Λέvε «ΑΝTIO» Στηv Μοvαξία Aυτά Τα 5 Ζώδια: Η Σύvοδος Ήλιoυ-Ανάδρομου Eρμή Φέρvει Ερwτικές Eπιστρoφές

0
7779

Λέvε «ΑΝTIO» Στηv Μοvαξία Aυτά Τα 5 Ζώδια: Η Σύvοδος Ήλιoυ-Ανάδρομου Eρμή Φέρvει Ερwτικές Eπιστρoφές

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Ευχάριστα νέα για κάποια ζώδια- Μια ευνοϊκή όψη που φέρνει ωφέλιμες εξελίξεις και ευκαιρίες στην κατάκτηση των στόχων μας. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε καθιστά ικανό να πετύχεις τα πάντα τώρα…

Ευχάριστα νέα για κάποια ζώδια- Μια ευνοϊκή όψη που φέρνει ωφέλιμες εξελίξεις

και ευκαιρίες στην κατάκτηση των στόχων μας. Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε καθιστά ικανό να πετύχεις τα πάντα τώρα…

Πολύ πιθανό να υπάρξουν και συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπανασύvδεση «ΞΥΠNA» Nέα Πάθη Για 5 Ζώδια

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι Ερwτικές προβλέψεις για σήμερα 23/1/2022

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστεί η επιθετική ίσως και εγωκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σας, ορμητικές και οξύθυμες θα είναι οι αντιδράσεις σας. Πρόσωπο ερωτικό θα αναστατώσει σκέψη και καρδιά,

στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν λόγια έντασης, που δεν είναι σίγουρο αν θα καταλήξουν τελικά σε συμφιλίωση. Ενδέχεται να νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε οριστικά από τα παλιά, γι’ αυτό θα κρατήσετε θετική στάση στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει μέσω διαδικτύου!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την οξύθυμη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε αστάθεια, ενδεχομένως να υπάρξουν από την πλευρά σας σπασμωδικές κινήσεις ή ενέργειες μη σκεπτόμενες.

Παρορμητική θα είναι η στάση σας, το νου σας να μην πείτε λόγια που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Η ερωτική σας γοητεία θα έχει τη δύναμη να τραβήξει τα βλέμματα, ωστόσο το αν καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει κάποιος, αυτό θα έγκειται καθαρά στη στάση σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε αρκετά αντιδραστικοί, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε με ένα κάπως πονηρό τρόπο σκέψης.

Ανυπόμονη θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να δώσετε άμεσες λύσεις σε παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό, θα σας δώσω τη συμβουλή να αφήσετε το χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας επίμονες ή πιεστικές πράξεις. Προσοχή στους διάλογους σας, περιορίστε την τάση σας για αυστηρή κριτική!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Μεγάλες «Φουρτούvες» ΠΡIN Βγει Ο Iαvουάριος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eiναι Ο Δυσκoλότερος Mήvας Της Χροvιάς

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα θολώσει κάπως το μυαλό σας, θα μπερδέψει τη σκέψη σας, ίσως να υπάρξουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις. Τα συναισθήματά σας θα σας ωθούν προς την καχυποψία, προσπαθήσετε να ελέγξετε τον αρνητισμό σας για να αποτραπούν οι λανθασμένες κινήσεις.

Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του μέσω διαδικτύου, αν αφεθείτε στα πραγματικά σας αισθήματα και περιορίσετε τον εγωισμό σας, τότε θα συνειδητοποιήσετε πως αξίζει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η υπομονή σας θα είναι αρκετά περιορισμένη. Θα υπάρξουν συνομιλίες, που αν φερθείτε συγκαταβατικά, τότε θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα, αποκαλυπτικές κουβέντες θα ξεδιαλύνουν καχύποπτες σκέψεις.

Σήμερα σε περίπτωση που δεν έχετε στη σκέψη σας την προοπτική επανασύνδεσης, καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσετε από την αρχή με ειλικρίνεια!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν σύγχυση στο τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πώς θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν, για να μην πέσετε σε αστοχίες και δημιουργήσετε ρήξεις.

Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή αντιδραστικά. Με το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει ενδεχόμενο έντονων διαλόγων, ίσως να μη λείψουν τα καβγαδάκια, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, περιορίστε την ανυπομονησία σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Αvτίθεση Σελήvης Mε Ποσειδώvα Φέρvει Αvατροπές: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Eπιστρέφoυν» Στο Παρόv Για 3 Ζώδια

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, θα υπάρξει τάση ισχυρογνωμοσύνης. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε ή κατηγορήσετε, αν πρώτα δε σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις.

Ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει απρόοπτα την κίνηση να σας προσεγγίσει. Τα αισθήματα που θα φανερωθούν θα καταφέρουν να ισορροπήσουν την ψυχολογία σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, κάπως ταραγμένος θα εμφανιστεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, από την πλευρά σας θα υπάρξουν αντιφατικές αντιδράσεις. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που όχι μόνο θα ανανεώσει την ψυχολογία σας,

αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις που είχαν προκύψει μεταξύ σας στο παρελθόν. Θα ακουστούν λόγια που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε και να τοποθετήσετε τα αισθήματα σας πάνω σε νέα βάση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, δείξτε αυτοσυγκράτηση για να μην υπάρξουν στις συζητήσεις σας συγκρούσεις ή εντάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα επιθετικά λόγια.

Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, η επιμονή που θα δείξετε στο να δοθούν εξηγήσεις, θα ρίξει φως σε σκοτεινά και μπερδεμένα σημεία. Έντονα λόγια θα φέρουν ξαφνικές ανατροπές, που τελικά δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με απρόβλεπτη κατάληξη!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί στην επικοινωνία σας, δε θα λείψουν από την πλευρά σας οι ειρωνικές κουβέντες.

Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις, που ξέρετε εκ των πρότερων πως θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό, μείνετε μακριά από πρόσωπα που σας κουράζουν.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σας συμβουλεύω να οριοθετήσετε τις εκρήξεις και τις εξάρσεις σας, το νου σας να μη σας παρασύρουν αισθήματα θυμού ή αγανάκτησης.

Θα υπάρξει κίνδυνος να μιλήσετε αυστηρά ή να πέσετε σε ακρότητες, γι’ αυτό καλό θα είναι να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα ξεδιπλώσει ένα συναισθηματικό κουβάρι που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σας εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε.

Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο, που είχατε αφήσει την ερωτική σας υπόθεση στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν εντάσεις, στη συνεχεία όμως, τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...