Επίδομα Αvάσα- Εγκρiθηκαν: Μπαίνoυν στους Λoγαριασμούς 500 Περiπου Eυρώ- Ποιοι θα τα Λάβoυν

0
1763

Επίδομα Αvάσα- Εγκρiθηκαν: Μπαίνoυν στους Λoγαριασμούς 500 Περiπου Eυρώ- Ποιοι θα τα Λάβoυν

To Επίδομα εγκρίθηκε και θα μπει στους λοογαριασμούς.

Τεράστια ανάσα θα λάβουν χιλιάδες Έλληνες σε μορφή… χρημάτων. Ποιοι θα βρείτε ξαφνικά ένα μεγάλο ποσό στον λογαριασμό σας; Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί στους δικαιούχους…

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί στους

δικαιούχους το επίδομα ενοικίου εφόσον οι αιτήσεις τους εγκρίθηκαν εντός του Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Εpwτικές Προβλέψεις της Τρίτης!! Παλιές Aγάπες «Φουvτώνουν» Ξαφvικά γι’ Aυτά τα 4 ζώδια

Στόχος είναι η πληρωμή να γίνεται κάθε μήνα κοντά στις 22 κάθε μήνα. Οι δικαιούχοι θα πληρωθούν το επίδομα ενοικίου μηνός, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Το επίδομα στέγασης και γενικότερα όλα τα προνοιακά επιδόματα σε άτομα με αναπηρία δε θα προσμετρούνται στο εισόδημα, όσον αφορά τα κριτήρια για τη χορήγηση του ΚΕΑ, του επιδόματος τέκνων και άλλων προνοιακών παροχών.

Σχετικά με το επίδομα ενοικίου αναμένεται να είναι αφορολόγητο και δεν υπόκειται σε κρατήσεις, να είναι ακατάσχετο, να συμψηφίζεται και να μη λογίζεται ως εισόδημα για τα κριτήρια του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και του επιδόματος τέκνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Power 0f Lονe: Άφωvοι Όλoι στο Σπiτι! Η Αποχώρηση Πασiγνωστου Παiκτη και το Πρoβλημα Υγεiας

Το επίδομα καταβάλλεται μηνιαίως με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου. Το επίδομα δεν καταβάλλεται εάν ο αιτών δεν έχει δηλώσει στην αίτησή του αριθμό τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος…

Η Ανακοiνωση της Υπoυργού: Nέο Επίδομα Αvάσα 1.150 Eυρώ! Πoιοι το Δικαιoύvται

Ποιοι Δικαιούνται τελικά αυτό το νέο επίδομα;

Η έναρξη υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην ιστοσελίδα http://epiteliki-ergasias.gov.gr/ ξεκίνησε ήδη.

Με ανακοίνωση που ανάρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebookη Έφη Αχτσίογλου, γνωστοποιεί την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα στήριξης «εγκλωβισμένων» εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η χορήγηση εφάπαξ επιδόματος ύψους 1.150 ευρώ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανοίγουμε το μεγάλο πρόγραμμα στήριξης «εγκλωβισμένων» εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

Ο πρώτος κύκλος της δράσης αφορά εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, καθώς και εργαζόμενους που συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν σε τριμερείς συμφιλιωτικές συναντήσεις του Υπουργείου Εργασίας.

Το πρόγραμμα θα καλύψει αρχικά 13.400 ωφελούμενους, οι οποίοι θα λάβουν εξατομικευμένη συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση σε οριζόντιες δεξιότητες και γνώσεις, καθώς και εφάπαξ επίδομα.

Οι αιτήσεις για εγγραφή στο μητρώο ωφελουμένων μπορούν να υποβάλλονται ήδη στην ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://epiteliki-ergasias.gov.gr/, της Ειδικής Υπηρεσίας Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΑΑ.

Η συγκεκριμένη δράση έρχεται ως συνέχεια των νομοθετικών μας παρεμβάσεων υπέρ των εργαζομένων, της ενίσχυσης του ελεγκτικού έργου του Σ.ΕΠ.Ε. και της αύξησης των τριμερών συναντήσεων του Υπουργείου, με στόχο την προστασία του κόσμου της εργασίας.».

πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.