Έκτακτο Επίδομα Μέχρι 300 Eυρώ ΠΡIN Το Πάσχα! Οι 4 Κατηγορίες Tων Δικαιούχων

0
5232

Έκτακτο Επίδομα Μέχρι 300 Eυρώ ΠΡIN Το Πάσχα! Οι 4 Κατηγορίες Tων Δικαιούχων

Ποιοι θα λάβουν αυτό το επίδομα;

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το ποσό του έκτακτου επιδόματος δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τα 250 ευρώ -δηλαδή το ποσό των Χριστουγέννων- και να φτάσει και τα 300 ευρώ. Τα κριτήρια για το έκτακτο επίδομα θα…

«Κλειδώνει» το σενάριο για την ενίσχυση.

Ποιοι θα λάβουν αυτό το νέο έκτακτο επίδομα;

Τα κριτήρια για το έκτακτο επίδομα θα είναι εισοδηματικά και περιουσιακά. «Κλειδώνει» το σενάριο που θέλει την κυβέρνηση να δίνει ένα έκτακτο επίδομα το Πάσχα, για να αντιμετωπιστεί το κύμα ανατιμήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Πρoσοχή!! Το Kάνουν OΛΕΣ Οι Γυναίκες Στον Κόλπo Τoυς Και «Πρέπει Nα Tο Σταματήσoυν Aμέσως»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, το έκτακτο επίδομα θα αποδοθεί στα πρότυπα που ακολουθήθηκαν και τα Χριστούγεννα, με τις έκτακτες παροχές σε χαμηλοσυνταξιούχους, ΑμεΑ και αδύναμα νοικοκυριά.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, το ποσό του έκτακτου επιδόματος δεν αποκλείεται να ξεπεράσει

τα 250 ευρώ -δηλαδή το ποσό των Χριστουγέννων- και να φτάσει και τα 300 ευρώ. Τα κριτήρια για το έκτακτο επίδομα θα είναι εισοδηματικά και περιουσιακά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Όμως η Ηλικία Tης Πρώτης Γέννας, «Δείχvει» Μέχρι ΠΟΤΕ Mπορεί Nα Zήσει Miα Γυναίκα

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να τεθεί «ταβάνι» στα 600 ευρώ για τους συνταξιούχους. Οι υπόλοιπες κατηγορίες δικαιούχων αναμένεται να είναι τα ΑμεΑ, οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και οι άνεργοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διαμηνύσει πρόσφατα ότι δεν θα ληφθούν οριζόντια μέτρα, όπως η μείωση του ΦΠΑ ή η μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, καθώς θα ευνοούσαν άπαντες, ακόμα και τους έχοντες. Όπως είχε πει, τα μέτρα στήριξης θα είναι στοχευμένα στους πιο αδύναμους. Πηγή: typosthes.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.