Έφτασε η ΤYΧΕΡΗ Σύνοδος Δiα-Tαύρου! Θα «BΡΕΞΕΙ» Λεφτά Για Τα Παpακάτω 5 Ζώδια

0
9142

Έφτασε η ΤYΧΕΡΗ Σύνοδος Δiα-Tαύρου! Θα «BΡΕΞΕΙ» Λεφτά Για Τα Παpακάτω 5 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Η νέα αυτή θέση του Δία, κάνει τη χρονική στιγμή να είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν οι εργασίες, να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να μπει τάξη στις τρέχουσες υποθέσεις για κάποια ζώδια….

Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν τις υπερβολές, οι αισιόδοξοι

καλό θα είναι να αναζητήσουν σταθερό έδαφος πριν αναλάβουν ρίσκα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πpoβλέψεις Της Τρίτης! Παλιά Ερwτικά Πάθη «XTYΠ0YΝ» Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Ο Δίας σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο. Μπαίνουμε σε μία περίοδο που θα δοθούν σημαντικές ανάσες ανακούφισης για ζητήματα οικονομικά και αισθηματικά

Οι Ημερήσιες Προβλέψεις Για Σήμερα 16/05/2023

ΚΡΙΟΣ

Γενικά Φίλε Κριέ, σήμερα Τρίτη ο πλανήτης της ευημερίας και της επέκτασης σε εγκαταλείπει. Ότι σου έδωσε ελπίζω να το εκμεταλλεύτηκες και να άρπαξες τις ευκαιρίες. Μετακομίζει στον επόμενο σταθμό, του ζωδίου του Ταύρου, για να φέρει σε σένα τύχη στα οικονομικά. Το επόμενο διάστημα θα κατοχυρώσεις αλλά και θα αυξήσεις το εισόδημά σου και θα είσαι ασφαλής από την επάρκεια αγαθών. Οι ανάγκες σου φυσικά και θα γίνουν περισσότερες γι’ αυτό πρόσεχε τα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Εκτός από την υλική ασφάλεια νιώθεις και συναισθηματική αφού ο σύντροφος σε καλύπτει σε όλους τους τομείς. Η ζεστή αγκαλιά που προσφέρει σε ικανοποιεί. Παραμένεις όμως διεκδικητικός και δεν επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα γνωρίσεις το άτομο που θα σου δώσει την ικανοποίηση της αποκλειστικότητας στην σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Αφού αυξάνονται τα έσοδα και τα οικονομικά πάνε από το καλό στο καλύτερο σαφώς και η δουλειά έχει ανοδική πορεία. Προσοχή στα έξοδα που επίσης αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά Φίλε Ταύρε καλώς τον δέχτηκες τον Δία στο ζώδιο σου. Για ένα ολόκληρο χρόνο ποιος σε πιάνει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και σου χαμογελά. Οι πόρτες ανοίγουν σε κάθε βήμα χωρίς να κοπιάζεις ιδιαίτερα. Νιώθεις δυνατός και ανίκητος. Μπορείς να αναλάβεις κάθε προκλητικό εγχείρημα, αφού η αισιοδοξία είναι στα ουράνια. Ακόμα δεν το πιστεύεις ότι δέχεσαι τόσο θετικές επιρροές και προς στιγμή θα αισθανθείς μια μικρή κυκλοθυμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις Όταν όλα πάνε καλά και η σχέση θα πηγαίνει εξίσου το ίδιο καλά. Η αισιόδοξη στάση σου σε ωθεί να οργανώσεις ένα ρομαντικό δείπνο που θα απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, με έναν Δία στο ζώδιο σου δεν θα είναι για πολύ. Περίμενε να ζήσεις απίστευτες ερωτικές στιγμές με τον καινούργιο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Όλα έχουν ανοδική κι αυξητική τάση. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε καλή φάση και η περίοδος είναι ευνοϊκή. Τα οικονομικά επίσης αυξάνονται με μπόνους, αύξηση μισθού, ανώτερη θέση κτλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvτα Λεούση: Η Άvοιξη Μας ΦEΡΝΕΙ Ανατpοπές! Eπιτέλους «Γ0ΥΡΙ» Σε Έρwτα-Xρήμα Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Τρίτη είναι μια πολύ σημαντική μέρα, καθώς ο επεκτατικός Δίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Βρίσκεται στο πίσω μέρος του ωροσκοπίου σου και φέρνει εύνοια στον τομέα που αφορά στα καλά κρυμμένα μυστικά που διαφυλάττεις σαν κόρη οφθαλμού. Έχεις μια ανώτερη θεϊκή υποστήριξη και ένα φύλακα άγγελο να σε βοηθά. Ότι και να τύχει πέφτεις στα μαλακά και δεν έχεις τίποτα να σε φοβίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η εύνοια επεκτείνεται και στα αισθηματικά με την ανάδειξη των ρομαντικών συναισθημάτων που θρέφεις προς το σύντροφο. Αν όμως δεν έχεις σύντροφο, τότε είσαι ευάλωτος σε μια πρώην σχέση και ενδίδεις. Ζήσε το όνειρο αφού η επιλογή είναι δική σου και άκου την καρδιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Σκέφτεσαι να κάνεις νέα επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά δεν ανακοινώνεις προς το παρόν τίποτα. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Οικονομικά φαίνεται ότι σε στηρίζει το φιλικό περιβάλλον όταν έχεις ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι η θετική στιγμή που θα δεις να γίνονται πραγματικότητα τα φιλόδοξα σχέδια σου. Ότι ονειρεύτηκες το αποκτάς και νιώθεις ικανοποίηση και πληρότητα. Αναγνωρίζονται οι κόποι και οι θυσίες σε όλους τους τομείς που έχεις προσπαθήσει. Η κοινωνική άνοδος είναι δεδομένη. Αποκτάς καλούς και υποστηρικτικούς φίλους που νοιάζονται ειλικρινά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις Υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξουν τα συναισθήματα ενός φίλου και να γίνουν ερωτικά. Δεν αποκλείεται να ένιωθε πάντα έτσι όμως τώρα θα στο αποκαλύψει. Εσύ που είσαι διαθέσιμος και ενδιαφέρεσαι προχώρα στην σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι και με τους φίλους. Είσαι τυχερός που έχεις αξιόλογα άτομα να σε περιτριγυρίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με επέκταση και κοινωνική άνοδο στα επαγγελματικά θα κινηθείς και θα κερδίσεις ότι έχεις βάλει στόχο. Οικονομικά είσαι σε πολύ θετική συγκυρία με αύξηση και τύχη.

ΛΕΩΝ

Γενικά Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης και της ευημερίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Καταλαμβάνει το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου φέρνοντας επέκταση στην καριέρα με άνοδο. Κατακτάς καλύτερη, ανώτερη θέση στην δουλειά και απογειώνεται η φήμη σου. Οι προϊστάμενοι, διευθυντές σε εμπιστεύονται και σε επευφημούν. Η κοινωνική καταξίωση και προβολή σε κάνουν αναγνωρίσιμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η επεκτατική φύση του πλανήτη Δία φέρνει αισιοδοξία και αέρα ανανέωσης στην σχέση με τον σύντροφο. Βλέπεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και επιθυμείς να ταξιδέψεις με το ταίρι σε άλλους πολιτισμούς για την απόκτηση εμπειριών. Αν είσαι αδέσμευτος η τύχη είναι μαζί σου και θα κάνεις την πολυπόθητη γνωριμία που αξίζεις. Πιθανόν να προέρχεται από τον χώρο εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Στα επαγγελματικά βρίσκεσαι στην καλύτερη περίοδο και νιώθεις τυχερός σε αυτό τον τομέα. Έχεις την στήριξη των ανωτέρων οι οποίοι σε προωθούν στην ιεραρχία. Βελτιώνονται παράλληλα και τα οικονομικά με μισθολογική αύξηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης της επέκτασης και της ευημερίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η τύχη είναι με το μέρος σου ανεβάζοντας την αισιοδοξία. Πιστεύεις σε ένα καλύτερο αύριο και ξεκινάς με την απόκτηση δεξιοτήτων, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Κάποιες ανασφάλειες που σε επισκέπτονται ανά διαστήματα θα εξαλειφθούν. Προς το παρόν δεν ανακοινώνεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η σχέση βαδίζει καλά και αποφασίζεις να την πας ένα βήμα παραπέρα και να την εξελίξεις. Νιώθεις απίστευτο δέσιμο με τον σύντροφο και μπορείς να αποκομίσεις νέες εμπειρίες κάνοντας ένα ταξίδι μαζί του. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις σε καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν σε ένα ταξίδι, ή μια εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Συνάπτεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες με συνεργάτες που εδρεύουν στο εξωτερικό, ή σε άλλη πόλη. Η προσοχή σου πρέπει να στραφεί στα οικονομικά, διότι κάποιες οφειλές από το παρελθόν, επανεμφανίζονται και σε πιέζουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και θα σε βοηθήσει στα οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Η ψυχολογική διάθεση ανεβαίνει και νιώθεις αισιοδοξία και σιγουριά για το αύριο. Οι κάθε είδους σχέσεις αποκτούν νόημα, βάθος και βελτιώνονται. Ως δια μαγείας λύνονται τα ψυχολογικά προβλήματα και αναθαρρεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις Ο σύντροφος επηρεάζει την ψυχολογική κατάσταση και δημιουργεί ευχάριστο κλίμα. Σε ικανοποιεί αυτή η σχέση και επενδύεις πολλά από τα βαθιά συναισθήματα, πάνω στο ταίρι. Αν δεν είσαι σε σχέση θα γνωρίσεις το άτομο που θα μιλήσει απευθείας στην ψυχή σου. Πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Με νέες συνεργασίες ξεκινάς και φαίνεται πως θα πάνε καλά και στο μέλλον. Στα οικονομικά έχεις εύνοια με έσοδα, που δεν είναι αμιγώς δικά σου, αλλά προέρχονται από κάποια πηγή εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης της εύνοιας και της ευημερίας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Καταλαμβάνει την θέση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου και προσφέρει τύχη στις διαπροσωπικές σχέσεις. Εξομαλύνονται τα τυχόν προβλήματα που υπήρχαν με τους άλλους και που μέχρι τώρα σε πίεζαν ψυχολογικά. Απαλλάσσεσαι από κάθε αρνητικότητα και υιοθετείς θετική στάση ζωής.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η ρουτίνα που είχε περιέλθει στην σχέση παύει να υφίσταται. Νέα πνοή παίρνει την θέση της και θα περάσεις καλά, αν αφουγκραστείς, τόσο τα δικά σου συναισθήματα, όσο και του συντρόφου. Αν είσαι μόνος, η σημερινή μέρα απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρεις να βρεις το ιδανικό ταίρι. Οπλίσου με υπομονή αλλιώς ψάξε μια άλλη φορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Νέες συνεργασίες με ευνοϊκούς όρους θα συνάψεις σήμερα που η τύχη είναι με το μέρος σου. Κοίτα μόνο τα ψιλά γράμματα για να μη σου διαφύγει κάποια λεπτομέρεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης Δίας που συμβολίζει την επέκταση, την ευημερία και την τύχη εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Απαλλάσσεσαι από προβλήματα της καθημερινότητας που δυσκόλευαν την ζωή σου. Η ζωή αποκτά νόημα και λειτουργείς με αισιοδοξία. Δεν σε πτοούν οι αγγαρείες που τώρα τις τακτοποιείς χωρίς να κοπιάζεις. Υιοθετείς ένα πρόγραμμα διατροφής και ευεξίας λαμβάνοντας βιταμίνες και διακόπτοντας βλαβερές συνήθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η τύχη είναι με το μέρος σου στα αισθηματικά και ο σύντροφος νοιάζεται πραγματικά για τα συναισθήματα σου. Η αγάπη που σας δένει είναι ολοφάνερη στο ευρύτερο περιβάλλον. Κάνεις πράγματα μαζί του και ο αυθόρμητος χαρακτήρας βγάζει παιδικότητα που απολαμβάνεις. Αν είσαι αδέσμευτος έχεις όλες τις ενδείξεις να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο που θα κλέψει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Η δουλειά πλέον δεν σε αγχώνει, ούτε σε πιέζει και μπορείς να την κάνεις χωρίς να σε βαραίνει. Το αντίθετο μάλιστα. Σε ευχαριστεί και νιώθεις ικανοποίηση. Μόνο τα οικονομικά δεν είναι στην καλύτερη τους φάση, αλλά στρώνουν με τον καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά Δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα σήμερα φίλε Αιγόκερε. Ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, ο Δίας, εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Καταλαμβάνει τον τυχερό τομέα του ωροσκοπίου, που συμβολίζει την χαρά, την δημιουργία τους έρωτες, τα παιδιά και την επιχειρηματικότητα. Όλα αυτά θα ευνοηθούν και εσύ γίνεσαι αποδέκτης των θετικών εξελίξεων. Προωθείς με ευκολία τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα και στρέφεις πάνω σου τα βλέμματα του κόσμου που ενδιαφέρεται γι’ αυτά. Μη μένεις σπίτι και χάνεις τις ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η αγάπη του συντρόφου όσο πάει κι ανθίζει σαν λουλούδι. Τα συναισθήματα σαφώς και είναι αμοιβαία. Το ίδιο νιώθεις κι εσύ. Η σχέση εξελίσσεται και προχωρά με σκέψεις για συγκατοίκηση. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση μπορείς να βγεις με την παρέα και να φλερτάρεις σήμερα που η τύχη σου χαμογελά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Μπορείς πλέον και μόνος να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση και να προωθήσεις τα δημιουργήματα σου. Αν χρειαστείς μια μικρή βοήθεια θα στην δώσει η οικογένεια που πιστεύει σε σένα. Οικονομικά δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εκτός από μερικά έξοδα που κάνεις για την καλοπέραση και τη διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά Εσύ φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη να αναμένεις την άφιξη του Δία στον τομέα που συμβολίζει για σένα το σπίτι και την οικογένεια. Πρόκειται για τον πλανήτη της ευημερίας, της επέκτασης και της τύχης. Την επεκτατική του φύση θα την δεις στο σπίτι με ανακαίνιση, αναπαλαίωση, ή αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας. Η οικογενειακοί δεσμοί σφίγγουν και συσπειρώνεται η οικογένεια. Αισθάνεσαι πλέον όμορφα στα οικογενειακά τραπέζια. Αύξηση της οικογένειας με νέα μέλη.

Αισθηματικές Προβλέψεις Είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και απολαμβάνεις συζητήσεις και μετακινήσεις με το ταίρι. Έχεις βρει κοινό κώδικα επικοινωνίας και γοητεύεσαι από την ταύτιση ιδεών και απόψεων. Εάν δεν έχεις σύντροφο, αξιοποίησε τα επικοινωνιακά ταλέντα που διαθέτεις ώστε να πλησιάσεις κάποιον ενδιαφέροντα άνθρωπο. Μπορείς να φλερτάρεις άφοβα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Επικοινωνείς τις νέες καινοτόμες ιδέες και βρίσκεις αποδέκτες για να συνεργαστείς. Έχεις εύνοια για δική σου επιχείρηση εφόσον το επιθυμείς. Στα οικονομικά ευνοείσαι με οφέλη που πηγάζουν από την οικογένεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά Φίλε Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, ο πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, ο Δίας, εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ανεβάζει ταχύτητες στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις. Έχεις τη εύνοια και την τύχη ώστε να προωθήσεις τις δημιουργικές ιδέες που συλλαμβάνεις με απίστευτη ευκολία. Η γνώμη σου μετράει! Επιπλέον ευνοείσαι σε περίπτωση που επιθυμείς να αποκτήσεις καινούργιο μεταφορικό μέσο. Βελτιώνεις τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον, αδέρφια, γείτονες κτλ.

Αισθηματικές Προβλέψεις Η ευστροφία που σε χαρακτηρίζει από το άγγιγμα του Δία, σε ευνοεί σε νέες γνωριμίες, αφού μπορείς και φλερτάρεις χωρίς αναστολές. Προσελκύεις εύκολα το αντικείμενο του πόθου, εσύ που είσαι διαθέσιμος και επιθυμείς κάτι τέτοιο. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση η αξιοπιστία του συντρόφου σε καθιστά ασφαλή. Δεν σε ανησυχεί τίποτα, αφού έχεις βρει αυτό που έψαχνες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά Οι συζητήσεις, οι προσφορές και οι επικοινωνίες είναι τόσες πολλές που δυσκολεύεσαι να διαλέξεις. Πάρε τον χρόνο σου και αποφασίζεις όταν θα είσαι έτοιμος. Στα οικονομικά τα έξοδα τρέχουν για την κάλυψη των αναγκών που ολοένα και αυξάνονται…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...