«Ο 3χpοvος Γιος Μoυ Κάvει Xημειοθεpαπείες & Εγώ Φpοντίζω Ασθεvείς με Κoρωvοϊό»: Συγκλονίζει το Μήvυμα Πατέpα-Γιατpού

0
594

«Ο 3χpοvος Γιος Μoυ Κάvει Xημειοθεpαπείες & Εγώ Φpοντίζω Ασθεvείς με Κoρωvοϊό»: Συγκλονίζει το Μήvυμα Πατέpα-Γιατpού

Συγκλονίζει στην κυριολεξία το μήνυμα του- Φωτό.

«Ο 3χρονος γιος μου κάνει χημειοθεραπείες και εγώ φροντίζω ασθενείς με κορωνοϊό». Ένα σπαρακτικό μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό του ένας γιατρός – πατέρας που δίνει μάχη…

Το σπαρακτικό μήνυμα

και η δύσκολη απόφαση ενός πατέρα-γιατρού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kopωνοϊός-Eλλάδα: Αστpαπιαία Κίvηση Τσιόδpα! Φέρvουμε 5 Τόvους με Το Πασiγvωστο Φάρμακο από Ιvδία

«Ο 3χρονος γιος μου κάνει χημειοθεραπείες και εγώ φροντίζω ασθενείς με κορωνοϊό».

Ένα σπαρακτικό μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook ένας Βρετανός γιατρός-πατέρας που δίνει μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ο ίδιος μιλάει για τη «δύσκολη απόφαση» να φροντίσει τους ασθενείς του και να μη μείνει με τον 3 ετών γιο του Άλφι, που πάσχει από καρκίνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aση Mπήλιoυ: «Τα Πoλύ Δύσκολα θα Τελειώσoυν Μέχpι Το Τέλoς του…»

Ο γιατρός Νικ Ντένισον, αναισθησιολόγος στο Firmley Park Hospital, κοντά στο Λονδίνο, σύμφωνα με τη New York Post, ανέφερε στην ανάρτησή του την Κυριακή:

«Ο γιος μου έγινε τριών ετών την περασμένη εβδομάδα και εδώ και έξι εβδομάδες βρίσκεται σε πρόγραμμα χημειοθεραπείας. Ο ιός αποτελεί μεγάλη απειλή για τη ζωή του και καθώς θα εκτίθεμαι, κάνοντας τη δουλειά μου, δεν μπορώ πλέον να ζω στο σπίτι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωνoϊός- Επίδομα 800 Eυρώ: Aυτοί Θα το Πάpουν Χωpiς αiτηση

Η δύσκολη απόφαση ενός πατέρα-γιατρού

«Χρειάστηκε να κάνω τη δύσκολη επιλογή:

να κάνω τη δουλειά μου και να σώσω ανθρώπινες ζωές ή να είμαι με τον γιο μου την ώρα που δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ελπίζω ότι ο Άλφι θα επιβιώσει, αλλά πολλοί άνθρωποι θα πε8άνουν», σημειώνει ακόμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Cοvid-19: H Πpώτη Kαλή Εiδηση! Eφτασε Στην Ιταλία Το Φάpμακο ‘Alfa-2B’ Πoυ Δoκιμάστηκε Ήδη Eπιτυχώς στη Κίvα! Bivτεο

«Η καρδιά μου έχει σπάσει με αυτή την επιλογή, αλλά επιλέγω να σώσω τις ζωές ξένων και να τον αφήσω στη φροντίδα της όμορφης συζύγου και οικογένειάς μου», γράφει ο γιατρός και εξηγεί πως δεν θα μπορεί να συμμετέχει στη φροντίδα του τους επόμενους έξι μήνες.

Τέλος, ο γιατρός στέλνει στους πολίτες το εξής μήνυμα: «Απομονωθείτε κοινωνικά ή οι άνθρωποι πε8αίνουν σε δύο εβδομάδες»….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...