Ο Άpης Στoυς Iχθύες Φέρvει Αvατρoπές: Το Παpελθόν Κάvει Δυvαμική «Eμφάvιση» Σε 5 Ζώδια

0
23727

Ο Άpης Στoυς Iχθύες Φέρvει Αvατρoπές: Το Παpελθόν Κάvει Δυvαμική «Eμφάvιση» Σε 5 Ζώδια

Δες τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια ζώδια θα έχουν επισκέψεις από το παρελθόν;

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες ενισχύει πλέον την ψυχολογία σου. Η Σελήνη ωστόσο, σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους…

Εως και τον Οκτώβρη έχουμε πια καθαρίσει

από τις εκλείψεις, Ηλιακές ή Σεληνιακές.

Κυριακή 5 Ιουλίου έχουμε την τελευταία έκλειψη και αυτή θα γίνει στον Αιγόκερω. Θα συνοδευτεί από πανσέληνο όπως γίνεται συνήθως και θα επιβαρύνει ποικιλοτρόπως περισσότερο την παρορμητική ζωδιακή ομάδα δηλαδή τον Κριό τον Ζυγό τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Mετά Την Έκλειψη Ιoυvίoυ: Kάθετες «Aλλαγές» Σε Εpwτικά-Οικοvομικά Για 4 Ζώδια

Εδώ – και το ακριβές θα ήταν αν λέγαμε γύρω από αυτήν την ημερομηνία – μπορεί να κλείνουν κύκλοι που σχετίζονται με έναν τρόπο σκέψης και δράσης, αλλά και εργασίας ή σημαντικών σχέσεων ή κάποιου συνεταιρισμού ή σύμπραξης. Με πιο καθαρή εικόνα από το βραδάκι της Δευτέρα και ακόμα καλύτερα από Τρίτη θα μπορέσετε να αποφασίσετε και να δράσετε.

Oι προβλέψεις Για Σήμερα 23/6/2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να σου δημιουργούν έντονα κυκλοθυμία. Από το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας την ψυχολογία σου κατακόρυφα.

Αισθηματικά

Διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου ιδιαίτερα το απόγευμα και να οδηγήσουν σε αποστάσεις και σκληρότητα, προσοχή. Αν είσαι αδέσμευτος/η μοναδικό προβλέπεται το βράδυ για εσένα καθώς μπορείς να φλερτάρεις και να κερδίσεις το πρόσωπο που κερδίζει την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τακτοποίησε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου και μπορεί να σε απασχολούν εδώ και καιρό. Προσοχή βέβαια σε κυκλοθυμικές τάσεις που θα σε εμποδίζουν να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τη λογική και το ένστικτό σου για να μην υπάρξουν καυγάδες! Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος και να δραστηριοποιηθείτε μαζί για κοινά ζητήματα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δίνεις όλη σου την προσοχή στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε υποχρεώσεις επαγγελματικού χαρακτήρα να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα, οικειότητα και ασφάλεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου φιλοδοξίες σε ότι αφορά την καριέρα σου. Ο δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν τους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα. Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aση Μπήλιου Για Mετά Την Έκλειψη Ιουvίου: Γυρiζει ο «Τpοχός» Σε Έpwτα-Xpήμα Για 4 Ζώδια

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για σένα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απομακρύνουν, φρόντισε να τις αποφύγεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρό δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα και διεκδικούν την προσοχή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου. Άλλωστε έχεις δείξει το τελευταίο διάστημα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και έχεις καταφέρει με την σκληρή δουλειά να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις! Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονη επιθυμία για διασκέδαση με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Αισθηματικά

Ο πόθος για το ταίρι σου είναι έντονος, προσπάθησε μόνο να μην επιβάλλεις τα θέλω σου λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια καθώς οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και δεν θα διστάσεις να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή και δημιουργεί έντονα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείξε προσοχή κυρίως το απόγευμα σε οικονομικά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στην διαχείριση τους. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν κόντρες και αναστάτωση. Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήvος Στο Καλλιτεχνικό Xώρο: Πέθαvε ο Aγαπημέvος Μας Τpαγουδιστής! Φωτo

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με δυναμικό τρόπο. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου ενισχύοντας την ανάγκη για εξωστρέφεια και έντονη κοινωνική ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις την απολυτότητα και στη σκληρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκφράσεις ότι σκέφτεσαι για την προσωπική σου ζωή, προσοχή ιδιαίτερα το απόγευμα γιατί το ταίρι σου μπορεί να μην δείξει ανάλογη διάθεση και να απογοητευτείς. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου καθώς κατακτάς τους πάντες με την γοητεία και τον δυναμισμό σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη. Προσοχή στις συνεργασίες σου κυρίως το απόγευμα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα δημιουργήσουν προβλήματα και ψυχρότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον! Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί ενισχύει την ψυχολογία σου και μπορείς να περάσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα ξένοιαστα και χαρούμενα. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σε ωθεί στην εσωστρέφεια καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό που θα απογειώσει τη σχέση και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από συναισθηματικά ξεσπάσματα και εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν επιβαρύνοντας την ατμόσφαιρα και την ψυχολογία σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που έχεις σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις με δυναμικό τρόπο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ισορροπήσεις στις συνεργασίες και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την καριέρα σου. Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Nέα Έκλειψη Ιουvίoυ: Δυvατές «Avατρoπές» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 5 Ζώδια

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί επικεντρώνει όλο σου το ενδιαφέρον σε επαγγελματικά θέματα και υποθέσεις της καθημερινότητας. Από το απόγευμα και μετά με τη Σελήνη να περνάει στον Λέοντα έχεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να αφήσεις πίσω σου κάθε άγχος και υποχρέωση που σε πιέζει.

Αισθηματικά

Φρόντισε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε πιθανές εξόδους με την παρέα σας και απέφυγε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρό κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά θέλεις στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις στο επαγγελματικό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να κλείσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες, καθώς βρίσκεις τις απαραίτητες λύσεις. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει κατακόρυφα και τίποτα δεν μπορεί να σε αγχώσει μπαίνοντας εμπόδιο στις επαγγελματικές σου προβλέψεις! Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί ενισχύει την αισιοδοξία και την ανάγκη για δημιουργικότητα και καλλιτεχνικές δράσεις. Το απόγευμα τη Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δεν αποκλείεται να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που επηρεάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να απολαύσεις στιγμές χαράς με το ταίρι σου, μία κοντινή απόδραση θα απογειώσει το κέφι και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που μπορεί να έχει μακροχρόνια προοπτική στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται από το απόγευμα και μετά και αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος. Ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες προσοχή σε κόντρες με ανώτερους σου ή αντιδράσεις τρίτων που μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις σου καθώς το πιθανότερο είναι να βρεις εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν. Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύνδεση Φέρvει «Απpόoπτες» Εξελiξεις Σε 5 Ζώδια

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σε βοηθά να ξεφύγεις από ανασφάλειες και άγχος αφήνοντας στην άκρη ότι σε ανησυχεί και σε προβληματίζει. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας κατακόρυφα την ανάγκη για διασκέδαση, πνευματικές συζητήσεις και μοναδικές παρέες.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε πιθανές προσκλήσεις για να βγεις με το ταίρι σου και να περάσετε μοναδικά διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή ο ένας δίπλα στον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που ανοίγει νέα μονοπάτια αισιοδοξίας και χαράς σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην διστάσεις να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις το πρωί που σε αναστατώνουν καθώς δείχνεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα για να δώσεις λύσεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο αρκεί να την ακούσεις και να την εμπιστευτείς στην κατεύθυνση που σου υποδεικνύει! Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί ενισχύει την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας τον εκνευρισμό λόγω των ασφαλειών και των απωθημένων που έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικά

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να απολαύσεις το έντονο πάθος και τα συναισθήματα που νιώθεις και μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία που θα δημιουργήσουν έντονες κόντρες στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς λόγω των φόβων σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καλή επικοινωνία και η κοινή δράση με τους συνεργάτες σου θα βοηθήσουν να προχωρήσετε προσθετική κατεύθυνση σε ότι αφορά επαγγελματικούς στόχους που μπορεί να έχετε. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές μετακινήσεις που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου και θα αποδώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα. Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθύες το πρωί σε βοηθά να βρεις τα πατήματά σου και να είσαι πιστός στο καθημερινό σου πρόγραμμα που μπορεί να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία, την κοινωνική σου ζωή, το φλερτ.

Αισθηματικά

Μην χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα το απόγευμα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις ψυχρός και απόμακρος πληγώνοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου για να τονίσει την ανάγκη της σταθερότητας και της ασφαλείας πού κάνουν την εμφάνισή τους εντονότερα από ποτέ στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα και η μεθοδικότητα σου σε βοηθά να τακτοποιήσεις θέματα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα παίξει ιδιαίτερα θετικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς παίρνεις βαθιές ανάσες και αφήνεις πίσω το άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικές συζητήσεις που θα έχουν θετική έκβαση για εσένα! Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τρίγωνο της Σελήνης στον Καρκίνο με τον Άρη στο ζώδιό σου το πρωί απογειώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα. Εντυπωσιάζεις το περιβάλλον που κινείσαι δείχνοντας την φωτεινή σου πλευρά. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και ασχολείσαι με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλέσουν νευρικότητα.

Αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στη ρουτίνα να επηρεάσει καθοριστικά τη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις το απόγευμα καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις και μπορεί να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο εκνευρισμός και η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Από το απόγευμα και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν τον εργασιακό χώρο και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί μπορεί να βρεθούν εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε απογοητεύσουν και θα σε οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος. Η Eκλειψη Ιουvίου Φέρvει Εpwτικές Επιστpοφές ΔΕΣ> ΕΔΩ……πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...