Νέα «AΡΧΗ» Για Την Ζέτα Μακpυπούλια! Το Αvακοίνωσε ΔΗΜ0ΣΙΑ η Ίδια Επiσημα (Ρic)

0
1174

Νέα «AΡΧΗ» Για Την Ζέτα Μακpυπούλια! Το Αvακοίνωσε ΔΗΜ0ΣΙΑ η Ίδια Επiσημα (Ρic)

Η ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε πριν μερικές ώρες η Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ευχάριστο…

Η ανάρτηση που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Το δημόσιο μήνυμα που μοιράστηκε με όλους.

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε πριν μερικές ώρες η Ζέτα Μακρυπούλια, μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το ευχάριστο νέο.

Σε πελάγη ευτυχίας η Ζέτα Μακρυπούλια έγραψε: «Τελικά απ’ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεi. Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή».

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Ζέτα Μακρυπούλια:

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σε λίγο καιρό θα γίνει η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, μετά από πολλές αναβολές.

«Τελικά απ’ ότι φαίνεται, το σύμπαν όντως ακούει και όντως συνωμοτεί! Ο “κόσμος” του Νίκου Καραθάνου ήταν πάντα τόσο γοητευτικός για μένα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω κι εγώ μέρος του. Όπως επίσης και η συνύπαρξή μου πάνω στη σκηνή με τόσο ταλαντούχους ανθρώπους που θαυμάζω και απολαμβάνω όλες τις στιγμές που μοιραζόμαστε.

Η παράστασή μας που ετοιμάζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, μετά από αρκετές αναβολές,

παίρνει σάρκα και οστά. Στις 22 Απριλίου τα φώτα θα ανάψουν και με μεγάλη ανυπομονησία θα σας υποδεχτούμε για… «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο»

Υ.Γ : Να μην σταματήσετε ποτέ να ονειρεύεστε. Κάπου, κάπως, κάποτε θα έρθει να σας βρει και τότε να είστε έτοιμοι να το ζήσετε με όλη σας την ψυχή», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...