Η Μικpή Μαpκέλα «Eσπασε» Τη Σιωπή της: Aυτός Ήταν ο Άνδpας Στο Διαμέpισμα Mαζί Με Την 33χροvη

0
1584

Η Μικpή Μαpκέλα «Eσπασε» Τη Σιωπή της: Aυτός Ήταν ο Άνδpας Στο Διαμέpισμα Mαζί Με Την 33χροvη

Συγκλονιστική στη κυριολεξία η μαρτυρία της- Φωτό.

Η 10χρονη “έσπασε” την σιωπή της- Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης, ενώ νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της…

Συγκλονιστική στη κυριολεξία η μαρτυρία της

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης, ενώ νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως.

Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης απαγωγέας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μικpή Mαpκέλα- Επιβεβαιώvεται ο Xειpότερος Φόβος: «Δεν Ήταν Μόvη Στο Διαμέpισμα Με Την 33χροvη»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή.

Σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να είπε το παιδί, πρόκειται για έναν άντρα

έγχρωμο που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή και εικόνα στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Αφpοδiτη Στoυς Διδύμoυς «Κpύβει» Eκπλήξεις: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Δούν Αvατροπές Σε Έpwτα-Χpήμα

Όπως ήταν φυσικό, η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει. «Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του.

Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα

μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Άpης Στoυς Iχθύες Φέρvει Αvατρoπές: Το Παpελθόν Κάvει Δυvαμική «Eμφάvιση» Σε 5 Ζώδια

Στο διαδίκτυο αναζητούν οι αρχές τους πιθανούς συνεργούς της κατηγορουμένης στην υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας, καθώς όπως αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Star, οι ισχυρισμοί της οδηγούν τις αρχές σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών του διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Η 33χρονη έπαιζε το διαδίκτυο στα δάχτυλα, τόσο καλά, μάλιστα, που έκλεινε και δουλειές,

καθώς εκδιδόταν μέσω ίντερνετ όπως αποκάλυψε η ίδια στον ανακριτή. Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Βiκυ Παγιατάκη MΑΣ Πpoειδοπoιεί: Μετά Από Kαιpό Tύχη Σε Σχέσεις & Χpήμα Για 3 Ζώδια

Τι ισχυρίστηκε η 33χρονη κατηγορούμενη

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ

και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mικpή Μαpκέλα: Οι Φήμες Mόλις Eπιβεβαιώθηκαv! Η 33Χροvη «Τpέμει» Πλέoν Για Τη Ζωή της- Φωτo

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα…πηγή

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ από το Star:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...