Η Nέα Σελήνη Στον Σκopπιό Φέρvει Αvατpοπές: Εpwτικές Eπιστpoφές «Aλλάζoυν» Δεδομέvα Σε 4 Ζώδια

0
17949

Η Nέα Σελήνη Στον Σκopπιό Φέρvει Αvατpοπές: Εpwτικές Eπιστpoφές «Aλλάζoυν» Δεδομέvα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Μια πλανεύτρα Σελήνη από το φλογερό ζώδιο του Σκορπιού, μας δίνει μια ακατανίκητη επιθυμία να ολοκληρώσουμε τα «θέλω» μας. Θα διαπιστώσεις τελικά πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με…

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 30 Νοεμβρίου στο Ζώδιο του Σκορπιού

στις 23 μοίρες και 17 λεπτά, ώρα Ελλάδος στις 07:07 π.μ.

Επηρεάζει άμεσα τη σταθερή ομάδα ζωδίων Σκορπιούς-Ταύρους, Υδροχόους και Λέοντες ή όσοι έχουν κοντά στις μοίρες κορύφωσης προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή μεσουράνημα. του Αστρολόγου Βασίλη Χριστοφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιoi Έpwτες «Xτυπούν» Δυvατά Tη Πoρτα Σε 4 Ζώδια

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα έχει δύο πρόσωπα, σε κάποιους θα δώσει εφόδια και τύχη για νέα ξεκινήματα και κάποιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε κάθε τους κίνηση.

Οι πιο ευνοημένοι του φεγγαριού είναι όσοι ανήκουν στην ομάδα στοιχείου του Νερού

και πιο συγκεκριμένα οι Ιχθείς που δεν βάλλονται και από τις υπόλοιπες όψεις των πλανητών τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι όψεις καθεαυτού της Νέας Σελήνης με τους υπόλοιπους πλανήτες δεν είναι αρνητικές σε αντίθεση με το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό που είναι ιδιαίτερα σκληρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τέλος Τα Ψέματα: Έpχεται Από Δευτέpα! Το ΝEΟ Σκληpό «Mέτρο» Mετά Το Lockdown Αν ΔEN Πέσoυν Τα Kρoύσματα

Έχουμε και την πάρα πολύ όμορφη όψη τριγώνου της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα που αν και αποκλίνουσα θα είναι ευεργετική στα ζώδια του Νερού με έμπνευση για δημιουργία, υλοποίηση ονείρων και στόχων αλλά και εύνοια στα αισθηματικά.

Tι Φέρνει η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου στα 12 ζώδια:

Κριός

Μπορεί ειδικά το τρίτο δεκαήμερο να έχει δεχτεί και το μεγαλύτερο πλήγμα πλανητικά τα τελευταία χρόνια αλλά πλέον μπαίνει μία ηλιαχτίδα φωτός εφόσον εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ειδικά στα οικονομικά σας.

Εάν είχατε βάλει στο ντουλάπι υποθέσεις χρηματοοικονομικές που σχετίζονται με αποζημιώσεις, διατροφές, δικαστικά, γραφειοκρατικά ή επιδόματα ήρθε ο καιρός για την επανεκκίνηση των διαδικασιών προς όφελος σας!

Ταύρος

Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε τη συγκεκριμένη περίοδο μία καινούρια σχέση ή συνεργασία η οποία φαίνεται να έχει τα εφόδια για ένα ευοίωνο μέλλον και με τα συστατικά που χρειάζονται για την δημιουργία σταθερών βάσεων και αξιών για την εξέλιξη σας.

Επίσης ευνοείται η μάθηση και ότι σχετίζεται με το εξωτερικό για να αρχίζουν να υλοποιούνται σιγά σιγά με και σταθερούς ρυθμούς οι στόχοι που είχατε από την αρχή της χρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Zευγάρι Με Πασίγvωστη Ελληνίδα Hθοπoιό, Ο Δημήτρης Πυργiδης Τoυ «Big Brother»! (Pic)

Δίδυμος

Εάν και είστε από τους ανήσυχους του ζωδιακού δείχνετε να προσαρμόζεστε των καταστάσεων αυτό το διάστημα ξεκινόντας νέες μεθόδους ψυχαγωγίας και ενασχόλησης για αλλάξετε τους ρυθμούς της καθημερινής σας ρουτίνας που δεν αντέχετε στο ίδιο μοτίβο.

Θα βρείτε αυτόν τον τρόπο αυτό το διάστημα μέσω του ταλέντου σας που δεν είναι άλλο από το επικοινωνιακό. Οι αλλαγές ξεκινούν από μέσα σας αργά αλλά επεκτείνονται στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σας!

Καρκίνος

Αν εξαιρέσουμε το υπόλοιπο σκληροπυρηνικό πλανητικό σκηνικό που σχηματίζεται δυσαρμονικά για εσάς και σας ταλαιπωρεί καιρούς τώρα η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη σας θα σας δείξει την λύση. Σε ένα τυχερό για εσάς οίκο κορυφώνεται το φεγγάρι του Νοέμβρη δίνοντας σας έμπνευση, φλερτ, καλύτερη σχέση με τα παιδιά αλλά και τύχη για να σας ωθήσει μπροστά.

Είναι ο καιρός για να πάρετε πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσετε την τύχη που θα σας έρθει που προβλέπεται να είναι από τα παιδιά, την σχέση μας αλλά και από την έφεση σε τυχερά παιχνίδια χωρίς αυτό βεβαίως να είναι ώθηση προς αυτά. Ευνοούνται και οι ενάρξεις καινούριων σχέσεων όπως και ένας καινούριος έρωτας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λiτσα Πατέρα ΜΑΣ Πpoειδοπoιεi: Kαpμικές Συvαvτήσεις & Nέoι Έpwτες Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

Λέων

Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα επικοινωνίας αυτό το διάστημα και την κωλυσιεργία ή αλλιώς την καθυστέρηση σε ζητήματα οικονομικής φύσεως το φεγγάρι του Νοεμβρίου δίνει λύσεις κυρίως σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών προβλημάτων που είχαν προκύψει τον τελευταίο καιρό.

Αυτό το διάστημα μπορείτε να εκκινήσετε ζητήματα ακίνητης περιουσίας πώλησης ή αγοράς σε εσάς που σας απασχολεί κάτι τέτοιο και να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στον οικογενειακό σας χώρο!

Παρθένος

Η ώθηση που θα σας δοθεί με το συγκεκριμένο φεγγάρι αφορά την επικοινωνία που είναι το κλειδί για εσάς αυτον τον καιρό για να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν.

Παρ’ ότι υπάρχουν κοσμικά δυσκολίες στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία εσείς θα βρείτε την λύση. Θέματα εγγράφων που είχατε ξεχάσει ή αφήσει, τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για την επανεκκίνηση τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στηv Mοvαξιά ΠΡΙΝ Βγει Το 2020: Τα 4 Tυχερά Ζώδια Πoυ Θα Έχουν Φέτoς Επαvασύνδεση

Ζυγός

Οικονομικά εστιάζονται οι δυσκολίες με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού για εσάς. Πρέπει να ταξινομήσετε καλύτερα και πιο σοφά τα οικονομικά σας με πλήρη εικόνα εσόδων-εξόδων γιατί προβλέπεται δυσκολία σε αυτόν τον τομέα.

Δεν προτείνεται κάποιο νέο ξεκίνημα που να σχετίζεται με άνοιγμα των οικονομικών σας εκτός και αν είστε 100% σίγουροι για το αποτέλεσμα!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη το ζώδιο σας σας δίνει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα που μπορούν να εκκινηθούν για αρχή από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αλλαγές σε εξωτερική εμφάνιση ευνοείται μιας και που θα ακτινοβολείτε σίγουρα και ως πόλος έλξης θα μαγνητίζετε τους άλλους, αλλά θα καταφέρετε και τους σκοπούς σας. Ειδικά για το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, σας δίνετε η ευκαιρία για νέες σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εivαι Οριστικό: Επiσημα «Παpάταση» Lockdown, Mετά Το Σημεριvό ‘Pεκόρ’ Των 3.316 Κpoυσμάτων

Τοξότης

Φαίνεστε μπλοκαρισμένοι αυτό το διάστημα και όλα ξεκινούν από την ψυχολογία σας. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο ώστε να δώσετε το έναυσμα στο μυαλό σας να ξεφύγει από την κατήφεια που έχετε πέσει το τελευταίο διάστημα.

Εφόσον ξεκινήσετε κάποιες δραστηριότητες πνευματικές, (διάβασμα, ψυχαγωγία, κλπ) φαίνεται να ανοίγει αρκετά το τοπίο για εσάς προς το τέλος του μήνα!

Αιγόκερως

Νέοι στόχοι, νέα ξεκινήματα. Τις ημέρες επιρροής της νέας Σελήνης μέχρι και το τέλος του μήνα μπορείτε να ξεκινήσετε, να βάλετε μπρος στόχους και προσδοκίες που είχατε θέσει τα προηγούμενα διαστήματα.

Μπορεί να το θεωρείτε ανέφικτο λόγω των δυσκολιών που έχετε περάσει τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα σας δίνετε αυτή ευκαιρία και εφόσον σας παρουσιαστεί θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Υδροχόος

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα μετ’ εμποδίων. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Τα σκαμπανευάσματα τα οποία έχετε δεν σας βοηθούν να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις.

Θα υπάρξουν ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να εξεταστούν σοφά, σταθερά και δομημένα εάν είστε αποφασισμένοι για κάποιο νέο μεγάλο βήμα που αφορά την καριέρα σας!

Ιχθείς

Οι πιο ευνοημένοι της νέας Σελήνης είστε οι Ιχθείς ειδικά του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σας. Πολύ θετικό το διάστημα της νέας Σελήνης απέχοντας από το υπόλοιπο πλανητικό σκληρό σκηνικό και δίνοντας σας δυνατά εφόδια για τη συνέχεια.

Νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με εκπαίδευση, εργασίες και μη, στο εξωτερικό και βαθύτεροι στόχοι που έχετε τώρα είναι ο καιρός για βάλετε μπρος τις μηχανές και να ξεκινήσετε άμεσα. Μπορούν κάποια όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...