Άvοιξε Ξαvά Τα Πάντα: Η Πpώτη Xώρα Πoυ «Ξεμπέpδεψε» Με Τον Κoρωvoϊό Χάpη Στο Eμβόλιo

0
1139

Άvοιξε Ξαvά Τα Πάντα: Η Πpώτη Xώρα Πoυ «Ξεμπέpδεψε» Με Τον Κoρωvoϊό Χάpη Στο Eμβόλιo

Και στα δικά μας και γρήγορα…

Άνοιξε Ξανά Τα Πάντα- Με πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες να έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση, η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τη χορήγηση του «πράσινου διαβατηρίου», μιας φόρμας δηλαδή που πιστοποιεί ότι ο κάτοχος της….

Και στα δικά μας και γρήγορα.

Μουσεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και δημόσιες πισίνες έχουν ανοίξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Eπανασύvδεση «Aνατρέπει» Το Παρόν Σε 5 Ζώδια

Αν δει κανείς έναν χάρτη, θα βρει πως η απόσταση της Ελλάδας με της συγκεκριμένης χώρας δεν είναι μεγάλη. Δεν είναι καν μέτρια. Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως θεωρούμαστε και γειτονάκια, με μια πιο ευρεία έννοια.

Κι όμως η απόσταση που χωρίζει αυτή την χώρα με την Ελλάδα σε επίπεδο κοινωνικής κατάστασης ως προς τον covid-19 και σε επίπεδο πολιτικού σχεδιασμού και στρατηγικής, είναι όση η γεωγραφική μας απόσταση με τη Χιλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Παvσέληνος Φεβρουαρiου ΜΑΣ Φέpνει Ανατρoπές: Γυρiζει Ο «Tρoχός» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δεν είναι μόνο η τεράστια πρόοδος στον εμβολιασμό του πληθυσμού για μια χώρα που

δεν απέχει από τον δικό μας πληθυσμό και με την οποία υπογράψαμε διμερή συμφωνία για τον τουρισμό εν όψει της θερινής περιόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpχισαν Τα Όργαvα: Eτσι «Τιμώpησαν» Τον Λιγvάδη Στις Φυλακές Τρiπoλης! Φωτo

Είναι και η βούληση του κράτους να άρει τους περιορισμούς άμεσα στους ανθρώπους που έχουν κάνει το εμβόλιο, δημιουργώντας έτσι το πλαίσιο παραίνεσης προς τους υπόλοιπους που δεν έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να το κάνουν.

Με πάνω από 3 εκατομμύρια πολίτες να έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση, η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει τη χορήγηση του «πράσινου διαβατηρίου», μιας φόρμας δηλαδή που πιστοποιεί ότι ο κάτοχος της είναι εμβολιασμένος και του επιτρέπεται η είσοδος σε χώρους που μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν κλειστοί και απαγορευμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Χώpισε Τον Μπουράκ & Έγιvε Miα Aλλη: Η Χαpά Του GNΤΜ Τα «Aλλαξε» Όλα Πάvω Της (Pics)

Ήδη τα μουσεία, τα γυμναστήρια, τα ξενοδοχεία και οι δημόσιες πισίνες έχουν ανοίξει,

όπως και άλλες εγκαταστάσεις, έχουν ξεκινήσει να επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα σε συγκεκριμένους αριθμούς, ενώ στο Τελ Αβίβ τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης η πρώτη συναυλία, μόνο για τους ηλικιωμένους που είχαν εμβολιαστεί ή αναρρώσει από τον κορωνοϊό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Παρελθόv «Αvατρέπει» Δυvαμικά Το Παρώv Σε 5 Ζώδια: Η Aφρoδίτη Στoυς Iχθεiς MAΣ ‘Φέρvει’ Aλλαγές

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι με το άνοιγμα των μπαρ και των εστιατορίων ως τα μέσα Μαρτίου, όπου κι εκεί θα ισχύσει ότι ανοιχτά θα είναι μόνο όσα έχουν πρόσβαση σε πεζόδρομο ή διαθέτουν εξωτερικό χώρο και με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ως ανώτατο όριο πελατών.

Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει ένα ενδεδειγμένο ρίσκο, καθώς ο εμβολιασμός δεν επιτρέπεται για άτομα κάτω των 16 ετών, οπότε ο συγχρωτισμός τους με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες θα παραμείνει ελεγχόμενος και πολλοί από τους χώρους ψυχαγωγίας θα παραμείνουν μη προσβάσιμοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mετακίvηση Eκτoς Nομού: H Hμερομηviα Που Θα Πεpάσουμε «Eλεύθεpα» Τα Διoδια

Το βασικό όμως είναι ότι η μείωση στις συμπτωματικές μολύνσεις του κορωνοϊού έχει ξεπεράσει το 94%, πράγμα που δίνει στο Ισραήλ τη δυνατότητα να γίνει η πρώτη χώρα που επιστρέφει στην κανονικότητα ανοίγοντας σταδιακά τα πάντα…
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...