«Μoυ Eλεγε Πως Θα Με Παvτρευτεί και το Βpάδυ…» Ξεσπά και Αποκαλύπτει η Tζoύλια Noβα

0
1625

«Μoυ Eλεγε Πως Θα Με Παvτρευτεί και το Βpάδυ…» Ξεσπά και Αποκαλύπτει η Tζoύλια Noβα

Ξεσπά και αποκαλύπτει η Tζoύλια Noβα.

Η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για τους λόγους που την έφεραν στον χωρισμό με τον άντρα που ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο – Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον…

Ξεσπά και αποκαλύπτει η Tζoύλια Noβα.

Ετσι πήρα την απόφαση να χωρίσω.

Η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για τους λόγους που την έφεραν στον χωρισμό με τον άντρα που ήταν ένα βήμα πριν τον γάμο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Άpη Στον Kριό: Φτάvουν «Αvατροπές» Σε Έpwτα-Χpήμα Για 4 Ζώδια

Η Τζούλια Νόβα λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day, της Σταματίνας Τσιμτσιλή κι έκανε αποκαλύψεις που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα.

«Τις πρώτες δύο εβδομάδες η μητέρα μου ήταν πάρα

πολύ άσχημα, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμουν εγώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Υπόθεση 10χροvης- Aποκάλυψη ‘Φωτιά’ Για 33χpονη: «Πλoύτισε Ξαφvικά Τoυς Tελευταioυς Μήvες»

Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση.

Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω.

Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς.

Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε «εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι». Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Επανασύvδεση «Αvατρέπει» Tα Πάvτα Σε 5 Ζώδια

Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα. Όταν γνωριστήκαμε ένιωσα ότι ταιριάζαμε σε όλα, τουλάχιστον από την πλευρά μου γιατί από την πλευρά του δεν είμαι σίγουρη μετά από αυτά που μου είπε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε»…

Γιάννης Μάρκου: «Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου»

Ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα έκανε νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό του. Βέβαια, σε αυτές έκανε και μερικές αποκαλύψεις. Όπως έκανε γνωστό, μετά το χωρισμό τους, έχει προχωρήσει τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τρiγωvο Σελήvης-Πλούτωvα & Δiα Κpύβει Εκπλήξεις: Γυpiζει ο «Τpοχός» Σε Έpwτα-Xρήμα Για 6 Ζώδια

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και δεν δίστασε να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Ισχύει ότι η Τζούλια επέλεξε να χωρίσουμε. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα το δείξει ο χρόνος. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης δεν κάνεις πρόταση γάμου έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση, συζήτηση είχε γίνει.

Αν κάνει μια σοβαρή σχέση θα χαρώ, δε θα νιώσω πικρία, τη Τζούλια την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν τη βλέπω σαν σύντροφο. Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου, δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αλλά θα προχωρήσω σε σχέση, είναι νωρίς ακόμα. Φλερτάρω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου μεταξύ άλλων…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...