμμές δεν θα παρατηρηθεί μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα σας. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευρυδiκη Βαλαβάνη: Η Eγκυμοσύνη Πoυ της Aλλαξε την Zωή! Οι Πρώτες Φωτo με Φoυσκωμένη Κοιλiτσα

Ζυγός

Το πρώτο μισό του μήνα παραμένετε στο στόχαστρο της άμεσης επίδρασης του Ερμή, του Άρη και της Αφροδίτης από την Παρθένο,  η οποία αναστατώνει το στενό περιβάλλον και δοκιμάζει την αντοχή των νεύρων σας είτε από την ανισορροπία ανθρώπινων παραγόντων γύρω σας, είτε από την δυσκολία καταστάσεων.

Υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας και φανείτε προστατευτικοί σε αυτά που θίγονται επαγγελματικά ή κοινωνικά.  Στις 14 ο Ερμής και στις 15 η Αφροδίτη περνούν στο ζώδιό σας και σας χαρίζουν μεγάλη ανακούφιση στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Επαγγελματικά γίνετε πιο τολμηροί και πιο απαιτητικοί στην αναγνώριση των ικανοτήτων, αλλά και της προσφοράς σας.

Αισθηματικά βρίσκεστε στο στοιχείο σας και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.  Η κοινωνική σας ζωή επίσης αναμορφώνεται και προβλέπεται να βρίσκεστε συχνά ανάμεσα σε κόσμο που προσπαθεί να βρίσκεται  γύρω σας.

Οικονομικά φροντίστε να μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση, πόσο μάλιστα τώρα, που υπάρχουν ευκαιρίες και προτάσεις για βελτίωση του εισοδήματός σας. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Σκορπιός

Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα σας ξεβολέψουν από το πρόγραμμα που είχατε καταστρώσει. Η παρουσία όμως του Ερμή στην Παρθένο μέχρι τις 13 του μήνα θα συμβάλει στην επινόηση και γενικότερα θα σας εξοπλίσει με διάφορα μέσα για να υπερασπιστείτε τις υποθέσεις σας ή κάποια προσωπική σας σχέση.

Συγκριτικά με τους περισσότερους, είστε πιο ευνοούμενοι τώρα, αλλά εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το τυχόν παρασκήνιο της δουλειάς σας και την υγεία τη δικής ή των γύρω σας. Υπερασπιστείτε σχέσεις με ανθρώπους που σας αφορούν, μην είστε παρορμητικοί στην οικονομική διαχείριση ούτε αφηρημένοι όταν οδηγείτε ή όταν διαπραγματεύεστε οικονομικές υποθέσεις.

Πολλοί θα αναζητήσετε νέους φίλους, νέα κατοικία και νέα ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα αν είστε φοιτητές ή ξεκινάτε τώρα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα περάσει όμως ένα διάστημα προσαρμογής, μέχρι να αισθανθείτε άνετα και καλά κατατοπισμένοι στο νέο σας περιβάλλον. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Βασιλική Ανδρiτσου: «Πoζάρει» Πρώτη Φoρά Με την 7 Mηνών Kόρη της! H Σπάvια Φωτo

Τοξότης

Τις μέρες που ακολουθούν μπορείτε να κερδίσετε το χρόνο που χάσατε το προηγούμενο διάστημα. Για να καταφέρετε κάποια πράγματα που σας αφορούν, θα πρέπει να κινηθείτε πιο οργανωμένα και πιο μεθοδικά.

Στις σχέσεις σας με τους άλλους, φανείτε διαλλακτικοί, δηλώστε το τι σας ενοχλεί αλλά αποφύγετε ανοιχτές ρίξεις. Τέλος η επιστροφή ενός ανθρώπου από το παρελθόν θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Από την άλλη πλευρά, η διάθεσή σας για περιπέτεια μπορεί να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που ζουν διαφορετικά την καθημερινότητά τους, ή σε νέους δασκάλους οι οποίοι διαθέτουν διαφορετική φιλοσοφική θεώρηση της ζωής.

Όπως και αν εξελιχθούν οι καταστάσεις και όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, εξακολουθείτε να υπερασπίζεστε την εφηβεία σας και αυτό σας κάνει περιζήτητους στις κοινωνικές συντροφιές.

Φροντίστε τώρα και τις προσωπικές σας ανάγκες, απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και δημιουργήστε γύρω σας το περιβάλλον στο οποίο νιώθετε άνετα και δημιουργικά. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος κάνει τις καταστάσεις γύρω σας πιο συμπαθητικές και τα πράγματα λίγο πιο στρωτά. Επιμεληθείτε τις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες, μην αφήνετε στην τύχη νομικές υποθέσεις ή τυπικές διευθετήσεις και αποφύγετε συνάξεις ή συναναστροφές που μπορεί να σας κουράσουν ή να σας ενοχλήσουν.

Στον εpwτικό τομέα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά όχι υποχρεωτικά άσχημα. Το πρώτο μισό του μήνα σας βοηθά να τακτοποιήσετε αυτά που σας ενοχλούν ή εκκρεμούν στην σχέση σας, ενώ ο υπόλοιπος μήνας θα δείξει πόσο σοφά ενεργήσατε. Επίσης, δώστε μια άλλη διάσταση στην επαγγελματική σας ζωή και μην την θεωρείτε σαν εφαλτήριο για την εξέλιξή σας.

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό το δεύτερο μισό του μήνα θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε στη γνώμη των άλλων, στην ισορροπία των σχέσεων με το κάθε τι, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε το δικαίωμά σας στην χαρά.

Φροντίστε να μην απομονώνεστε από εκείνους που σας αγαπούν και να μην χρησιμοποιείτε τόσο συχνά τις προσφιλείς σας δικαιολογίες για να αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλοντα που δεν ελέγχετε. Τέλος, φροντίστε να περιορίσετε την περιέργειά σας για πράγματα που δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Υδροχόος

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας εξελίξεων σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Πολλοί αισθάνεστε την ανάγκη να βάλετε λίγη τάξη στις υποθέσεις σας και θα αρχίσετε από τις πιο σημαντικές, ανάλογα με αυτά που σκέφτεται ο καθένας.

Φροντίστε να δώσετε καλά δείγματα γραφής στην εργασία, όπου ευνοούνται και κάποιες πρωτοβουλίες που αλλάζουν το μέχρι τώρα σκηνικό. Οι αυτοαπασχολούμενοι θα βελτιώσετε το πελατολόγιό σας, αν και στην πορεία, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη, ή απρόβλεπτη κατάσταση. Οι επιχειρηματίες θα κάνετε κάποιες απαραίτητες προσαρμογές, που θα βελτιώσουν την απόδοση της επιχείρησής σας.

Αισθηματικά, το πρώτο μισό του μήνα προβλέπεται μέτριων εξελίξεων, ενώ ο υπόλοιπος μήνας προσφέρει ενθουσιασμό που όμως, χρειάζεται προσοχή μέχρι να αποδείξουν οι καταστάσεις και οι άνθρωποι ότι εννοούν αυτά που λένε και ότι αξίζει ο κόπος να δώσετε σημασία και συνέχεια.

Οικονομικά, λειτουργήστε με σύνεση και μέτρο. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ιχθύς

Βρίσκεστε σε μια περίοδο προσαρμογής σε νέα δεδομένα, είτε αυτά αφορούν στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και ακολουθήστε τις υποδείξεις του.

Οι περισσότεροι από εσάς θα καταφέρετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, να κερδίσετε υποστήριξη στους τομείς που την χρειάζεστε και να δημιουργήσετε ευνοϊκά δεδομένα για εσάς, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας.

Αισθηματικά, τα άλυτα θέματα θα παραμείνουν όπως είναι, αλλά θα σταθείτε πιο φιλοσοφημένα απέναντί τους. Οι ελεύθεροι από εσάς είναι πιθανόν να γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου ανθρώπου και να επιδιώξετε την γνωριμία του.

Ο έpwτας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την εποχή, ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα. Να ξέρετε όμως ότι δεν θα είναι κάτι ούτε εύκολο, ούτε συνηθισμένο και πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να δώσετε δύσκολες εξετάσεις μέχρι να τα καταφέρετε.

Οικονομικά, δεν θα λείψουν κάποιες ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας, ενώ θα υπάρξουν και προτάσεις συνεργασίας με συμφέροντες όρους. Eρμής & Αφροδiτη στην Παρθέvο θα «Kάψουν» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ……πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...