«Mεζέψτε Τον Eπιτέλoυς Που Θα Mιλήσει Για Ήθoς»: Καινούργιου-0PEN Έκαvαν ‘Σκόvη’ Τον Κoύγια Σε 1 Λεπτo (Vid)

0
1287

«Mεζέψτε Τον Eπιτέλoυς Που Θα Mιλήσει Για Ήθoς»: Καινούργιου-0PEN Έκαvαν ‘Σκόvη’ Τον Κoύγια Σε 1 Λεπτo (Vid)

Δεν το περίμενε αυτό ο Κούγιας.

Απίστευτη επίθεση στην Καινούργιου, ακόμα πιο απίστευτη όμως η αντίδρασή της. Στο πλευρό της παρουσιάστριας ο τηλεοπτικό σταθμός OPEN. Φανερά εξοργισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή…

Δεν το περίμενε αυτό ο Κούγιας.

Απίστευτη επίθεση στην Καινούργιου, ακόμα πιο απίστευτη όμως η αντίδρασή της. Στο πλευρό της παρουσιάστριας ο τηλεοπτικό σταθμός OPEN.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Nέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Xαράζει» NEA Πoρεiα Σε 5 Ζώδια

Φανερά εξοργισμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μετά την πολυσέλιδη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε με διόλου κομψούς χαρακτηρισμούς στην Κατερίνα Κανούργιου.

«Μηνύσεις και αγωγές θα καταθέσω και προσωπικώς σε όλους έθιξαν την τιμή μου, αλλά και την επαγγελματική μου επάρκεια και αξιοπρέπεια, φτάνοντας στο ανήθικο σημείο να επιτίθενται και να σχολιάζουν μια εξαιρετική ανάρτηση στο Facebook του πρωτοετούς φοιτητού της νομικής Αθηνών, υιού μου Χρήστου, μονό και μόνο γιατί δεν έκανα τίποτα άλλο από το να ασκήσω με τον πλέον επαρκή και έντιμο τρόπο τα υπερασπιστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις μου, όπως επιβάλλει το λειτούργημα του Δικηγόρου, ως συλλειτουργού της Δικαιοσύνης, για την προάσπιση των δικαιωμάτων του εντολέως μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpχισαν Τα Όργαvα: Eτσι «Τιμώpησαν» Τον Λιγvάδη Στις Φυλακές Τρiπoλης! Φωτo

Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή

του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Αvακοινώθηκε: «Το Lockdown ΔEN Eχει Nόημα. Να Αvοiξουν Σχολεία, Kαταστήματα & Η Eστiαση»

Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, αφήνοντας αιχμές για το ήθος και την ηθική της παρουσιάστριας του OPEN, την οποία αν και δεν κατονόμασε, «φωτογράφισε», καθώς είναι η μοναδική παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης με την οποία ο ίδιος ήρθε σε αντιπαράθεση και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση.

Μετά το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία κατακεραύνωσε τον Κούγια

για όσα έγραψε στην ανακοίνωσή του, ο ίδιος έσπευσε να στείλει νέο δελτίο Τύπου στο οποίο έγραφε πως δεν αναφερόταν σε εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Avτίο» Στην Moναξιά MEΣΑ Στο Mάρτιο: Καpμικές Συναvτήσεις & Eπανασυvδέσεις Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

«Να ενημερώσω τον κύριο Κούγια ότι εγώ δεν έχω σπίτι στη Μύκονο όπως ο ίδιος, ούτε κάνω κάθε χρόνο διακοπές εκεί όπως αυτός. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο, εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα. Ντροπή για όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Εμένα για το ήθος μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανένας. Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσει για ήθος, εσείς και το περιβάλλον σας.

Αν λοιπόν το ‘επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου’ είναι σαν το ‘επαγγελματίας ομοφυλόφιλος’ είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πώς είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει ‘πόσο ευγενική είστε’ και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή. Κρίμα». Δείτε το βίντεο:
Όσο για την απάντηση του Κούγια;

«Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα. Σε άλλη κυρία- παρουσιάστρια αναφερόμουν. Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ»…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Το Περίμενε OYΤΕ Ο Koύγιας: Nέα Σκληpή «Eξέλιξη» Για Τον Δημήτpη Λιγvάδη

Το ΟPEN με τη σειρά του, απέστειλε μερικά λεπτά πριν ανακοίνωση, στην οποία στηρίζει δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...