Με Υπουpγική Aπόφαση- Έpχεται ΝΕΟ Eκτακτο Επίδομα! Τα Xρήματα Στoυς Λoγαpιασμoύς Τις Eπόμεvες Μέpες

0
4072

Με Υπουpγική Aπόφαση- Έpχεται ΝΕΟ Eκτακτο Επίδομα! Τα Xρήματα Στoυς Λoγαpιασμoύς Τις Eπόμεvες Μέpες

Ποιοι θα λάβουν αυτό το νέο επίδομα;

Η αντίστροφη μέτρηση για την οικονομική ενίσχυση χιλιάδων πολιτών έχει ήδη αρχίσει, καθώς σήμερα αναμένεται η έκδοση της πολυπόθητης υπουργικής απόφασης. Αυτό σημαίνει ότι στην υπουργική απόφαση, θα…

Ποιοι θα λάβουν αυτό το νέο επίδομα;

Τα χρήματα τις επόμενες μέρες στους λογαριασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tης Πέμπτης: Παλιά Εpwτικά Πάθη «Avατρέπoυν» Το Παpόν Σε 4 Ζώδια

Η αντίστροφη μέτρηση για την οικονομική ενίσχυση χιλιάδων πολιτών έχει ήδη αρχίσει, καθώς σήμερα αναμένεται η έκδοση της πολυπόθητης υπουργικής απόφασης.

Αυτό σημαίνει ότι στην υπουργική απόφαση, θα προσδιορίζονται τα εισοδηματικά κριτήρια που θα επιτρέπουν στους δικαιούχους να λάβουν το σημαντικό αυτό βοήθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Τα Μέτρα ΜΑΣ Φέρvoυν Τα 1.261 Nέα Κpούσματα: Θα «Δυσαpεστήσουν» Πoλλoύς Πoλiτες

Το μέτρο απευθύνεται στους χιλιάδες πολίτες

που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεi Για Φεβρoυάριο: Καpμικές «Συvαντήσεις» & Ξαφνικές Eπαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

Η αντίστροφη μέτρηση για την ενίσχυση ύψους 400 ευρώ σε 100.000 επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενους έχει αρχίσει, καθώς σήμερα αναμένεται η έκδοση της πολυπόθητης υπουργικής απόφασης. Το μέτρο απευθύνεται στους χιλιάδες επιστήμονες και επαγγελματίες, δικηγόρους, οικονομολόγους, λογιστές, γιατρούς, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές κ.α. που έχουν πληγεί από την υγειονομική κρίση.

Το συνολικό ποσό που θα διανεμηθεί στους δικαιούχους δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης έχει ξεκαθαρίσει πως η ενίσχυση αφορά σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ θα δοθεί έμφαση σε εκείνους που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aπαγόpευση Κυκλοφοpiας: Aλλαγή Στις Ώρες Mετά Την Xτεσιvή «Eκρηξη» Των 1.261 Κpουσμάτων

Αυτό σημαίνει ότι στην υπουργική απόφαση, σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia.gr,

θα προσδιορίζονται τα εισοδηματικά κριτήρια που θα επιτρέπουν στους δικαιούχους να λάβουν το σημαντικό αυτό βοήθημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεi Για Φεβρoυάριo: Χαμoγελά Η «Tύχη» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει κάποιος το επίδομα θα είναι η μείωση των εσόδων του (μάλλον κατά 20%) για την περίοδο Απριλίου – Δεκεμβρίου 2020 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρχει εισοδηματικό όριο και για το οικογενειακό εισόδημα του 2020.

Πάντως, οι επιστημονικοί φορείς έχουν πει με ξεκάθαρο τρόπο ότι για δυο κατηγορίες δυνητικών δικαιούχων θα πρέπει να μην ισχύσει το κριτήριο της μείωσης εισοδημάτων το 2020 και συγκεκριμένα για τους νέους επιστήμονες που ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους πέρσι και φέτος αλλά και για τους επιστήμονες με ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ευρώ.
Οι δικαιούχοι που έχουν τις προϋποθέσεις θα πρέπει να που πληρούν τα κριτήρια θα πρέπει να κάνουν δύο ηλεκτρονικές αιτήσεις, στο myBusinessSupport και στην ΕΡΓΑΝΗ.

Οι επιστήμονες θα πρέπει να έχουν υποβάλει δήλωση για τα έσοδά τους κατά την περίοδο αναφοράς του 2020 στην πλατφόρμα myBusinessSupport της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και στη συνέχεια να υποβάλλεται υπεύθυνη δήλωση- αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ».

Με στόχο να λάβουν το επίδομα μόνο όσοι πραγματικά το δικαιούνται θα πραγματοποιηθούν αυτοματοποιημένοι έλεγχοι (με διασταύρωση των σχετικών στοιχείων στις πλατφόρμες της ΕΡΓΑΝΗΣ και της ΑΑΔΕ). Έτσι, θα ταυτοποιηθεί αν οι ενδιαφερόμενοι που υποβάλλουν αίτηση πληρούν τις προϋποθέσεις…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.