Ματivα Παγώvη: Nέα ΠIO «Σκληpά» Μέτρα! Δύσκoλα Χριστούγεvvα Για Τους Αvεμβαλίαστους

0
10271

Ματivα Παγώvη: Nέα ΠIO «Σκληpά» Μέτρα! Δύσκoλα Χριστούγεvvα Για Τους Αvεμβαλίαστους

Έρχονται νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προειδοποίησε ότι τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα με σχεδόν 600 άτομα στις ΜΕΘ και με θανάτους σαν να χάνουμε σχεδόν δύο πούλμαν. Συνέστησε προσοχή στα εορταστικά τραπέζια…

Έρχονται νέα ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προειδοποιεί για τα Χριστούγεννα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Τρίτης: Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «ΣΠAEI» Τον Πάγo Για 4 Ζώδια

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προειδοποίησε ότι τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα με σχεδόν 600 άτομα στις ΜΕΘ και με θανάτους σαν να χάνουμε σχεδόν δύο πούλμαν.

Πρόταση οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ με χρήση διπλής μάσκας και rapid test κατέθεσε στο δημόσιο διάλογο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Φτάvουν Mεγάλες «Φoυρτoύνες» ΠΡIN Bγει Ο Νoέμβριος: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Είvαι Ο Χειpότερoς Mήνας Tης Χροvιάς

Όπως εξήγησε ότι στα σούπερ μάρκετ δεν γίνεται πάντα να εφαρμοστεί ο κανόνας

ένα άτομο ανά 8 τ.μ., οι πολίτες πάνε κάθε εβδομάδα και συνεπώς είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις επιτροπές.

Μάσκα για όλους και στους εξωτερικούς χώρους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ιωάννα Παλιοσπύpου: Η Πpώτη Φωτo Xωρίς Mάσκα, Mετά Την Απάvθρωποι Επiθεση Με Το Βιτpιόλι (Pic)

«Η μάσκα σώζει» τόνισε η κ. Παγώνη και επανέλαβε τη θέση της ότι θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η χρήση της και στους εξωτερικούς χώρους τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους.

Τα τελευταία μέτρα

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι άλλα περιοριστικά μέτρα δεν χρειάζονται καθώς έχουν προκαλέσει κούραση στον κόσμο και πως εάν εφαρμοστούν όσα ήδη ισχύουν «όλα θα πάνε μια χαρά». Εξήγησε ακόμα ότι δεν θα πρέπει να ξαναγίνει συζήτηση περί lockdown ακόμη και για ανεμβολίαστους μόνο και τα μέτρα αυτά να είναι τα τελευταία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ΞΥΠNA» Avαμνήσεις Για 5 Ζώδια

Δύσκολα Χριστούγεννα

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ προειδοποίησε ότι τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα με σχεδόν 600 άτομα στις ΜΕΘ και με θανάτους σαν να χάνουμε σχεδόν δύο πούλμαν. Συνέστησε προσοχή στα εορταστικά τραπέζια που θα γίνουν.

«Η τρίτη δόση είναι αυτή που θα σώσει την ιστορία όλη» είπε η κ. Παγώνη και παράλληλα απηύθυνε έκκληση και στους πολίτες που δεν έχουν ακόμη κάνει την πρώτη, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται στους αρνητές αλλά σε όσους φοβούνται… πηγή