Nέα Σελήνη Aύριο στο Τoξότη Φέρvει Ανατρoπές: Καρμικές Συvαντήσεις και Νέoι Έpwτες Για 5 Ζώδια

0
5828

Nέα Σελήνη Aύριο στο Τoξότη Φέρvει Ανατρoπές: Καρμικές Συvαντήσεις και Νέoι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Δες τώρα τι φέρνει στο ζώδιο σου- Ποια ζώδια ευνοεί αυτή η νέα Σελήνη;

Είναι μια έντονη, αλλά και δυναμική περίοδος και εσύ αντιδράς με την παραμικρή αφορμή που θα σου δοθεί, ενώ τραβάς τα πράγματα στα άκρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως η….

Τα ζώδια σήμερα και οι όψεις της Σελήνης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό σε κενό πορείας μέχρι τις 06:07 όπου περνά στον Τοξότη, χωρίς να σχηματίζει καμία κύρια όψη σήμερα.

Ας δούμε τις προβλέψεις της Πέμπτης 5/9 για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, παρά τα θετικά σημεία που υπάρχουν και εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εμπιστεύεσαι άκριτα την τύχη ή κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν και αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις ή σε εμπλέκει σε μπελάδες, ενώ παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να σε αφήσουν «ξεκρέμαστο» πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η υπεραισιοδοξία και η ανάγκη σου για ανοίγματα σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις που τελικά μπορεί να μετανιώσεις, ενώ θα πρέπει να προφυλάσσεις περισσότερο τα νώτα σου από τις κακοτοπιές και τις παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι καθόλα τυπικός, αλλά και καθόλα νομότυπος με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Χάvεται» Mπρoστά της η Tατιάvα: Δεiτε Για Πρώτη Φoρά Την Kαλλoνή Aδελφή Τoυ Ευαγγελάτου

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθείς να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, ωστόσο υπάρχουν πιθανώς και κάποιες ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα, αντί να ξοδεύεσαι σε παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις με ένα πρόσωπο από το κοντινό σου περιβάλλον ενδεχομένως να οδηγηθούν σε αδιέξοδο σήμερα, καθώς αισθάνεσαι πως δεν συμπνέουν οι απόψεις σας, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα δεσποτικός και ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας ελάχιστη ελευθερία κινήσεως στην άλλη πλευρά, χωρίς να λείπουν και οι εξάρσεις ζήλιας. Είναι όμως μέρες που η αγάπη νικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρειάζεται να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να δεις συλλογικές υποθέσεις να προχωρούν, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι σχεδόν απαγορευτική για τη διαχείριση οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν λιγάκι και τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας μονοπωλούν την προσοχή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο όπως είναι τώρα διαμορφωμένο το υπάρχον πλαίσιο, σε απομακρύνει από τα προσωπικά σου, λόγω φυσικής ή συναισθηματικής απόστασης. Ο Ερμής όμως, ο κυβερνήτης σου, σε καλή όψη με τον Κρόνο σε βοηθά να βρεις λύσεις!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να αποφύγεις οποιαδήποτε βιαστική κίνηση σήμερα στα επαγγελματικά, ενώ γενικότερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προωθείς προς τα έξω, στις κοινωνικές σου επαφές. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Φωτιά στην Αθήvα: Σκληpή Mάχη Από την Πυρoσβεστική! Οι Πρώτες Εικόvες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα κρατά τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να βαριέσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό, ενώ υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε κάπως απερίσκεπτες ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να κατευθύνεις την όρεξη που έχεις σε δημιουργικά κανάλια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι ελαφρώς εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου και αυτό μεγαλώνει τις αποστάσεις που σε χωρίζουν με τα άλλα πρόσωπα, μπορείς όμως τελικά να γεφυρώσεις τις αποστάσεις, αφού φίλοι δίνουν λύσεις στα αδιέξοδα που υπάρχουν στα αισθηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ γενικότερα φρόντισε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς, λόγω συνθηκών, με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες ανάπτυξης στα οικονομικά. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα χρειάζεται από την πλευρά σου λεπτότερους χειρισμούς, παρότι έχει πολλές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένος. Απόφυγε όμως παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά «θέλω».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου σήμερα είναι μια σημαντική προτεραιότητα για σένα, που όμως βαδίζουν πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες, καθώς από τη μια είσαι πολύ δοτικός και εξωστρεφής, αλλά από την άλλη θυμώνεις και εκρήγνυσαι όταν οι άλλοι αντιδρούν σε αυτά που εσύ έχεις κατά νου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα μοιάζουν να λειτουργούν σαν εμπόδια και οι οφειλές ή τα χρέη πιέζουν έντονα τα σχέδια που έχεις κατά νου, προς υλοποίηση. Μπορείς όμως να στηριχτείς και στον παράγοντα της τύχης για λύσεις. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια λίγο πιο πιεστική ημέρα η σημερινή σε μια περίοδο που ευνοείσαι, καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν ελαφρώς. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα τη λήψη βιαστικών αποφάσεων, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά και η ανάγκη για λύσεις εδώ και τώρα, οδηγούν σε λάθη. Προτίμησε λοιπόν να ζητήσεις και τη στήριξη τρίτων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ο απατηλός Ποσειδώνας απέναντι της φέρνουν περίεργες καταστάσεις στα αισθηματικά, θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείς με σύνεση και ρεαλισμό για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις. Άλλωστε, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλή όψη με τον Κρόνο δίνει ευκαιρία να δεις καθαρά τα θέλω σου!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να είσαι λιγότερο εριστικός απέναντι στους συνεργάτες σου, ενώ οι τάσεις υπερβολής από μέρους σου δε λείπουν. Προτού λοιπόν προβείς σε ενέργειες, φρόντισε να έχεις αναλογιστεί και τις συνέπειες. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να αφουγκραστείς σαν καλός ακροατής όλα όσα έχουν να σου πουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, ενώ γενικότερα είναι μια καλή ημέρα για να αδράξεις ευκαιρίες επικοινωνίας που σου παρουσιάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πλέον είσαι σε μια περίοδο που αναζητάς περισσότερη ασφάλεια στις επιλογές σου, ωστόσο σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά ή το εργασιακό περιβάλλον, με συναδέλφους, πελάτες ή προμηθευτές. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μετά τις προηγούμενες ημέρες που πρωταγωνιστούσες στις εξελίξεις σήμερα ηρεμείς και προσπαθείς να κατεβάσεις τους τόνους, όμως η σημερινή μέρα φέρνει παρορμητικότητα αλλά και την αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά κυρίως σε ό,τι αφορά τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο να θυμάσαι πως οι δυσκολίες σκοπό έχουν να σου δείξουν την πραγματικότητα και να σε αποδεσμεύσουν από ότι σε κρατάει πίσω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά εpwτικός σήμερα με την αντίθεση Αφροδίτη-Ποσειδώνα, παρά τις αντιξοότητες, ωστόσο τα προσωπικά σου δεν μένουν ανεπηρέαστα από την επιρροή της ημέρας, έτσι λοιπόν συναντάς κάποιες δυσκολίες στις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι οποίες τελικά λύνονται!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά πλήττονται επίσης από τον περίεργο χαρακτήρα της ημέρας, απόφυγε λοιπόν οποιοδήποτε μεγαλεπήβολο σχέδιο που σχετίζεται με την τσέπη και το πορτοφόλι σου. Επίσης, να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι οφειλές ή απλήρωτους λογαριασμούς. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινούμενη στο δικό σου ζώδιο, μαρτυρά πως άγεσαι από τις συνθήκες καθώς τα περιθώρια επιλογών που έχεις αυτή τη στιγμή μοιάζουν κάπως περιορισμένα, αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβρη. Επιπλέον ετοιμάζεις πολλά και σημαντικά πράγματα, ακόμη και σε πείσμα εκείνων που μοιάζουν να φέρνουν εμπόδια στο δρόμο σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις φέρνουν πονοκέφαλο και υπάρχουν πράγματα που είναι έξω από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής, γεγονός που σου «δένει» τα χέρια, ενώ καλείσαι ταυτόχρονα να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε μια υπόθεση. Είναι λοιπόν προφανές πως είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά τον απαιτητικό χαρακτήρα της σημερινής ημέρας, εσύ καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έχεις πάντως σήμερα ένα καλό νέο για τη δουλειά ή τα οικονομικά, με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις αποφάσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προβληματίζεσαι έντονα από γεγονότα που συμβαίνουν σε πρόσωπα του περίγυρού σου, τα οποία σε επηρεάζουν έμμεσα, ενώ και εσύ από την πλευρά σου καλείσαι να χτίζεις γέφυρες επικοινωνίας δείχνοντας περισσότερη κατανόηση. Λύσεις και μπόλικη Τύχη πάντως, υπάρχουν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια συμφωνία στην οποία είχες επενδύσει, ενδεχομένως να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελες, ενώ υπάρχουν παρόλα αυτά ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου προς τρίτα πρόσωπα. Ο Ερμής σε καλή όψη με τον Κρόνο στο ζώδιό σου άλλωστε φέρνει χρήσιμα νέα και πληροφορίες! Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, ωστόσο υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόφυγε να είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού έτσι περιορίζεις την έκφραση του άλλου ατόμου και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις, ενώ θα πρέπει παράλληλα να είσαι περισσότερο ευέλικτος στις υποθέσεις που θα αντιμετωπίσεις σήμερα. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μια σχέση με ένα φιλικό σου πρόσωπο περνά από δοκιμασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά είναι εκείνα που αποτελούν το αγκάθι και σου στερούν τη δυνατότητα στην παρούσα φάση να πραγματοποιήσεις όσα ονειρεύεσαι, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις και εσύ μια σειρά στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι. Αν το καταφέρεις, σου ανοίγονται πόρτες και τακτοποιούνται σημαντικές οφειλές σου! Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά είσαι σε μια βοηθητική περίοδο, στην οποία όμως ακολουθείς το πλάνο των άλλων και ενώ τις άλλες μέρες αυτό δεν φαίνεται να σε ενοχλεί, σήμερα θέλεις να κάνεις την δική σου επανάσταση! Μπορείς όμως να επωφεληθείς από την εύνοια του τριγώνου Ερμή-Κρόνου που φέρνει νέους στόχους αλλά και εύνοια για συμφωνίες, έγγραφα και υπογραφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια έντονη αλλά και δυναμική περίοδος και εσύ αντιδράς με την παραμικρή αφορμή που θα σου δοθεί, ενώ τραβάς τα πράγματα στα άκρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, όμως η αντίθεση Αφροδίτη-Ποσειδώνα σε κάνει να μαγεύεις και να μαγεύεσαι από το ταίρι σου! Αυτό όμως κρύβει και κινδύνους….

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τοποθετώντας τη δυναμική σου σε δημιουργικά κανάλια μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο, αρκεί να έχεις συγχρονιστεί με τις τωρινές συνθήκες. Επίσης απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σήμερα ως προς την καριέρα ή πρόσωπα κύρους. Το Tετράγωνο Eρμή-Δiα Φέρvει «Μεγάλες» Eκπλήξεις ΔΕΣ> ΕΔΩ….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...