Τα 3 Ζώδια Πoυ «Διαισθάvovται» Τα Aσχημα Nέα Πoλύ Πριv Συμβούv

0
568

Τα 3 Ζώδια Πoυ «Διαισθάvovται» Τα Aσχημα Nέα Πoλύ Πριv Συμβούv

Νοιώθουν τα πάντα πριν καν συμβούν- Ποια είναι τελικά αυτά τα 3 ζώδια;

Υπάρχει πάντα κάποιος στον περίγυρό μας που έχει περισσότερη διαίσθηση από τους υπόλοιπους και αυτό ισχύει και στην αστρολογία. Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα διαφορετικό χάρισμα, αλλά κάποια τείνουν να γνωρίζουν…

Υπάρχει πάντα κάποιος στον περίγυρό μας που έχει περισσότερη

διαίσθηση από τους υπόλοιπους και αυτό ισχύει και στην αστρολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ζάκυνθος: «Πύριvη» Nύχτα στο Νησi- Καίγoνται Σπiτια! Σκληρή Mάχη από Πυρoσβεστική

Κάθε ζώδιο έχει κι από ένα διαφορετικό χάρισμα, αλλά κάποια τείνουν να γνωρίζουν όταν πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, πριν αυτό συμβεί καν.

Δείτε αυτά τα τρία ζώδια παρακάτω:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το πρώτο ζώδιο του νερού στο ζωδιακό κύκλο και η συναισθηματική του διαίσθηση είναι ασύγκριτη. Είναι εξαιρετικά δεκτικός στο περιβάλλον του – όπως και στα συναισθήματα των άλλων.

Αν κάποιος επρόκειτο να τον πλησιάσει με άσχημα νέα, πιθανόν να ένιωσε τα συναισθήματά του συγκεκριμένου ατόμου πριν μιλήσουν. Είναι επίσης φοβερά εμπαθής στον πόνο και το συναίσθημα των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Στον Ταύρo Φέρvει «Ανατρoπές»: Ξαφvικές Επαvασυνδέσεις & Nέοι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Σκορπιός

Μπορεί να είστε ήσυχοι και μυστηριώδεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει γύρω σας. Αντιθέτως, γνωρίζετε παραπάνω απ’ όσα θα έπρεπε.

Σας αρέσει να ψάχνετε κάτω από την επιφάνεια και να ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, γι’ αυτό πολλοί σας φοβούνται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως Το Έκαvε η Χρηστίδου Στo Mαραvτiνη!! Η Απiστευτη Κίvηση Πoυ ΔEN Περiμεvε Kανεiς

Ιχθείς

Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας κυβερνά την φαντασία, τα όνειρα και το υποσυνείδητο. Με άλλα λόγια, νιώθετε τα πάντα. Τα μάτια και το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτα.

Είναι ένα πράγμα να είσαι γεννημένος με διαίσθηση, κι άλλο να είσαι Ιχθείς. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο, στην πραγματικότητα ζείτε παντού….πηγή

Aλλάζoυν «Όλα» Λiγο Πριν Bγει Το 2019: Τα 5 Ζώδια Πoυ θα Έχoυν Φέτος Ξαφvική Eπαvασύνδεση

Το 2019 θα δώσει καρμικούς δεσμούς και επανασυνδέσεις σε κάποια ζώδια.

Θα μπορέσουμε το 2019 να είμαστε και πάλι μαζί; Αρκετοί άνθρωποι, έχουν την επιθυμία, το όνειρο ή αλλιώς και το απωθημένο, να βρεθούν ξανά στην αγκαλιά ενός παρελθοντικού έpwτα… Σας έχουμε πιο κάτω όλα πρέπει να μάθετε…

Μία από τις προσδοκίες σας είναι μέσα στην χρονιά να δοθεί και πάλι η ευκαιρία

για μία πολυπόθητη εpwτική επανασύνδεση που θα μπορέσει να σας χαρίσει στιγμές που πραγματικά σας έχουν λείψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κατερiνα Τσάβαλoυ-Δημήτρης Στεργίoυ: Bάφτισαν την Kόρη τους με Νoνούς Κοριvθίου-Aϊβάζη! Οι Πρώτες Φωτo

Το 2019 ομολογουμένως δεν είναι μία χρονιά που δίνει μεγάλες και σπουδαίες ευκαιρίες για μία ερωτική επανασύνδεση (όπως το 2018), παρόλα αυτά θα υπάρχουν κάποια χρονικά διαστήματα που συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, θα μπορέσουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα και να βρεθούν και πάλι μαζί με μία σχέση του παρελθόντος. Ποιες είναι οι ημερομηνίες αλλά και οι τυχεροί που θα έχουν μία επανασύνδεση;;;;

Δες παρακάτω, αλλά … άνοιξε και τον αστρολογικό χάρτη σου, γιατί θα δοθούν στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις:

Από 5 έως και 28 Μαρτίου 2019: Ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ, συγκεκριμένα από την 29η-16η μοίρα. Τα ζώδια που θα μπορούν να έχουν επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις ή και επανασυνδέσεις με άτομο του ερωτικού τους παρελθόντος, είναι οι Παρθένοι – Ιχθύς – Σκορπιοί που γεννήθηκαν στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ευκαιρίες επανασύνδεσης θα έχουν και όσοι έχουν Ωροσκόπο, Αφροδίτη, ή ακμή 5ου και 7ου οίκου σε αυτά τα ζώδια μα πιο συγκεκριμένα στις μοίρες που σας αναφέραμε παραπάνω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Bαρύ Πέvθος Στο Ελληvικό Τραγoύδι: Πέθαvε Γvωστός τραγουδιστής

Από 8 Ιουλίου έως και 1 Αυγούστου 2019, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος

στο ζώδιο του Λέοντα ενώ στην συνέχεια θα περάσει και στο ζώδιο του Καρκίνου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε περισσότερες εpwτικές επανασυνδέσεις, θα είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο να μπορέσουν αυτές οι επανασυνδέσεις να διατηρηθούν στο χρόνο, ή να είναι ήρεμες και αρμονικές, δεδομένου ότι αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται και οι Εκλείψεις του Καλοκαιριού. Τα ζώδια που θα έχουν μία επανασύνδεση είναι οι Λέοντες , Υδροχόοι, Κριοί του 1ου δεκαημέρου αλλά και οι Καρκίνοι , Αιγόκεροι, Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι όσοι από εσάς έχετε Ωροσκόπο, Αφροδίτη, ή ακμή 5ου και 7ου οίκου σε αυτά τα ζώδια αλλά και στις μοίρες 0-4 Λέοντα, Υδροχόου, Κριού αλλά και 29-23η μοίρα Καρκίνου , Αιγόκερου, Ιχθύs θα έχετε και εσείς τις ευκαιρίες για μία επανασύνδεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nεκpό Mωρό από Ρoτβάιλερ! Συγκλoνίζει ο Πατέρας Του Άτυχoυ Bρέφους: «Το Σκυλi Aυτό, Ήταν πάvτα…»

Από 31 Οκτωβρίου ως 20 Νοεμβρίου 2019, ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από την 27η ως την 11η μοίρα του Σκορπιού. Σε αυτή τη χρονική περίοδο θα υπάρξουν πολλές αναμοχλεύσεις του παρελθόντος που θα οδηγήσουν σε μία αισθηματική επανασύνδεση. Ποιοι θα είστε οι τυχεροί; Ταύροι – Σκορπιοί – Καρκίνοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Ο Δίας ο πλανήτης της Τύχης, από τον Γενναιόδωρο Τοξότη, θα κινείται φαινομενικά

ανάδρομος από τις 10 Απριλίου ως τις 11 Αυγούστου, προσφέροντας ευκαιρίες για μία επανασύνδεση στους Δίδυμους – Τοξότες, Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Στην δική σας περίπτωση όμως σημαντικό ρόλο παίζει και ο αστρολογικός σας χάρτης για αυτό συμβουλευτείτε και τον αστρολόγο σας.

Ο δάσκαλος Κρόνος θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω 30 Απριλίου ως 14 Σεπτεμβρίου 2019. Ο Κρόνος, δεν δίνει ευκαιρίες, ο Κρόνος δοκιμάζει και τεστάρει, έτσι λοιπόν μία επανασύνδεση που είναι πιθανό να συμβεί αν μία σχέση δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, θα δοκιμαστεί πολύ για να αποδειχθεί αν αξίζει να διατηρηθεί στο χρόνο. Οι τυχεροί εδώ θα είστε οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι (θα παιδευτείτε όμως σας το λέω) αλλά και οι Παρθένοι που γεννηθήκατε στο 2ο δεκαήμερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θοδωρής Αθερiδης: Το Mωρό Πoυ Τoυ Aλλάζει την Zωή! Σε Πελάγη Eυτυχίας o ηθoποιός

Ο Ανατρεπτικός και φιλελεύθερος Ουρανός, προτιμά να φέρνει στη ζωή μας νέους

ανθρώπους, όμως το διάστημα 1-5 Ιανουαρίου από το ζώδιο του Κριού αιφνιδιάζει με αλλαγές την αισθηματική ζωή των Κριών – Ζυγών – Τοξοτών του 3ου δεκαημέρου. Από αυτά τα ζώδια μπορείτε να έχετε μία επιτυχημένη εpwτική επανασύνδεση οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι δεν θα έχετε σταθερότητα στην επανασύνδεση, ενώ μπορεί να μου απογοητευτείτε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Διάλυσε» Toν Γάμo Λiγο ΠPIN Γίvει!! Eξαλλη η Νύφη Eβρισε Γαμπρo, Συγγεvείς και Φίλoυς

Επιπλέον οι Ταύροι, Σκορπιοί, αλλά και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα ζήσετε και εσείς με την σειρά σας τους αιφνιδιασμούς με το παρελθόν σας την περίοδο από τις 12 Αυγούστου ως το τέλος της χρονιάς. Από εσάς οι Ταύροι και Σκορπιοί δεν πρέπει να επενδύσετε πολλά σε μία επανασύνδεση, για το λόγο ότι το κλίμα της αισθηματικής σας ζωής θα είναι μεταβαλλόμενο!

Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από 21 Ιουνίου- 27 Νοεμβρίου από την 18η -15η μοίρα. Οι Παρθένοι – Ιχθύς και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να ζήστε το δικό σας «παραμύθι» βλέποντας μία σχέση του παρελθόντος να αναζωπυρώνεται. Από τα παραπάνω ζώδια θα μπορέσετε να διατηρήσετε την επανασύνδεση οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου.

Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω από 24 Απριλίου έως 3 Οκτωβρίου 2019, από την 23 ως την 20 μοίρα. Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, θα προσπαθήσετε με νύχια και με δόντια να κρατήσετε το παρελθόν στη ζωή σας, όμως αυτό μπορεί να λειτουργήσει καταστροφικά για εσάς. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να καταφέρετε μία επανασύνδεση που θα έχει βάθος και ουσία…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.