Το Εξάγωvο Eρμή Με Κρόvο MAΣ Kρύβει Eκπλήξεις! Kαρμικές Συvαντήσεις και Eπανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

0
12749

Το Εξάγωvο Eρμή Με Κρόvο MAΣ Kρύβει Eκπλήξεις! Kαρμικές Συvαντήσεις και Eπανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Ποια είναι τελικά τα ζώδια που θα έχουν επισκέψεις;

Το πάθος και ο εpwτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει διεκδικώντας να είναι και πάλι δίπλα σου, η κατανόηση και η θετική σου στάση θα…

Στις 10 Απριλίου 2021, έχουμε μια πολύ ευνοϊκή όψη η οποία θα μας βοηθήσει

να σκεφτούμε γρήγορα και αποφασιστικά και αρκετά αντισυμβατικά, έτσι ώστε να φέρουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε στην ζωή μας. Πραγματικά, αν το καλοσκεφτούμε, με παλιά κλειδιά δεν μπορεί κανείς να ανοίξει καινούργιες πόρτες. Από την Έλενα Γκιτσάλη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης: Συvάvτηση Με Παλιά Aγάπη «Aλλάζει» To Παρόν Σε 4 Ζώδια

Η Αντισυμβατική σκέψη θα μας οδηγήσει στην επιτυχία!

Με τον Ερμή 12° 04′ στον Κριό σε εξάγωνο με τον Κρόνο 12° 04′ στον Υδροχόο, θα βρούμε λύσεις τις οποίες θα επικοινωνήσουμε στους άλλους με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά μας. Φυσικά όλο αυτό θα πρέπει να γίνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο;

Η όψη αυτή, η διάρκεια της οποίας θα είναι +/-2 μέρες, θα επηρεάσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς & Αιγόκερους καθώς και τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πάσχα Στο Χωpιό: Η Aιφviδια Aπόφαση Της Κυβέρvησης Για Τις Mετακιvήσεις Στις Γιοpτές

Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς & Υδροχόους, κυρίως αν οι εκπρόσωποι των παραπάνω ζωδίων είναι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο. Θα επηρεαστούν και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτό το δεκαήμερο και αυτά τα ζώδια.

Ας δούμε τι φέρνει στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή μπορείτε ωραιότατα, να αναπτύξετε πρωτότυπες ιδέες και σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την μέχρι τώρα δουλειά σας και να αποκτήσετε μάλιστα και συμμάχους που θα σας βοηθήσουν σε αυτό. Όσοι από εσάς έχετε επαφές με συλλόγους και ομάδες, ειδικά αν αυτές είναι κοινωνικού ενδιαφέροντος, θα δείτε τις «μετοχές» σας να απογειώνονται, καθώς η μέχρι τώρα προσφορά σας σας φέρνει καρπούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθάνεστε πλέον συναισθηματικά ασφαλείς και οι όποιες κινήσεις δικών σας ανθρώπων που σας είχαν προβληματίσει πλέον φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν. Κοινωνικά και επαγγελματικά ανεβαίνετε επίπεδο και οι όποιες δυσκολίες είχατε αντιμετωπίσει αφήνουν χώρο για να έρθουν τα καλύτερα για εσάς. Εύνοια έχετε και σε οικονομικά θέματα τα οποία αφορούν σε οικογενειακή περιουσία αλλά και σε έξτρα πηγές εισοδήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Σαpωτικές «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Xpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλόχαρες συμφωνίες, κυρίως επαγγελματικές, βρίσκονται στον ορίζοντά σας οι οποίες σας χαρίζουν χαμόγελα μέσα σε μια μάλλον γκρίζα, μέχρι στιγμής, δική σας καθημερινότητα. Σε αυτό σας βοηθάνε φίλοι οι οποίοι στέκονται δίπλα σας φύλακες άγγελοι. Την περίοδο αυτή ευνοούνται και πτυχές της ζωής σας που άπτονται θεμάτων μάθησης με την μορφή κάποιας πιστοποίησης ή κάποιας ειδίκευσης που χρειάζεστε προκειμένου να διεκδικήσετε ακόμα καλύτερο μισθό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά, η περίοδος αυτή σας βοηθάει έτσι ώστε να προχωρήσετε σε σχέδια που καιρό τώρα είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ένας κύκλος τελειώνει και ένας άλλος πολλά υποσχόμενος δείχνει να ξεκινά. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μην έχετε φόβο απέναντι στο καινούργιο. Πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με θέματα τακτοποίησης οικονομικών εκκρεμοτήτων σας σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ελεύθερες Mετακιvήσεις Στις Γιοpτές: Aυτοί Θα Μποpούν Να Πάvε Στο Χωpιό Τους Το Πάσχα

ΛΕΩΝ

Αν κάτι θέλετε μέσα από την καρδιά σας, αυτό είναι να προχωρήσετε την ζωή σας με άλλες βάσεις. Ασχολείστε με την δική σας εκπαίδευση ακόμα περισσότερο γιατί θέλετε να αποκτήσετε ακόμα καλύτερο επίπεδο έτσι ώστε να διεκδικήσετε επαγγελματικά ανώτερα πόστα. Αισθηματικά, αισθάνεστε πραγματικά ικανοποιημένοι κυρίως από σχέσεις σας που έχουν ποικιλοτρόπως δοκιμαστεί και έχουν αντέξει στο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αισθανθείτε σαν τον φοίνικα που αναγεννιέται από τις στάχτες του. Αλλαγές επί των αλλαγών φέρνουν τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά σας, αλλά με ευχάριστο τρόπο, μια και αφήνετε επιτέλους πίσω σας θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει και μάλιστα με ψυχοσωματικό κόστος. Αλλάξτε λοιπόν, καθημερινότητα, συνήθειες και μυαλά και αποφασίστε να ζήσετε την ζωή σας με γνώμονα την δική σας ευτυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Survivor- Εικόνες Ντpοπής Στην Xτεσιvή Aποχώρηση: «Έφυγε Mε Mαvούρα, Eριξε K@ντήλια, Eσπασε Σκαμπo» (Vid)

ΖΥΓΟΣ

Μπορείτε να φλερτάρετε ελεύθερα πλέον, να φλερτάρετε με νέα πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας φέρνοντας μαζί τους και έναν αέρα αισιοδοξίας. Με τους όποιους άλλους υπάρχουν ήδη στην ζωή θα δείτε το τοπίο να βελτιώνεται καθώς ο αέρας, στην προκειμένη περίπτωση, θα είναι ανανέωσης. Ασχοληθείτε και με τον ίδιο σας τον εαυτό που τελευταία φαίνεται ότι έχετε αφήσει λίγο στην άκρη. Ανανεωθείτε μέσα και έξω λοιπόν και ανοίξτε τις πόρτες της ψυχής σας στο καλύτερο που έρχεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετική πνοή σε ότι αφορά την καθημερινότητά σας και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε θέματα, φαινομενικά απλά, ωστόσο σημαντικά! Αποφασίστε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας υιοθετώντας ένα καλύτερο πρόγραμμα διατροφής και γιατί όχι εκγύμνασης. Η ανάγκη σας να ζείτε μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την διαμόρφωση του χώρου σας βάζοντας όμορφες καλλιτεχνικές πινελιές. Οι σχέσεις σας με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς σας θα είναι όμορφες και θα έχουν ροή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpχισαν Τα Όργανα- Λέει «OXI» Ο Τσιόδpας! Eξέλιξη-Avατροπή Για Το Lockdown

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφασίστε, επιτέλους, να βγείτε από το καβούκι σας και να αρχίσετε να επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Αφήστε πίσω σας μια και καλή την περίοδο που κρυβόσασταν ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και το γεγονός ότι θα σας φλερτάρουν και θα σας ανεβάσουν το ηθικό. Επιτυχημένες θα είναι και οι επαφές σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δια των οποίων, εκτός από το προαναφερθέν σχόλιο για το φλερτ, μπορείτε να προωθήσετε και νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας απασχολούν θέματα που αφορούν δυο μεγάλους τομείς της ζωής σας : τα οικονομικά σας και τα οικογενειακά σας. Είστε άνθρωποι σοβαροί και μετρημένοι και σπάνια κάνετε κινήσεις αν πρώτα δεν έχετε σκεφτεί πάρα πολύ καλά όλες τις παραμέτρους. Αυτός είναι και ο λόγος που τα άτομα της οικογένειάς σας πάντα απευθύνονται σε εσάς όταν θέλουν λύση σε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να δέχεστε όλα τα βάρη και τα άγχη εσείς. Όμως τώρα αυτό αλλάζει καθώς με τον τρόπο σας μοιράζετε τόσο τις ευθύνες όσο και τα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η όψη σας χαρίζει επιπλέον επικοινωνιακές δυνατότητες χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Όλα παίρνουν την θέση τους όμορφα και απλά με ένα μαγικό τρόπο. Σα να μπαίνουν τα κομμάτια ενός τεράστιου πάζλ το ένα δίπλα στο άλλο δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια όμορφη εικόνα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας δίνουν ένα έξτρα μπόνους βοήθειας καθώς, με τον τρόπο αυτό, εμπορικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές σας προωθούνται με το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Μυστικές οικονομικές συμφωνίες ή επαφές που, προς το παρόν, καλό θα ήταν να μην δουν το φως της ημέρας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα την περίοδο αυτή. Ίσως κάποιοι από εσάς δεχθούν μια επαγγελματική πρόταση η οποία, όμως, καλό θα ήταν να μην βγει παραέξω διότι θα πρέπει αν εξεταστεί ενδελεχώς πριν γίνει πραγματικότητα. Επίσης, βγάλτε προς τα έξω τις όποιες αρνητικές πεποιθήσεις σας και θυμηθείτε τι αξίζετε, σαν άνθρωποι, πραγματικά. Μόνο με αυτό το τρόπο θα καταλάβουν και οι γύρω σας την δική σας αξία……πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...