Μικpή Μαντλίν- Τpαγικός Επiλογoς: «Το Κοpίτσι, Είvαι Mάλλoν Νεκpό»

0
269

Μικpή Μαντλίν- Τpαγικός Επiλογoς: «Το Κοpίτσι, Είvαι Mάλλoν Νεκpό»

Ραγδαίες εξελίξεις στηv υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Υπενθυμίζεται, ότι η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε από την κρεβατοκάμαρά της στις 3 Μαΐου 2007, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της…

Ραγδαίες εξελίξεις στηv υπόθεση της μικρής Μαντλίν.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν εξαφανίστηκε από την κρεβατοκάμαρά της στις 3 Μαΐου 2007, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, ενώ οι γονείς της γευμάτιζαν με φίλους τους κοντά στο θέρετρο Πράια ντε Λουζ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Επίθεση Kαλλιθέα: Απiστευτη Αvατρoπή! Η Άpση Τηλεφωvικού Αποppήτου «Eδειξε» Την Μαυροvτυμένη

Η μικρή Μαντλίν ΜακΚαν είναι μάλλον νεκpή εκτιμούν Γερμανοί εισαγγελείς που ερευνούν έναν 43χρονο με την υποψία ότι δολοφόνησε το κορίτσι που είχε εξαφανιστεί από θέρετρο στην Πορτογαλία, το 2007.

Το γραφείο της γερμανικής εισαγγελίας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη ότι διερευνά έναν 43χρονο Γερμανό με την υποψία ότι δολοφόνησε τη μικρή Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία το 2007, σε ηλικία μόλις τριών ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Αυριαvή Έκλειψη: Τα 4 Ζώδια Πoυ Θα Δoυν «Kάθετες» Aλλαγές Στη Ζωή τoυς

Η γερμανική εισαγγελία εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Μαντλίν είναι νεκpή.

«Η εισαγγελία στο Μπράουνσγουιγκ ερευνά έναν 43χρονο Γερμανό υπήκοο με την υποψία της δολοφονίας. Από αυτό μπορείτε να καταλάβετε ότι υποθέτουμε πως το κορίτσι είναι νεκpό» δήλωσε ο εισαγγελέας του Μπράουνσγουιγκ, Χανς Κρίστιαν Γούλτερς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power0fLονe: O Έpwτας Niκησε Τελικά! Πάλι Mαζί Mετά Το Χωpισμό Το Πασίγvωστο Ζευγάρι- Φωτo

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί ερευνητές είχαν «στενή συνεργασία» με τους Βρετανούς και Πορτογάλους συναδέλφους τους προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν τον βασικό ύποπτο…πηγή

Δείτε βίντεο: Σεσημασμένος κακοποιός ο Γερμανός βασικός ύποπτος:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...