Έφτασε Το Φλογερό Εξάγωvο Σελήvης-Αvάδρομου Ερμή: Ερwτικές Επιστροφές «Ξυπvούν» Πάθη Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

0
15452

Έφτασε Το Φλογερό Εξάγωvο Σελήvης-Αvάδρομου Ερμή: Ερwτικές Επιστροφές «Ξυπvούν» Πάθη Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Oι νέες αστρολογικές όψεις, μας γεμίζει πλέον με ενθουσιασμό και θάρρος να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Θα υπάρξουν ανοίγματα δεύτερης ευκαιρίας σε σχέσεις που έληξαν άδοξα, ευνοϊκές θα είναι…

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα δεν

αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα βοηθήσουν στην τόνωση των σχέσεων και των επαφών. Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα δεύτερης ευκαιρίας σε σχέσεις που έληξαν άδοξα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλίωση και επανασύνδεση. Παλιά ανοιχτά ζητήματα θα ξανά συζητηθούν πάνω σε μία νέα βάση, οι διαθέσεις θα είναι θετικές και πιο συγκαταβατικές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Πάθη «Επιστpέφουν» Στο Παρόv Για 4 Ζώδια

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι στόχοι θα πρέπει να είναι εφικτοί και προσγειωμένοι. Ενδεχομένως η υπεραισιοδοξία να οδηγήσει σε υπερβολές θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση και σύνεση.

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Για Σήμερα 27/01/2022

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι και να επικοινωνήσεις μαζί του απόλυτα τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν οικονομικό επίπεδο καθώς το πιθανότερο είναι να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για εσένα. Μπορείς να ευκολία να διαπραγματευτείς αυτά που θέλεις και το πιθανότερο είναι να πετύχεις τους στόχους σου στο ακέραιο.

Aισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να χαρείς στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου καθώς η επικοινωνία απογειώνει τα συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κορυφώσει το καρδιοχτύπι και θα δώσει το έναυσμα για νέα πράγματα στην προσωπική σου ζωή! Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές δράσεις. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου ή το ταίρι σου λόγω της αναστάτωσης που υπάρχει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις συναλλαγές και να προχωρήσεις σε συμφωνίες με τράπεζες ή ασφαλιστικούς φορείς. Προσπάθησε να περιορίσεις την ένταση και να ακούσεις την διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει.

Aισθηματικά

Προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία και την ζήλια να κυριαρχήσουν στη σχέση σου καθώς είναι πιθανό να οδηγήσουν οι συγκρούσεις που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η έντονο καρδιοχτύπι μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που έρχεται για να σε ωθήσει σε νέες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για «Φλoγερή» Συvάντηση Eρμή-Πλούτωvα: Καpμικές Συναvτήσεις & Nέοι Δυvατοί Έρwτες Για 6 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς παίζει αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα αρκεί να διεκδικήσεις αυτά που νιώθεις και θα καλύψουν τις προσωπικές σου ανάγκες. Η δεκτικότητα και η κατανόηση που δείχνεις θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου νέες προτάσεις μπορεί να έρθουν το προσκύνημα και να είναι άκρως ενδιαφέρον.

Aισθηματικά

Καλό είναι να μην είσαι υποχωρητικός σε ανάγκες που έχεις στην προσωπική σου ζωή καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις που δεν της εξέφρασες. Αν είσαι αδέσμευτος/η η έντονη διάθεση για φλερτ θα οδηγήσει σε μοναδικές νέες γνωριμίες που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή! Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σήμερα νιώθεις πιο γενναιόδωρος και δυναμικός από ποτέ για αυτό και επιλέγεις να επικεντρωθείς διασκέδαση και στις απολαύσεις. Το απόγευμα σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και την εκφραστικότητα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε συνεργασίες και επαγγελματική ζωή καθώς είσαι έτοιμος να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η καριέρα σου θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και καταφέρεις να λάμψεις εντυπωσιάζοντας τους πάντες και κυρίως τους ανώτερους σου.

Aισθηματικά

Δεν θα διστάσεις να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που νιώθεις και μπορείς να είσαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί άμεσα εκτοξεύοντας την σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία, η γοητεία και το ταπεραμέντο σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Ο Αvάδρομoς Ερμής & ΜΑΣ Φέρvει Avατροπές: Εpwτικές Eπιστροφές «Ζωντανεύουν» Αvαμνήσεις Για 5 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς σε οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα αυτές τις ημέρες. Το απόγευμα λειτουργεί βοηθητικά ώστε να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται για να δώσεις λύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε να δείξεις κατανόηση και διαλλακτικότητα καθώς είναι βέβαιο ότι η δική σου συμπεριφορά θα καθορίσει την πορεία των συμφωνιών που σε ενδιαφέρουν.

Aισθηματικά

Ο συναισθηματισμός δεν θα λείψει από τη σχέση σου και θα δημιουργήσει ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό για δύο από θα απολαύσεις τη συντροφιά του ερωτικού σου συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τραύματα και απωθημένα! Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις το χρόνο μαζί τους. Το απόγευμα σου δίνει ώθηση να εκφράσεις σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις επιδιώκοντας να έχεις δίπλα σου πρόσωπα που νιώθεις κοντά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις δυνατότητα να προχωρήσεις με γρήγορο ρυθμό εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα επικοινωνίας μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που έρχονται για να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες μπροστά σου αλλάζοντας πιθανά τις φιλοδοξίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο.

Aισθηματικά

Απόλαυσε την κάθε στιγμή την διασκέδαση και η επικοινωνία πού κυριαρχούν στη σχέση και δίνουν το έναυσμα για μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σε βοηθήσει να ανατρέψει τα δεδομένα και τα σχέδιά σου για το μέλλον. Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Εξάγωvο Σελήvης Με Αvάδρομη Αφρoδίτη MAΣ Φέρvει Tύχη: Γυpίζει Ο «Tρoχός» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να αφοσιωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών που είναι σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος που θα αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να προχωρήσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να πετύχεις τον στόχο σου στον απόλυτο βαθμό. Πιθανό είναι να υπάρξει ανταμοιβή για τον κόπο και την εργατικότητα σου από πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος που παίζουν σημαντικό ρόλο για εσένα.

Aισθηματικά

Μπορείς να χαρείς στιγμές σε κοινωνικές εκδηλώσεις έχοντας το ταίρι σου στο πλευρό σου καθώς η ανάγκη για απόλαυση κυριαρχεί στη σχέση και πρωταγωνιστεί στη ζωή σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στο πλευρό σου που εκφράζει με σαφήνεια και σταθερότητα αυτά που νοιώθει για εσένα! Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις με αμεσότητα ανάγκες και επιθυμίες επιδιώκοντας να ικανοποιηθείς από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις στο κέφι και την αισιοδοξία κάτι που καθιστά αυτόματα πρωταγωνιστή στις παρέες που βρίσκεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για νέες συνεργασίες που σου δίνονται καθώς είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες να αλλάξεις τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή όπου χρειάζεται. Πιθανές είναι οι συνεργασίες που έχουν αποδώσουν σημαντικά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Aισθηματικά

Με το βλέμμα στο μέλλον μπορεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου και να είσαι βέβαιος ότι το ταίρι σου να προσπαθήσει να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολύ θα εντυπωσιαστούν από την προσωπικότητα και την γοητεία σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα μοναδικό παιχνίδι στην προσωπική σου ζωή. Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, δεν αποκλείεται να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα και να κλειστείς τις σκέψεις σου. Το απόγευμα σε βοηθά να περάσεις στους δικούς σου ανθρώπους βαθύτερα συναισθήματα και φόβους, κάτι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος οικονομικής φύσεως με ιδανικό τρόπο για εσένα καθώς το ένστικτό σου είναι αλάθητο και λειτουργεί βοηθητικά σε κάθε σου απόφαση. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις χρέη του παρελθόντος και να αποβάλλεις άγχη που σε βαραίνουν.

Aισθηματικά

Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να βιώσει τα έντονα συναισθήματα και τις ευαισθησίες που ξεχειλίζουν στη σχέση σου χωρίς να βαραίνεις ψυχολογικά από αμφιβολίες και ενοχές. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν δημιουργώντας ένα πλαίσιο ειλικρινούς συζήτησης που θα σε ξαφνιάσει! Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα και να εκφράσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχει. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές δυνατότητες σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείται να εκμεταλλευτείς καθώς μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να πετύχεις ότι επιδιώξεις για αυτό μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Aισθηματικά

Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση με το ταίρι σου για στόχους που έχεις στη ζωή σου, γεγονός είναι ότι η κατανόηση πρωταγωνιστεί σήμερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε βάλει σε διαφορετική διαδικασία σκέψης στην προσωπική σου ζωή. Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το απόγευμα σου δίνει την δυνατότητα να συζητήσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία για να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν ιδιαίτερα θετικά για εσένα τον εργασιακό χώρο. Το πιθανότερο είναι να αναδειχθείς μέσα από αυτές και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις λόγω της εκτίμησης που προσλαμβάνεις από τους ανωτέρους σου.

Aισθηματικά

Η αποφασιστικότητα και η σοβαρότητα που δείχνει θα βοηθήσουν εσένα και το ταίρι σου να λύσετε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας σε καθημερινή βάση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να υπάρχουν νέα πρόσωπα που θα σε εξιτάρουν το ενδιαφέρον λόγω της ωριμότητας και του δυναμισμού που εκπέμπουν! Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις που αυξάνονται συνεχώς. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες, προσπάθησε όμως να αποφεύγεις εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απολυτότητα και η ακαμψία που σε χαρακτηρίζουν μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να επικεντρωθείς σε ότι έχεις αναλάβει καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις τι πραγματικά μπορείς να καταφέρεις και να αναδειχθείς στο περιβάλλον που κινείσαι.

Aισθηματικά

Μην παραμελείς το ταίρι σου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς αυτό θα έχει κόστος στη θέση σου, δώσ’ του τον απαιτούμενο χρόνο που του αξίζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά και σε προσωπικό επίπεδο. Δες Τις Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Πέμπτης ΕΔΩ…….πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...