Nέο Επίδομα Avάσα 500 Eυρώ!! Mέσα στις Eπόμενες 20 Mέρες στους λογαριασμoύς σας

0
1507

Nέο Επίδομα Avάσα 500 Eυρώ!! Mέσα στις Eπόμενες 20 Mέρες στους λογαριασμoύς σας

Δείτε ποιοι το δικαιούνται αυτό το επίδομα…

Επίδομα ανάσα 500 ευρώ μέσα στις επόμενες 20 μέρες στους λογαριασμούς σας. Επίδομα ετοιμάζονται να πάρουν εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 20 με 30 ημέρες… Το επίδομα αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως ισούται με το…

Το επίδομα αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ισούται με το μισό

του μισθού σας και κάτι παραπάνω. Οπότε κυμαίνεται από 350 ώς και 600 ευρώ στον καθένα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απoκάλυψη ‘Φωτιά’: «Στο Σπiτι της Λάσκαρη Yπήρχαν 360.000 Eυρώ. Τα Eφαγε Oλα η…»

Επίδομα αδείας ετοιμάζονται να πάρουν εκατομμύρια εργαζόμενοι στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 20 με 30 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της άδειας ο μισθωτός δικαιούται να λάβει από τον εργοδότη τις «συνήθεις αποδοχές» που θα ελάμβανε αν πραγματικά απασχολούνταν στην επιχείρηση κατά τον αντίστοιχο χρόνο της άδειάς του.

Στην έννοια των συνήθων αποδοχών περιλαμβάνεται, ότι καταβάλλεται στο μισθωτό τακτικά και μόνιμα ως αντάλλαγμα της εργασίας του, τόσο ο πάγιος μισθός ή το ημερομίσθιο, όσο και κάθε είδους πρόσθετες συμπληρωματικές παροχές, είτε σε χρήμα είτε σε είδος (όπως λ.χ. τροφή, κατοικία, ποσοστά, επιδόματα κλπ). Εκτός από τις αποδοχές της άδειας ο μισθωτός δικαιούται και επίδομα αδείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tρομάζει η Eικόνα της Απoστεωμένης Ξαvθούλας! Πoσα Κιλά Zυγiζει Πλέoν το Πρώηv Ρlus-Size Μoντέλο

Το επίδομα αδείας δεν μπορεί να υπερβεί για όσους αμείβονται με μισθό το μισό μισθό και για όσους αμείβονται με ημερομίσθιο τα 13 ημερομίσθια.

ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ

Τόσο οι αποδοχές αδείας όσο και το επίδομα αδείας προκαταβάλλονται στον μισθωτό κατά την έναρξη της άδείας του και δεν συμψηφίζονται με ανώτερες των νομίμων καταβαλλόμενες αποδοχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Lονe-‘Xαμός’: Το ‘Πε & το ΄Καvε ο Σαντρiας! Δημοσiευσε τις Συνoμιλίες του με την…

ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΔΕΙΑΣ

Αν από υπαιτιότητα του εργοδότη δεν χορηγηθεί η άδεια μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους, ο εργαζόμενος δικαιούται τις αποδοχές άδειας αυξημένες στο 100% (διπλάσιο). Δεν διπλασιάζεται όμως το επίδομα άδειας…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.