Η Σύvοδος Σελήvης-Δiα ΑΠ0ΨΕ Mας Φέρvει Αvατροπές! Γυρίζει ο «ΤΡ0Χ0Σ» Σε Έρwτα-Χρήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

0
17652

Η Σύvοδος Σελήvης-Δiα ΑΠ0ΨΕ Mας Φέρvει Αvατροπές! Γυρίζει ο «ΤΡ0Χ0Σ» Σε Έρwτα-Χρήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια τυχερά ζώδια χτυπά το καμπανάκι;

H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία φέρνει σημαντικές αλλαγές. Η γνώση και η εμπειρία που μπορείς να αποκομίσεις από τα προβλήματα, τις πιέσεις και τα εμπόδια της ζωής είναι…

H σύνοδος της Σελήνης με τον Δία φέρνει σημαντικές αλλαγές.

H σύνοδος σήμερα της Σελήνης με τον Δία στον Κριό, κάνει τα πράγματα άκρως ενδιαφέροντα για τις σχέσεις και τα οικονομικά μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πpοβλέψεις Tης Τετάρτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «ΞΥΠΝ0ΥΝ» Avαμνήσεις Σε 4 Ζώδια

Η γνώση και η εμπειρία που μπορείς να αποκομίσεις από τα προβλήματα, τις πιέσεις και τα εμπόδια της ζωής είναι πολύ σημαντική και αυτή χρειάζεται να αξιοποιήσεις, ειδικά σήμερα που σχηματίζεται το εξάγωνο του Κρόνου με τον Β. Δεσμό! Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο ισχυρή για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/04/2023

Κριός♈

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, χαρακτηρίζεσαι από ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Η εξωστρέφεια και η παρόρμηση είναι ιδιαίτερα τονισμένα στοιχεία σήμερα και η μέρα σου σου είναι γεμάτη από εξελίξεις, αλλά και νέες δραστηριότητες. Ευνοούνται παντός είδους ενάρξεις, αρκεί να μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου έχεις την ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος. Βαριέσαι την μονοτονία και την ρουτίνα και δεν διστάζεις να το εκφράσεις στο ταίρι σου. Μπορείς να το επιτύχεις προτείνοντας στον σύντροφο να κάνετε άλλες δραστηριότητες από κοινού. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία σήμερα αλλά με τον αέρα της ελεύθερης σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να προβληθείς και να διαφημίσεις τον εαυτό σου, προωθώντας μάλιστα τις ικανότητες σου στον επαγγελματικό χώρο. Υπάρχει εύνοια για νέα σχέση εργασίας ή συνεργασία. Οικονομικά πρέπει να μαζέψεις την ακατανίκητη επιθυμία σου για έξοδα.

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η ψυχολογική κούραση που νιώθεις, πηγάζει από την εσωτερική διαμάχη που έχεις υποβάλλει τον εαυτό σου. Σαφώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κλείσεις τις εκκρεμότητες με το παρελθόν, αλλά δεν ωφελεί και το τόσο άγχος. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τα γεγονότα που σημάδεψαν την ζωή σου. κάνοντας ένα – ένα τα βήματα της εκκαθάρισης. Δεν αργεί η ώρα που θα καλωσορίσεις τον νέο σου εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η αναμόχλευση του παρελθόντος θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, σε σχέση με τον σύντροφο. Του εξάπτεις την φαντασία και η καχυποψία του χτυπάει κόκκινο. Αν δεν έχεις ταίρι σήμερα δεν είναι κατάλληλη μέρα για γνωριμίες αφού προτιμάς να ζεις με αναμνήσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ιδανική μέρα να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και σε αυτό σε βοηθά η απομόνωση. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου και φρόντισε να τον αξιοποιήσεις. Στα οικονομικά προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα: Η Nέα Hλιακή Έκλειψη ‘ΦΕPΝΕΙ’ Eκπλήξεις! Λεφτά Με Τις «Χ0ΥΦΤΕΣ» Για Διδύμους & Άλλα 3 Ζώδια

Δίδυμοι♊

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα η διάθεση σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και η μέρα γεμάτη από επικοινωνίες και επαφές. Οι φίλοι στηρίζουν τα σχέδια σου, που αφορούν στο μέλλον. Το φιλελεύθερο πνεύμα σε βοηθά να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να εξετάσεις νέες προοπτικές στη ζωή σου. Τα μακροπρόθεσμα όνειρα σου επιτυγχάνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν είσαι αδέσμευτος. Οι νέες αισθηματικές γνωριμίες θα έχουν ανανεωτικό χαρακτήρα. Αν έχεις σύντροφο, απαλλάσσεσαι από την ρουτίνα, διοργανώνοντας μια απόδραση μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας θα αποδώσει τα μέγιστα στη δουλειά και θα φέρει αποτελέσματα. Νέες προοπτικές στα οικονομικά, δίνουν λύσεις στα προβλήματα. Πολύ πιθανή είναι η αύξηση μισθού, ή μπόνους παραγωγικότητας.

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα η εστίαση του ενδιαφέροντος, βρίσκεται στον οραματισμό του στόχου, που έχεις θέσει για το μέλλον σου. Θα δραστηριοποιηθείς σε σχέση με την προσωπική σου ανάπτυξη και θα προχωρήσεις τις υποθέσεις σου. Μην απογοητεύεσαι αν κάποιο από τα θέματα σου, αργήσει να αποδώσει. Οι υψηλοί σου στόχοι θέλουν τον χρόνο τους, έως ότου επιτευχθούν. Παράλληλα σε απασχολεί ο γάμος σου και δίνεις έμφαση στα προβλήματα που πρέπει να διαχειριστείς, για να στρώσουν τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση θέλει κόπο για να σταθεροποιηθεί και μάλιστα αμφότερων. Δώσε στον σύντροφο να κατανοήσει πως έχει κι αυτός τις ευθύνες του. Αν δεν είσαι σε σχέση, φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνει η σημερινή μέρα και να κοινωνικοποιηθείς. Ανάμεσα στον ευρύτερο κύκλο σου βρίσκεται ένα ενδιαφέρον άτομο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα οφείλεις να επιδείξεις θάρρος, δύναμη και υπομονή για επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Οικονομικά να προσέχεις τα περιττά έξοδα δείχνοντας εγκράτεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Νέα Σελήvη Στον Κριό ΑΠ0ΨΕ Μας Φέρvει Αvατροπές: Τα 5 Ζώδια Που Θα Δουν Να Γυρίζει ο «ΤΡ0Χ0Σ» Σε Έρωτα-Χρήμα

Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα βρίσκεις τον χαμένο σου εαυτό και συμπεριφέρεσαι με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Μέρα κατάλληλη για επικοινωνία, επαφή με την φύση και ταξίδια μυαλού και ψυχής. Μη κάθεσαι λεπτό με σταυρωμένα τα χέρια και οργάνωσε εξορμήσεις, που θα σου υψώσουν το ηθικό. Νέες εμπειρίες σε περιμένουν να τις γευτείς. Έχεις την άνεση και την πολυτέλεια να προχωρήσεις, σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και σε βοηθά να γνωρίσεις τον σύντροφο που περιμένεις εδώ και καιρό, αν είσαι αδέσμευτος. Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα υπόσχεται διασκέδαση και ξένοιαστες στιγμές με τον σύντροφο. Είσαι η χαρά της ζωής και φροντίζεις να το μεταδώσεις στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ικανοποιητικά προβλέπονται τα οικονομικά σου και βρίσκεις απόθεμα να ξοδέψεις, για να περάσεις όμορφα. Στα επαγγελματικά θα προβείς σε διαπραγματεύσεις για την σύναψη συμφωνιών. Σχεδιάζεις την επέκταση της δουλειάς σου.

Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα το έντονο στρες έχει τρυπώσει στην ψυχή σου και νιώθεις αδικημένος που όλο δίνεις και τίποτα δεν παίρνεις. Δεν είναι έτσι ακριβώς, αλλά αυτό σου λέει το ένστικτο σου. Γενικά διανύεις μια απαιτητική μέρα με πολλές διακυμάνσεις των αισθημάτων σου. Η εσωτερική ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει στην κάθαρση και θα αποβάλεις από μέσα σου κάθε είδους πόνου, ή αμφιβολίας. Βρες πάλι την χαμένη ισορροπία διώχνοντας τους φόβους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το έντονο πάθος θα φέρει συνάμα και κτητική συμπεριφορά ως προς τον σύντροφο. Με χειραγώγηση και παιχνίδια εξουσίας δεν θα τα πας καλά γι’ αυτό φρόντισε να κατευνάσεις τους τόνους. Αν είσαι αδέσμευτος άνοιξε την καρδιά σου στο πρόσωπο που σε πλησιάζει και επιθυμεί διακαώς να σε γνωρίσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική ικανοποίηση θα σε ανακουφίσει σήμερα όμως η ανταγωνιστική σου διάθεση δεν θα σε ωφελήσει επαγγελματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvτα Λεούση: Θα ‘KAΨΕΙ’ Καpδιές Η Nέα Hλιακή Έκλειψη! Νέoι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Για Kριούς, Zυγούς & Άλλα 3 Ζώδια

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου. Βάζοντας όλη την δύναμη της ψυχής σου θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες και να εξομαλύνεις τις καταστάσεις. Έρχεσαι κοντά με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και αναθερμαίνεις τη σχέση σου μαζί τους. Δέχεσαι με ευχαρίστηση προσκλήσεις και καλέσματα για έξοδο. Νοιάζεσαι και θέλεις να προσφέρεις την φροντίδα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο αισθηματικός τομέας ανανεώνεται και η μέρα υπόσχεται μοναδικές απολαύσεις, παρέα με τον ερωτικό σύντροφο. Αν δεν έχεις ταίρι και είσαι ελεύθερος, η ενθουσιώδης φύση σου, δεν θα περάσει απαρατήρητη, από τον μελλοντικό σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν συνεργαστείς με τους συναδέλφους θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα στη δουλειά. Με το πνεύμα της αλληλεγγύης θα καρποφορήσει η επιχείρηση. Στα οικονομικά βαδίζεις σε απερίσκεπτες και αψυχολόγητες ενέργειες, που θα μετανιώσεις.

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια που καταναλώνεις για να ρυθμίσεις τις εκκρεμότητες που σε βασανίζουν. Η βιασύνη δεν ενδείκνυται γιατί θα σπάσουν τα νεύρα σου από τη πίεση και το άγχος. Θέλεις να προχωρήσουν τα πράγματα και καταβάλλεις υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το πετύχεις, ώστε να μην βρεθείς εκτεθειμένος σε κανέναν. Πρόσεχε την σωματική υγεία και ευεξία με λήψη βιταμινών και σωστής διατροφής και βάλε τέλος στις ατασθαλίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα αναγκαστείς να ακούσεις τα παραπονάκια του συντρόφου. Η ρουτίνα έχει φέρει σε τέλμα την σχέση. Φρόντισε να τον περιποιηθείς για να τον ευχαριστήσεις και να σταματήσει να γκρινιάζει. Αν δεν έχεις ταίρι, η μέρα είναι ακατάλληλη για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με αγγαρείες και δουλειές ρουτίνας θα ασχοληθείς σήμερα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Τα οικονομικά σε πιέζουν με χρέη και οφειλές που δυσκολεύεσαι να αποπληρώσεις.

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι μέρα χαράς και δημιουργίας για σένα. Διψάς για περιπέτεια, δράση και ψυχαγωγία. Επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στην απόλαυση της στιγμής και γεύεσαι την κάθε εμπειρία που αποκτάς. Ικανοποιείς όλες τις αισθήσεις σου, με απολαυστικές δραστηριότητες. Άνετα μπορείς να προωθήσεις τα επιχειρηματικά σχέδια και να βρεις ανταπόκριση στις καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ενασχόληση με τα παιδιά σε κάνει κι εσένα ξανά παιδί, με όρεξη για παιχνίδι και ανεμελιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε συναρπάζει και τον ζεις στον μέγιστο βαθμό με το ταίρι σου. Οι νέες εμπειρίες από ένα ταξίδι ανανεώνουν την σχέση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα και θες να γνωρίσεις κάποιον, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία που ζητάς, αρκεί να βγεις έξω και να κοινωνικοποιηθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δημιουργίες σου θα βρουν διέξοδο και θα αναπτυχθούν. Άτομα που εκτιμούν τα έργα σου θα σε βοηθήσουν να τα προωθήσεις. Οικονομικές δαπάνες που γίνονται για τη επίτευξη του επαγγελματικού στόχου, ας είναι φειδωλές.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με τις πιο προσωπικές σου υποθέσεις, αλλά και με ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Έχεις την ανάγκη να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια και σταθερότητα. Η ενασχόληση σου με τα οικεία πρόσωπα του περιβάλλοντος, εξομαλύνει τα προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με υπομονή και επιμονή μπορείς να αλλάξεις τη σχέση με το ταίρι σου και να την κάνεις πιο συντροφική. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν έχεις διάθεση για καινούργιες γνωριμίες και προτιμάς να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δημιουργείς γερές βάσεις για την επαγγελματική πορεία σου και φροντίζεις να κινείσαι με γνώμονα την ασφάλεια. Προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν και σε αποδιοργανώνουν.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες για δράση. Η μέρα είναι γεμάτη πληροφορίες και επαφές με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος. Η ιδέες σου είναι έξυπνες, ευρηματικές και καταφέρνεις να τις μεταδώσεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο. Ιδανική μέρα για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, όπου με καθαρό μυαλό, θα πάρεις αποφάσεις για την ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι κατάλληλη και με πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις το άτομο που θα εξιτάρει το μυαλό σου, αν είσαι αδέσμευτος. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου κάνοντας χιούμορ και αστεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαφή με κόσμο θα φέρει συμφωνίες για συνεργασία. Είσαι δεξιοτέχνης στις διαπραγματεύσεις και θα τους φέρεις στα δικά σου μέτρα. Από εκεί κι έπειτα θα προκύψουν οικονομικά οφέλη.

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα αποζητάς την ασφάλεια, την σταθερότητα και τη σιγουριά. Επικεντρώνεσαι στα πρακτικά ζητήματα για να διασφαλίσεις ότι έχεις αποκτήσει έως τώρα. Θεωρείς ότι όσα περισσότερα καταφέρεις να αποκτήσεις, τόσο καλύτερη θα γίνει η ζωή σου. Είναι ένας τρόπος να τονώσεις την αυτοπεποίθηση σου και επιδιώκεις την συσσώρευση αγαθών. Πρόσεχε την πλεονεξία που θα σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η οικειότητα που αναπτύσσεται ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο της ζωής σου, σε δένει περισσότερο μαζί του. Το ταίρι σου νιώθει ασφαλής κοντά σου και στο δείχνει ποικιλοτρόπως. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι κάποιον, αφού νιώθεις επαρκής και αυτόνομος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα σταθερά επαγγελματικά βήματα σε έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο και βλέπεις ότι η άνοδος είναι σταδιακή. Θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα οικονομικά, με στοχευμένες επενδυτικές κινήσεις… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...