Mόλις Ανακοιvώθηκε: Mαχητικά Βομβάpδισαν Τις Τουpκικές Δυvάμεις Στη Λιβύη! Φωτo

0
1037

Mόλις Ανακοιvώθηκε: Mαχητικά Βομβάpδισαν Τις Τουpκικές Δυvάμεις Στη Λιβύη! Φωτo

Σφοδρή επίθεση στις Τουρκικές Δυνάμεις.

Αεροπορική επίθεση κατά τουρκικών στρατιωτικών στόχων στη Λιβύη – Μαχητικά αγνώστου ταυτότητας χτύπησαν τη βάση Αλ Βατίγια στη Λιβύη, όπου βρίσκονται δυνάμεις του τουρκικού στρατού, μεταδίδει το…

Αεροπορική επίθεση κατά τουρκικών στρατιωτικών στόχων στη Λιβύη.

Μαχητικά αγνώστου ταυτότητας χτύπησαν τη βάση Αλ Βατίγια στη Λιβύη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άvοιξαν Τα Στoματα Για Την Μενεγάκη: «H Eλέvη Θα Γυpίσει Στην Τηλεόpαση Με Kάτι Πoυ…»! Φωτo

Μαχητικά αγνώστου ταυτότητας χτύπησαν τη βάση Αλ Βατίγια στη Λιβύη, όπου βρίσκονται δυνάμεις του στρατού της Τουρκίας, μεταδίδει το διεθνές πρακτορείο Reuters και τα τουρκικά ΜΜΕ.

Ο Αμπντουλμανίκ ελ Μεντενί, εκπρόσωπος της επιχείρησης «Οργισμένο Ηφαίστειο» που διεξάγει ο στρατός της Τρίπολης, σε μήνυμά του στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζει, ωστόσο, ότι η αεροπορική επίθεση στη βάση Αλ Βατίγια έγινε από αεροσκάφη Mirage 2000-9 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), τα οποία απογειώθηκαν από τη βάση Sidi el-Barani κοντά στα σύνορα της Λιβύης με την Αίγυπτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Eκλειψη Στον Αιγόκεpω Κpύβει Eκπλήξεις: Το Παpελθόν Επιστpέφει «Επiμοvα» Για 3 Ζώδια

Λίβυος αξιωματούχος μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας στο τουρκικό πρακτορείο

ειδήσεων «Αναντολού», είπε ότι η επίθεση στην Αλ Βατίγια έγινε τη νύχτα και ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς ή τραυματίες, παρά μόνο κάποιες ζημιές σε στρατιωτικό εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Ξαφvική Επαvασύvδεση «Αvατρέπει» Δεδoμέvα Σε 5 Ζώδια

Αντίποινα υπόσχεται ο Λίβυος υπουργός Άμυνας Ναμρούς, λέγοντας ότι στέφθηκε με αποτυχία η αεροπορική επίθεση που εκτέλεσαν με ξένα αεροσκάφη που στηρίζουν τον ένοχο του πολέμου, Χαλίφα Χαφτάρ.

«Η στόχευση σημαντικών εγκαταστάσεων στα σύνορα της Λιβύης δείχνει ότι ορισμένα κράτη εξακολουθούν να εμπλέκονται σε επιθέσεις κατά της νόμιμης κυβέρνησης. Θα δοθεί απάντηση σε αυτή την επίθεση σε κατάλληλο χρόνο και τόπο», σημείωσε ο Λίβυος υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Nέα Σελήvη Στoν Toξότη ‘Κpύβει’ Eκπλήξεις: Τα 6 Ζώδια Πoυ Έχoυν «Kάθετες» Aλλαγές Σε Έρωτα-Χρήμα

Την ίδια ώρα, δεκάδες είναι τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα της Τουρκίας που επευφημούν

τη φωτογραφία του υπ. Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, μπροστά από ένα ρωσικό ελικόπτερο Mi-24, το οποίο φέρεται να έχει κατασχεθεί από τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε δημοσιογράφο του BBC.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> To Tετράγωvο Σελήvης Στο Tοξότη Φέρvει Αvατpoπές: Το Παpελθόν «Eπισκέπτεται» Δυvαμικά 3 Ζώδια

Ο συγκεκριμένος τύπος ελικοπτέρων χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ και, όπως σχολιάζεται, η στάση του Τούρκου υπουργού Άμυνας μπροστά από το ρωσικό κατασχεμένο ελικόπτερο στέλνει ένα… «διακριτικό μήνυμα στη Ρωσία, που υποστηρίζει την αντίθετη από την Τουρκία πλευρά στον πόλεμο της Λιβύης.

Στο μεταξύ, τα βέλη του προς την Αίγυπτο, εξαπολύει για άλλη μια φορά ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι, με αφορμή τη Λιβύη. «Είναι κωμικοτραγικό να κατακρίνουν τις επιχειρήσεις μας κατά της τρομοκρατίας (στο βόρειο Ιράκ) εκείνοι που έδιωξαν τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους κι απειλούν να επέμβουν στη Λιβύη, υποστηρίζοντας έναν άλλο πραξικοπηματία», αναφέρει η ανακοίνωση του Χαμί Ακσόι…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...